Tüm Gazeteler ve Manşetler Reviews

Tüm Gazeteler ve Manşetler Reviews

Published by

About: Tüm Gazeteler ve Manşetler uygulaması ile Türkiye'deki tüm gazetelerin
mobil ve masaüstü adresleriyle birlikte baskı tarihindeki ilk sayfalarına
hızlıca ulaşabilirsiniz. Uygulamadan ayrılmadan ve tarayıcılarla
uğraşmadan tüm gazetelere ve manşetlerine ulaşmak için uygulamamızı
indirmeniz yeterli.


About Tüm Gazeteler ve Manşetler


Gazete ve manşetleri okurken kaynaklara ulaşım hızı optimize edilen ve navigasyon butonları ile web tarayıcı benzeri modülü sayesinde gazete okumak zevkli ve bütünleşik, eğlenceli bir alışkanlık haline gelecektir.İstediğiniz haber kaynağını favorilere ekleyebilir,daha hızlı ulaşabilirsiniz.

Tüm Gazeteler ve Manşetler uygulaması ile Türkiye'deki tüm gazetelerin mobil ve masaüstü adresleriyle birlikte baskı tarihindeki ilk sayfalarına hızlıca ulaşabilirsiniz.

Mobil, Manşet ve Site seçenekleri ile mevcut haber kaynaklarının içeriklerine liste aracılığı ile kolayca erişebilirsiniz.

Uygulamadan ayrılmadan ve tarayıcılarla uğraşmadan tüm gazetelere ve manşetlerine ulaşmak için uygulamamızı indirmeniz yeterli.

Manşetlere ve sitelere tam boyutunda ve yakınlaştırma özelliği ile tablet ve telefonlarda kolayca okunabilecek şekilde ulaşabilirsiniz.


         


Overall User Satisfaction Rating


Neutral
59.5%

Positive experience
55.1%

Negative experience
44.9%

~ from Justuseapp.com NLP analysis of 1 combined software reviews.

0 Tüm Gazeteler ve Manşetler Reviews

1.0 out of 5

See 0 more Reviews



Is Tüm Gazeteler ve Manşetler Safe?


Yes. Tüm Gazeteler ve Manşetler is very safe to use. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 1 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 1.0/5 . Justuseapp Safety Score for Tüm Gazeteler ve Manşetler Is 55.1/100.


Is Tüm Gazeteler ve Manşetler Legit?


Yes. Tüm Gazeteler ve Manşetler is a totally legit app. This conclusion was arrived at by running over 1 Tüm Gazeteler ve Manşetler User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for Tüm Gazeteler ve Manşetler Is 100/100..


Is Tüm Gazeteler ve Manşetler not working?


Tüm Gazeteler ve Manşetler works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.



How was your experience with Tüm Gazeteler ve Manşetler? Post a Review

Leave a comment:




Alternatives