CDAS Mobile Reviews

CDAS Mobile Reviews

Published by

About: T.C.


About CDAS


MHRS Mobil ile tüm Türkiye’de Sağlık Bakanlığına bağlı Devlet Hastaneleri, Ağız ve Diş Sağlığı Hastaneleri ve Merkezleri (ADSH, ADSM) için vatandaşların, istedikleri hekimden ve belirledikleri uygun olan tarihe randevu almaları sağlanır.

T.C. Sağlık Bakanlığı’nın sunduğu “Hastane Randevu Merkezi” mobil uygulaması, iPad’iniz ve iPhone’unuz için özel olarak tasarlanmış olup, hem uygulamanın kendisi hem de randevu almak ücretsizdir.

Hastane Randevu Merkezine ulaşmak için ayrıca internet üzerinden adresini kullanabilir ya da ALO 182 MHRS Çağrı Merkezini arayarak kendinize ve yakınlarınıza randevu alabilirsiniz.

Randevu gününü, saatini, ve hekiminizin o gün hastanede görev yapıp yapmadığını öğrenebilir, gidemeyeceğiniz randevularınızı buradan iptal edebilirsiniz.

MHRS Mobil uygulaması yardımı ile kolay ve hızlıca muayene randevusu alabilir ve aldığınız randevuları buradan takip edebilirsiniz.

Soru ve sorunlarınız için [email protected] adresimizi kullanarak bize ulaşabilirsiniz.

Bundan böyle hastanelerde uzun sıralar beklemenize gerek yok.

Uygulamanın kısa adı “MHRS Mobil” dir.


         


Overall User Satisfaction Rating


Negative experience
66.5%

Neutral
60.8%

Positive experience
33.5%

~ from Justuseapp.com NLP analysis of 30 combined software reviews.

0 CDAS Reviews

4.3 out of 5

See 8 more Reviews


Aplikasyonlarin App Store daki yerleri hi.

Apple app yukleme sayfalarinda saglik bakanligi app gosteriyor.hayat eve sigar app burada cikmiyor.sadece Turkce ayirimi mi var apple da?




Geliştirilmesi gerekiyor

İstanbul gibi büyük şehirlerde yaşıyorsanız en büyük sıkıntı harita bazlı arama yapılamıyor olması işin içine ek hizmet binaları da girince durum çok daha kötü bir hal alıyor bir kaç kez ana binaya gittim çünkü randevu harita konumu olarak ana binayı işaretliyor ek binalar sistemde gözükmüyor. İlk olarak bunu hallederseniz yanlış yerlere gitmekten kurtarırsınız bizi.
Randevu almak istediğim bölüm ve şehir seçildikten sonra harita üzerinden bütün şehri görüp gün gün bakabilmek çok iyi olurdu.




Update olmuyor aptal program

12 aralik 2018 tarihinde farkettigim update ne yazikki olmuyor. Ikon update click leyince sanki download baskayacak gibi oluyor. AMA download baslamiyor. Bir tane programci ise alamadinizmi? Bu isi adam gibi programlasin. Tam Bir rezilsiniz. Calismayan aplikasyonu ne yapalim biz. Bir update i daha basarili programlayacak bir akilli yok. Aptal adamalara program yaptirmaya devam edin. Tebrikler.




2017 Eylül Değerlendirmesi

İlk defa annem için randevu aldım. Kullanıcı arayüzü çok kolay ve kullanışlı. Kesinlikle başarılı bir uygulama olmuş. Mühendislerin eline sağlık.




Açılmıyor

06/11/2017 tarihinde güncelleme yaptım. Şuan uygulama açılmıyor. Umarım düzeltirler.




Tesekkurler

Boyle bir uygulama gerekliydi tesekkurler. Darisi diger devlet uygulamalarinin basina. :)




Güzel ama

Tarih seçimi olmaması iyi değil.




Çok beceriksizce bir uygulama en azından iş görebiliyor

Bu uygulamayı tazan bir embesil kobtrol eden ii embesil projesini yöneten süper embesil kullanıp da sevinen ise süper süper sivri embesil.

Ama ne yapalım bu embesillerden bu ülkede çok hemde çoook var. Ara sırada olsa bazen çalıştığı için süper bir yıldız ;)





Is CDAS Safe?


Yes. CDAS Mobile is quiet safe to use but use with caution. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 30 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 4.3/5 . Justuseapp Safety Score for CDAS Is 33.5/100.


Is CDAS Legit?


Yes. CDAS Mobile is legit, but not 100% legit to us. This conclusion was arrived at by running over 30 CDAS Mobile User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for CDAS Is 94.3/100..


Is CDAS Mobile not working?


CDAS Mobile works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.



How was your experience with CDAS Mobile? Post a Review

Leave a comment:




Alternatives