dMags Dijital Dergi Plat ne fonctionne pas? problème ou bug?

dMags Dijital Dergi Plat ne fonctionne plus

Publié par on 2023-08-02

Dijital Dergi Platformu uygulaması Vodafone dMags Dergi ile okuma keyfini
yeniden tanımlayın..


J'ai rencontré un problème ou bug avec dMags Dijital Dergi Plat

Avez-vous des problèmes aussi? Sélectionnez les erreur que vous rencontrez ci-dessous et aidez à fournir des commentaires à l'application.


Problèmes signalés au cours des dernières 24 heures

24 hour clock

Problèmes les plus signalés


Problèmes signalés: 0 Commentaires

No reports yet! Be the first to report an issue.


Vous avez un problème avec dMags Dijital Dergi Platformu? Signaler un problème

Laissez un commentaire:




Problèmes courants de l'application dMags Dijital Dergi Plat et comment les résoudre. Guide de dépannage


   



  Contacter directement pour l'assistance

Nous comprenons que certains problèmes sont tout simplement trop difficiles à résoudre grâce à des didacticiels en ligne et à l'auto-assistance. C'est pourquoi nous avons facilité la prise de contact avec l'équipe d'assistance de dMags Network, les développeurs de dMags Dijital Dergi Plat.


E-mail vérifié  

Courriel de contact: [email protected]


37.5% Correspondance des contacts

Developer: Turktell Bilişim Servisleri A.Ş.

Courriel: [email protected]

WebSite: Visiter le site Web de dMags Dijital Dergi Plat



About this app

Yüzlerce dergi ve binlerce arşiv sayısı ile Türkiye’nin en tecrübeli dijital dergi ve çizgi roman platformu olan dMags ile dilediğiniz dergiyi kolayca alıp okumanın en keyifli halini yaşamaya ne dersiniz? dMags ile erkek, kadın, çocuk, bilim ve teknoloji, spor, hobi ve daha birçok kategorideki popüler dergiler sadece parmaklarınızın ucunda! +] dergilerimizin vektörel yapısı sayesinde, içeriği yakınlaştırma yaptığınızda çözünürlük bozulmadan okuyabilirsiniz.  Ayrıca interaktif özellikli dergilerde; dergi içerisinde video izleme, fotoğraf galerilerinde gezinme, 3 boyutlu objeleri inceleme gibi birçok özelliği keşfetmek size ayrı bir heyecan katacaktır. dMags ile okuma deneyimini en üst seviyede yaşayacaksınız!  Aboneliklerde "otomatik yenileme" özelliği geçerlidir; sürenin bitimine 24 saat kala aboneliği iptal etmezseniz, abonelik otomatik olarak yenilenir.  Dijital Dergi Platformu uygulaması Vodafone dMags Dergi ile okuma keyfini yeniden tanımlayın..  Otomatik yenileme özelliğini, cihazınızın "Ayarlar" menüsünden "Yenileme" özelliğini kapatarak devre dışı bırakabilirsiniz. İlgili aboneliğinizi satın alma sonrası App Store hesap ayarlarına giderek değiştirebilir, iptal edebilirsiniz. Önerileriniz veya teknik sorunlarınız için destek@dMags. net mail adresinden ya da uygulamadaki destek bölümümüzden bizimle anlık iletişim kurabilirsiniz. 



Résoudre les problèmes avec des applications similaires: