TV8

TV8 Logiciel


Nom de la société:

À propos: Richmond. News, weather, sports, business, and programming schedule.
Siège social: , , .

TV8 Présentation


Bundan böyle TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye'den Survivor'a, Yetenek sizsiniz'den, 3 adam'a, Ninja warrior Türkiye'den, Kaçak Gelinler'in yeni bölümlerine kadar tüm programların bölüm videolarına, program bilgilerinden yayın akışına her bilgiye bu uygulamadan ulaşabilirsiniz.


Captures d'écran officielles


         


Détails du produit et description de



l’application mobil uygulamasıyla l’application'de yayınlanan tüm yarışmalar, programlar ve diziler her an her yerde sizinle! Güncellenen uygulamamızla l’application içeriklerini kolayca takip edebilir, fragmanları, kısa videoları ve tüm bölümleri uygulama üzerinden her yerde izleyebilirsiniz. Haftalık yayın akışı ile beğendiğiniz yarışmaların, programların veya dizilerin yayın zamanlarını takip edebilirsiniz. Canlı yayın linki ile nerede olursanız olun mobil cihazlarınızdan yayını kesintisiz izleyebilirsiniz. l’application mobil uygulamasını hemen indirin, sevdiğiniz içerikleri her yerde izleyin!




Haut Avis

Par kircalive

Basarili

Canli Yayin goruntu kalitesi ve yayin akisi sorunsuz. Diger icerikler gelistirilebilir.

Par meeel'

çok reklam!

Çok reklam veriyorsunuz, doğru düzgün replay yada canlı yayın izliyemiyoruz, her zaman reklam çıkıyo hatta bazen reklam kapanmıyo bu yüzden aplikasyonu kapattıp birdaha açmam gerek!! lütfen bu problemi çözün!

Par memoli1235

Merhaba

Reklamlardan yayın açılmıyor. Reklam bitiyor ve yayın yüklenmiyor dönüyorda dönüyor. 2 gündür izleyemiyorum.





Le plus populaire apps dans Entertainment