ING Mobil Erfahrungen und Bewertung

ING Mobil Erfahrungen und Bewertung

Veröffentlicht von on 2023-12-22

Über: Hayatı dolu dolu yaşamak varken bankacılık işlemleriniz için gereğinden
fazla zaman ayırmanıza ve enerji harcamanıza gerek yok. ING Mobil ile
bankacılık işlemlerinizi bulunduğunuz yerden ve dilediğiniz zamanda
gerçekleştirebilirsiniz.


Über ING Mobil


- Hesap hareketleri, para transferi, kredi kartı ödeme, Otomatik Fatura Talimatı verme, Cep Lira yükleme, vergi borcu görüntüleme ve ödeme, döviz alım-satım gibi işlemlerinizi hızlı ve kolay gerçekleştirebilirsiniz.

Hemen ING Mobil kullanmaya başlayarak, para transferinden fatura ödemesine, kredi başvurusundan sigorta poliçe yenilemesine birçok işleminizi kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Üstelik henüz müşterimiz değilseniz, ING Mobil’den şubeye gitmeden, kurye beklemeden anında ING’li olabilir, ING’nin ekstrası en bol programı olan Turuncu Ekstra’nın avantajlarından 3 ay boyunca harcama koşulsuz yararlanabilirsiniz.

- Turuncu Ekstra programına katılabilir, ekstralar dünyasının avantajlarından faydalanmaya devam edebilmek için harcama limitinizi takip edebilirsiniz.

Siz bankacılık işlemlerinizi dilediğiniz yerden kolayca gerçekleştirin diye, biz her geçen gün ING Mobil’i geliştirmeye ve güncellemeye devam edeceğiz.

- Kredi kartı başvurusu yapabilir, kart ekstrenizi kolayca görüntüleyerek dilerseniz harcamalarınızı taksitlendirebilir, kart limitinizi artırabilirsiniz.

ING Mobil ile bankacılık işlemlerinizi bulunduğunuz yerden ve dilediğiniz zamanda gerçekleştirebilirsiniz.

Hayatı dolu dolu yaşamak varken bankacılık işlemleriniz için gereğinden fazla zaman ayırmanıza ve enerji harcamanıza gerek yok.

ING Mobil’e giriş yapmak için şifrenizi bilmiyorsanız, ING kartı bilgilerinizle veya yeni kimlik kartınızla şifrenizi alabilirsiniz.

- Kurumsal müşterimizseniz, çek, onay-iptal işlemlerini kolayca ING Mobil üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

- ING Mobil’de düzenlenen kampanyalara katılabilir, birbirinden farklı sektörlerden indirimler kazanabilir, size özel ayrıcalıklardan yararlanabiblirsiniz.

- e-Turuncu Hesap açarak birikimlerinizi değerlendirebilir, avantajlı mevduat oranlarından faydalanabilir, günlük kazanımlarınızı takip edebilirsiniz.

Turuncu Ekstra’lıysanız, para transferlerinizi masraf ödemeden gerçekleştirebilirsiniz.

- Size en uygun krediye başvurabilir, anında hesabınızdan kullanmaya başlayabilirsiniz.


         


Gesamtbewertung der Benutzerzufriedenheit


Negativ
57.6%

Neutral
48.1%

Positiv
42.4%

~ aus Justuseapp.com NLP-Analyse von 40 software bewertungen.

7 ING Mobil Erfahrungen und Bewertung

4.5 out of 5

durch


kayıtlı yurt dışı numaramı veremiyorum

uygulama çok güzel, ama şifre unutulursa uygulama kayıtlı olan yurt dışı numaramı vermeme müsade etmiyor. sadece 90 ile başlayan numara oluyor, bunu değiştirmek olmuyor


durch


Çok güzel

Tavsiye ederim her türlü işlemimi keyifle yapıyorum


durch


3. yılımızdayız, inşallah 30. yılda da muhteşem kalırsınız.

Bir Hollanda bankası olarak Almanya'da iken seçmiştim, oradaki numaramla bile işlem yapabildiğim olağandışı bir mobil uygulamanız var, yerli bankalarda asla olmayan pek çok özellikle birlikte.
Müşteri hizmetleri, çalışan ve otomatik uygulamalar da dahil, iş yapma ve iletişim tarzı bakımından tam bana göre olup henüz tek bir sorun/aksaklık yaşamadığım bankamın beni benden önce düşünen ve kollayan mobil uygulaması ... Daha ne olsun ...! :))


durch


3 Ayda şifre değişimi olmasa.

Çok memnunuz fakat 3 ayda bir şifre değişmede olmasa daha güzel olacağını düşünüyorum bence.


durch


Oldukça pratik

Güzel bir uygulama. Zamanla geliştirilmesi durdurulmazsa en pratik uygulamalardan biri şu an için


durch


Apple Watch

Önceki versiyonlarda gelen bildirimler şimdi Apple Watch,a gelmiyor Neden.?


durch


parmak izi

parmak izide olsa daha iyi olur superrr 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻




Ist ING Mobil sicher?


Ja. ING Mobil ist sehr sicher zu bedienen. Dies basiert auf unserer NLP-Analyse (Verarbeitung natürlicher Sprache) von über 40 Benutzerbewertungen aus dem Appstore und der kumulativen Bewertung des Appstores von 4.5/5 . Justuseapp Sicherheit sergebnis für ING Mobil Ist 42.4/100.


Ist ING Mobil Legitime?


Ja. ING Mobil ist eine absolut legitime App. Zu dieser Schlussfolgerung wurde gelangt, indem 40 ING Mobil Benutzerbewertungen durch unseren maschinellen NLP-Lernprozess geleitet wurden, um festzustellen, ob Benutzer glauben, dass die App legitim ist oder nicht. Basierend darauf beträgt, Justuseapp Legitimitäts Wertung für ING Mobil Ist 90.5/100..


Ist ING Mobil funktioniert nicht?


ING Mobil funktioniert die meiste Zeit. Wenn es bei Ihnen nicht funktioniert, empfehlen wir Ihnen, etwas Geduld zu üben und es später erneut zu versuchen. Kontakt Kundenservice.



Wie war Ihre Erfahrung mit ING Mobil? Schreiben Sie eine Rezension

Einen Kommentar hinterlassen:




Alternative