TV8

TV8 Software


Company Name:

About: Richmond. News, weather, sports, business, and programming schedule.
Headquarters: , , .

 
  2024-06-06

TV8 Overview


Bundan böyle TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye'den Survivor'a, Yetenek sizsiniz'den, 3 adam'a, Ninja warrior Türkiye'den, Kaçak Gelinler'in yeni bölümlerine kadar tüm programların bölüm videolarına, program bilgilerinden yayın akışına her bilgiye bu uygulamadan ulaşabilirsiniz.


Official Screenshots


         


Product Details and Description of



this app mobil uygulamasıyla this app'de yayınlanan tüm yarışmalar, programlar ve diziler her an her yerde sizinle! Güncellenen uygulamamızla this app içeriklerini kolayca takip edebilir, fragmanları, kısa videoları ve tüm bölümleri uygulama üzerinden her yerde izleyebilirsiniz. Haftalık yayın akışı ile beğendiğiniz yarışmaların, programların veya dizilerin yayın zamanlarını takip edebilirsiniz. Canlı yayın linki ile nerede olursanız olun mobil cihazlarınızdan yayını kesintisiz izleyebilirsiniz. this app mobil uygulamasını hemen indirin, sevdiğiniz içerikleri her yerde izleyin!




Top Reviews

By Degendary

Super

Sonunda bravooo

By ysyduc

good

good

By Gün79

Ses yok!

iPad uygulamasında ses problemi var. Güncelleme yaptım fakat ne canlı yayında ne de videolarda ses yok, sadece görüntü var! Aynı sorunu iPhone da yaşamıyorum. Umarım dikkate alırsınız ve düzeltmeleri yaparsınız





Most Popular Apps in Entertainment