Seçmen Sorgulama Avis

Seçmen Sorgulama Avis

Publié par

À propos: Yüksek Seçim Kurulu Başkanlığının “Seçmen Sorgulama Mobil
Uygulaması” Bu uygulama ile; Yurt içinde ikamet eden seçmenler;
Askı dönemi içerisinde kişi, kendisinin, aynı hanede oturan
yakınlarının ve aynı binada oturan seçmenlerin bilgilerini
görüntüleyebilir; askı dönemi sonrası kendisinin ve aynı hanede oturan
yakınlarının oy vereceği sandık alanı bilgilerini sorgulayabilir. .


À propos Seçmen Sorgulama


Seçim dönemleri dışında kişi, kendisinin ve aynı hanede oturan yakınlarının seçmen kütüğünde kaydının bulunup bulunmadığını kontrol edebilir.

Askı dönemi içerisinde kişi, kendisinin, aynı hanede oturan yakınlarının ve aynı binada oturan seçmenlerin bilgilerini görüntüleyebilir; askı dönemi sonrası kendisinin ve aynı hanede oturan yakınlarının oy vereceği sandık alanı bilgilerini sorgulayabilir.

Yurt dışı seçmen kütüğünde kayıtlı olup olmadığını, kayıtlı ise hangi dış temsilcilikte kaydının bulunduğu, açık adres bilgisinin bulunup bulunmadığını kontrol edebilir.

Seçmenler ayrıca, seçim dönemlerinde bağlı bulundukları dış temsilciliklerdeki oy kullanma tarih aralığı ile oy kullanacağı yer bilgilerini de öğrenebilirler.


   


Satisfaction globale des utilisateurs



27 Seçmen Sorgulama Avis

4.0 out of 5

Par


Bir vok yapamiyonuz amk

Bir uygulamayi duzgunce yapamamissinz amk silin sunu rezil olmayin




Est Seçmen Sorgulama Sûr?


Oui. Seçmen Sorgulama est très sûr à utiliser. Ceci est basé sur notre analyse NLP (Traitement du langage naturel) de plus de 4 avis d'utilisateurs provenant de l'Appstore et la note cumulative de l"Aappstore de 4.0/5 . Score de sécurité Justuseapp pour Seçmen Sorgulama Est 49.0/100.


Est Seçmen Sorgulama Légitime?


Oui. Seçmen Sorgulama est une application totalement légitime. Cette conclusion a été obtenue en passant 4 Seçmen Sorgulama avis d'utilisateurs via notre processus d'apprentissage automatique NLP pour déterminer si les utilisateurs croient que l'application est légitime ou non. Sur cette base, Justuseapp Score de légitimité pour Seçmen Sorgulama Est 100/100..


Est Seçmen Sorgulama ne fonctionne pas?


Seçmen Sorgulama fonctionne la plupart du temps. Si cela ne fonctionne pas pour vous, nous vous recommandons de faire preuve de patience et de réessayer plus tard ou Contacter le support.



Quelle a été votre expérience avec Seçmen Sorgulama ? Poster un avis

Laissez un commentaire:




Application Similaire