ING Mobil Reviews

ING Mobil Reviews

Published by on 2023-12-22

About: Hayatı dolu dolu yaşamak varken bankacılık işlemleriniz için gereğinden
fazla zaman ayırmanıza ve enerji harcamanıza gerek yok. ING Mobil ile
bankacılık işlemlerinizi bulunduğunuz yerden ve dilediğiniz zamanda
gerçekleştirebilirsiniz.


About ING Mobil


- Hesap hareketleri, para transferi, kredi kartı ödeme, Otomatik Fatura Talimatı verme, Cep Lira yükleme, vergi borcu görüntüleme ve ödeme, döviz alım-satım gibi işlemlerinizi hızlı ve kolay gerçekleştirebilirsiniz.

Hemen ING Mobil kullanmaya başlayarak, para transferinden fatura ödemesine, kredi başvurusundan sigorta poliçe yenilemesine birçok işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Üstelik henüz müşterimiz değilseniz, ING Mobil’den şubeye gitmeden, kurye beklemeden anında ING’li olabilir, ING’nin ekstrası en bol programı olan Turuncu Ekstra’nın avantajlarından 3 ay boyunca harcama koşulsuz yararlanabilirsiniz.

- Turuncu Ekstra programına katılabilir, ekstralar dünyasının avantajlarından faydalanmaya devam edebilmek için harcama limitinizi takip edebilirsiniz.

Siz bankacılık işlemlerinizi dilediğiniz yerden kolayca gerçekleştirin diye, biz her geçen gün ING Mobil’i geliştirmeye ve güncellemeye devam edeceğiz.

- Kredi kartı başvurusu yapabilir, kart ekstrenizi kolayca görüntüleyerek dilerseniz harcamalarınızı taksitlendirebilir, kart limitinizi artırabilirsiniz.

ING Mobil ile bankacılık işlemlerinizi bulunduğunuz yerden ve dilediğiniz zamanda gerçekleştirebilirsiniz.

Hayatı dolu dolu yaşamak varken bankacılık işlemleriniz için gereğinden fazla zaman ayırmanıza ve enerji harcamanıza gerek yok.

ING Mobil’e giriş yapmak için şifrenizi bilmiyorsanız, ING kartı bilgilerinizle veya yeni kimlik kartınızla şifrenizi alabilirsiniz.

- Kurumsal müşterimizseniz, çek, onay-iptal işlemlerini kolayca ING Mobil üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

- ING Mobil’de düzenlenen kampanyalara katılabilir, birbirinden farklı sektörlerden indirimler kazanabilir, size özel ayrıcalıklardan yararlanabiblirsiniz.

- e-Turuncu Hesap açarak birikimlerinizi değerlendirebilir, avantajlı mevduat oranlarından faydalanabilir, günlük kazanımlarınızı takip edebilirsiniz.

Turuncu Ekstra’lıysanız, para transferlerinizi masraf ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

- Size en uygun krediye başvurabilir, anında hesabınızdan kullanmaya başlayabilirsiniz.


         


Overall User Satisfaction Rating


Negative experience
57.6%

Neutral
48.1%

Positive experience
42.4%

~ from Justuseapp.com NLP analysis of 73 combined software reviews.

20 ING Mobil Reviews

4.3 out of 5

By


How do I change from TR to EN

Not sure how I can change the language?


By


Mr

Otomatik odeme talimatlarimi da uygulama uzerinden kontrol edebilmek iyi olurdu. Ayrica yaptigim eftyi kaydetmis olmama ragmen KAYITLI EFTlerde gozukmuyor


By


İş insanlarının bankası

Dünyanın neresinde olursam olayım güvenlik kıstlaması olmadan ulaşabiliyorum. Teşekkürler. ING


By


Zavallı bir banka

ING gerçekten zavallı bir banka neredeyse her işlemden para alıyorlar. EFT komisyonları çok yüksek. İyi ki Kuveyt Türk var hiç bir işleme para ödemeden bütün işlemlerimizi gerçekleştirebiliyoruz.


By


Müşteri ol seçeniyi çalışmıyor

Boşuna bilgiler doldurup sonra müşteri olamıyoruz rezaletsiniz ….


By


Kusursuz

Daha iyisi olamaz, Türk bankalarına sadece acıyorum


By


çıkış butonu

Yeni versiyonda “çıkış butonu yeri” sayfanın altında oldugundan kullanışlı değil.
Dikkate almanız dilegiyle.


By


Ing bank’ı seviyorum !

Yaklaşık 10 yıldır hiç bir problem yaşamadım. Mobil bankacılıkları da kolay ve anlaşılır tebrik ediyorum


By


Mükemmel

Önceki işlemleri kaydedebilme özelliği ile müthiş kolaylık sunuyor. Kesinlikle harika bir uygulama. Diğer birçok banka uygulamasını kullanmış biri olarak, severek inanılmaz pratik bir şekilde kullanıyorum.


By


Masraflı

Uygulama olarak iyi olsa da en basit havalelere bile 4.5 tl masraf kesiliyor.


By


Fon işlemleri çok zor

Döviz alıp satabilmek için akşama kadar telefonun beşinde başında oturmak gerekiyor. Şu fiyata al ya da sat deyip İşlemi bitirmek yetmiyor. Fonlar gün içinde aşağı yukarı hareket eder. bu müşterinin lehine yazılmış bir program değil.


By


Kullanışsız arayüz ve yetersiz fonksiyon

Son nesil iOS cihaz desteği yetersiz, özellikle arayüzü iOS8'ye göre düzenlenmeli. Bazı fonksiyonlara ulaşmak güç ve kullanımı da zor. Alternatif mobil bankacılık uygulamalarına göre bazı fonksiyonların da yenilenmesi ve eklenmesi gerekiyor


By


Basarili calisma 👋👋👋

swift islemi yapilamiyor:(((


By


Uygulama güzel, kullanışlılık için öneri!

Kayıtlı EFT ve HAVALE için kaydırma işlemini yatay değil dikey yapılmalı. En sonda duran bir kaydı bulmak için çok fazla çaba sarfetmek gerekiyor. A-z gibi bir skala bile olur. Birden z gelmek için. Daha etkin çözüm bulunursa çok faydalı ve kullanışlı olacak. Teşekkürler. Elinize saglık. Sinan.


By


Ing ıpad uygulaması

Ipad uygulamanız son derece pratik ancak, ıpadimi dikey kullanmak zorunda bırakıyor. Bu nedenle zorluk yaşıyorum. Yatay da kullanılabilen bir uygulama ile söz size 5 yıldız....


By


Kullanışlı

Gayet kullanışlı fakat Turuncu hesaptan ileri tarihli işlem yapılamıyor.


By


Şimdi daha iyi

Gecen sene çok kötü bir app idi yeni versiyon oldukça kullanışlı


By


Güzel bir uygulama

Çoğu bankanın uygulamasından çok çok iyi. Ayrıca internet bankacılığına girdiğimde otomatik olarak şifre üretmesi mükemmel.


By


Kullanışlı

Çoğu bankacılık işlemini kapsıyor.


By


eksiklikler giderilmiş

Tesekkurler


By


Userfriendly

Pratik ve kullanıcı dostu, fakat sistemden atmadan önce haber verse ya da ekrana bir geri sayım çıksa daha iyi olur




Is ING Mobil Safe?


Yes. ING Mobil is very safe to use. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 73 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 4.3/5 . Justuseapp Safety Score for ING Mobil Is 42.4/100.


Is ING Mobil Legit?


Yes. ING Mobil is a totally legit app. This conclusion was arrived at by running over 73 ING Mobil User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for ING Mobil Is 90.5/100..


Is ING Mobil not working?


ING Mobil works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.



How was your experience with ING Mobil? Post a Review

Leave a comment:




Alternatives