ING Mobil Avis

ING Mobil Avis

Publié par on 2024-01-23

À propos: Hayatı dolu dolu yaşamak varken bankacılık işlemleriniz için gereğinden
fazla zaman ayırmanıza ve enerji harcamanıza gerek yok. ING Mobil ile
bankacılık işlemlerinizi bulunduğunuz yerden ve dilediğiniz zamanda
gerçekleştirebilirsiniz.


À propos ING Mobil


- Hesap hareketleri, para transferi, kredi kartı ödeme, Otomatik Fatura Talimatı verme, Cep Lira yükleme, vergi borcu görüntüleme ve ödeme, döviz alım-satım gibi işlemlerinizi hızlı ve kolay gerçekleştirebilirsiniz.

Hemen ING Mobil kullanmaya başlayarak, para transferinden fatura ödemesine, kredi başvurusundan sigorta poliçe yenilemesine birçok işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Üstelik henüz müşterimiz değilseniz, ING Mobil’den şubeye gitmeden, kurye beklemeden anında ING’li olabilir, ING’nin ekstrası en bol programı olan Turuncu Ekstra’nın avantajlarından 3 ay boyunca harcama koşulsuz yararlanabilirsiniz.

- Turuncu Ekstra programına katılabilir, ekstralar dünyasının avantajlarından faydalanmaya devam edebilmek için harcama limitinizi takip edebilirsiniz.

Siz bankacılık işlemlerinizi dilediğiniz yerden kolayca gerçekleştirin diye, biz her geçen gün ING Mobil’i geliştirmeye ve güncellemeye devam edeceğiz.

- Kredi kartı başvurusu yapabilir, kart ekstrenizi kolayca görüntüleyerek dilerseniz harcamalarınızı taksitlendirebilir, kart limitinizi artırabilirsiniz.

ING Mobil ile bankacılık işlemlerinizi bulunduğunuz yerden ve dilediğiniz zamanda gerçekleştirebilirsiniz.

Hayatı dolu dolu yaşamak varken bankacılık işlemleriniz için gereğinden fazla zaman ayırmanıza ve enerji harcamanıza gerek yok.

ING Mobil’e giriş yapmak için şifrenizi bilmiyorsanız, ING kartı bilgilerinizle veya yeni kimlik kartınızla şifrenizi alabilirsiniz.

- Kurumsal müşterimizseniz, çek, onay-iptal işlemlerini kolayca ING Mobil üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

- ING Mobil’de düzenlenen kampanyalara katılabilir, birbirinden farklı sektörlerden indirimler kazanabilir, size özel ayrıcalıklardan yararlanabiblirsiniz.

- e-Turuncu Hesap açarak birikimlerinizi değerlendirebilir, avantajlı mevduat oranlarından faydalanabilir, günlük kazanımlarınızı takip edebilirsiniz.

Turuncu Ekstra’lıysanız, para transferlerinizi masraf ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

- Size en uygun krediye başvurabilir, anında hesabınızdan kullanmaya başlayabilirsiniz.


         


Satisfaction globale des utilisateurs



3 ING Mobil Avis

4.2 out of 5

Par


En français

Qui qui l'aurais telecharger et qui sait comment l'utiliser ?


Par


Version française ?

A quand la version française pour consulter son compte sur son mobile sans passer par le site internet?!


Par


Version Française????

Oui à quand la version française????




Est ING Mobil Sûr?


Oui. ING Mobil est très sûr à utiliser. Ceci est basé sur notre analyse NLP (Traitement du langage naturel) de plus de 5 avis d'utilisateurs provenant de l'Appstore et la note cumulative de l"Aappstore de 4.2/5 . Score de sécurité Justuseapp pour ING Mobil Est 42.4/100.


Est ING Mobil Légitime?


Oui. ING Mobil est une application totalement légitime. Cette conclusion a été obtenue en passant 5 ING Mobil avis d'utilisateurs via notre processus d'apprentissage automatique NLP pour déterminer si les utilisateurs croient que l'application est légitime ou non. Sur cette base, Justuseapp Score de légitimité pour ING Mobil Est 90.5/100..


Est ING Mobil ne fonctionne pas?


ING Mobil fonctionne la plupart du temps. Si cela ne fonctionne pas pour vous, nous vous recommandons de faire preuve de patience et de réessayer plus tard ou Contacter le support.



Quelle a été votre expérience avec ING Mobil ? Poster un avis

Laissez un commentaire:




Application Similaire