MyAccount Telekom Overview


Aplicația MyAccount Telekom este pentru acele momente când vrei să-ți gestionezi rapid serviciile mobile pe care le ai la Telekom Romania Mobile Communications, oricând, oriunde te-ai afla.

Îți adaugi serviciile mobile de la Telekom Romania Mobile Communications în contul tău MyAccount și apoi le redenumești cum vrei, ca să fie mai ușor de ținut minte.


Official Screenshots


     


MyAccount Telekom Pricing Plans

Duration Amount (USD)
Billed Once $1.00
Weekly Subscription $1.00
Monthly Subscription $1.00

**Pricing data is based on average subscription prices reported by Justuseapp.com users..



Product Details and Description of



Aplicația MyAccount Telekom este pentru acele momente când vrei să-ți gestionezi rapid serviciile mobile pe care le ai la Telekom Romania Mobile Communications, oricând, oriunde te-ai afla. Toate informațiile despre consum, factură, abonamente și extraopțiuni sunt într-un singur loc, la un tap distanță. Cum te poate ajuta aplicația mobilă MyAccount? Poți plăti facturi și reîncărca o cartelă Ai toate abonamentele pe o singură factură, ca să-ți fie mai ușor atunci când vine timpul să plătești facturile. În plus, poți reîncărca și cartelele Telekom din aplicație, fie pentru tine, fie pentru cineva drag. Toate astea le faci în siguranță deplină, cu sistemul 3D Secure. Vezi detalii, precum și un ghid aici: https://mobile.telekom.ro/ghid-plati-3d-secure-dsp2/ Poți reînnoi abonamentul Ești în ultimele luni de abonament? Alege să-l reînnoiești direct din aplicație. Ușor, rapid, fără drumuri în oraș. Totul e la vârful degetelor tale, cum s-ar spune. Tot din aplicație poți verifica și câte luni mai ai din perioada contractuală. Poți activa factura electronică E în avantajul tău să treci de la factura pe hârtie, la factura electronică. Te anunțăm pe e-mail imediat ce factura s-a emis și o găsești instant în aplicație. În felul acesta, ai mai mult loc liber în „dulapul cu facturi”. În plus, scapi și de anumite costuri asociate tipăririi facturii. Poți să-ți personalizezi contul cum vrei Îți adaugi serviciile mobile de la Telekom Romania Mobile Communications în contul tău MyAccount și apoi le redenumești cum vrei, ca să fie mai ușor de ținut minte. Poți participa la tombole Avem frecvent tombole în care dăm superpremii. Fii cu ochii pe noi și folosește aplicația mobilă MyAccount mereu, ca să intri în tragerea la sorți. Descarcă acum aplicația și descoperă toate beneficiile Lucrăm constant la îmbunătățirea aplicației, însă te încurajăm și pe tine să ne lași și un review. Spune-ne părerea ta despre aplicația mobilă MyAccount și bucură-te de MOBIL AŞA CUM VREI!






Most Popular Apps in Utilities