MyBRD Mobile

MyBRD Mobile Software


Company Name:


 
  2023-04-18

MyBRD Overview


Utilizand serviciul de mobile banking beneficiezi de siguranta ridicata, asigurata de cele mai performante sisteme de securitate, dar si de mobilitatea de care ai nevoie.

Prin aplicatia MyBRD Mobile ai acces la detaliile conturilor tale cat si la o multime de operatiuni si informatii bancare direct de pe dispozitivul tau.

In plus, poti folosi aplicatia MyBRD Mobile si ca token de autentificare si autorizare pentru serviciul de internet banking MyBRD Net.

Indiferent de ora si locul in care te afli, cu MyBRD Mobile esti permanent in contact cu banca ta, 24 din 7.


Official Screenshots


         


Product Details and Description of



Indiferent de ora si locul in care te afli, cu this app Mobile esti permanent in contact cu banca ta, 24 din 7. Prin aplicatia this app Mobile ai acces la detaliile conturilor tale cat si la o multime de operatiuni si informatii bancare direct de pe dispozitivul tau. Printre cele mai importante functionalitati pe care ti le ofera aplicatia regasesti: • Accesul pe baza de amprenta • Diferite metode de plata a facturilor: fie prin scanarea codului de bare, fie prin import din galeria telefonului a codului de bare • Transferuri catre beneficiari nationali • Transfer rapid de bani catre alti utilizatori this app Mobile prin cod QR • Share de informatii relevante, simplu si rapid • Deschiderea de conturi noi, depozite, conturi de economii Utilizand serviciul de mobile banking beneficiezi de siguranta ridicata, asigurata de cele mai performante sisteme de securitate, dar si de mobilitatea de care ai nevoie. Descarca aplicatia si testeaza varianta DEMO. In plus, poti folosi aplicatia this app Mobile si ca token de autentificare si autorizare pentru serviciul de internet banking this app Net. Cu this app Mobile le rezolvi dintr-o privire. Echipa BRD




Top Reviews

By adrian8572mac

Apple Pay BRD

Una dintre cele mai mari bănci din România nu au activat serviciul Apple Pay (pana si Unicredit bank au acest serviciu activ) Interfața învechita, lipsa push notification (la ING pot vedea instant cand primesti bani) Nu pot scăpa de un mesaj pe care il primesc de fiecare data cand deschid aplicatia “Setează acum intervalul preferat” Cei de ING se pregătesc sa introducă opțiunea retragere numerar de la bancomat cu telefonul mobil (fara a avea cardul la tine) Spor la digitalizarea băncii!

By AndreiGeorge

Unavailable for IOS14 !!

Please update the app so it can be available for the latest ios update!! The app won’t even open, let alone view my bank statement or do any transfers.

By Leonweze90

Can’t block your card from the app

The most backward bank in the history of backward. Let’s say your card get stolen or you lost your card, there is no option in the app to block your card. Zero security! I will never keep any money above 500 lei in this bank.





Most Popular Apps in Finance