FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber Reviews

FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber Reviews

Published by on 2023-05-02

About: Fotomaç Mobil uygulaması ile son dakika spor haberlerini anında
öğrenebilir, maç özetlerine tüm ligler ile ilgili fikstür ve transfer
bilgilerine cebinizden ücretsiz ulaşabilirsiniz. Fotomaç Canlı Skor mobil
uygulamasıyla maçları canlı yayın ekranından saniye saniye
izleyebilirsiniz.


About FOTOMAÇ


Ayrıca süper lig dışında La liga, Premier lig, Bundesliga ve diğer liglerden gelişmeler ile, Şampiyonlar ligi, Uefa Avrupa ligi hakkında canlı skor, maç sonuçları, puan durumu, fikstür ile birlikte maç özetleri, transfer gelişmeleri, gol istatistikleri gibi bilgileri Fotomaç mobil uygulamasından takip edebilirsiniz.

* Spor Toto Süper lig, Premier lig, La liga, Bundesliga, Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa ligi ve diğer futbol ligleri ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

* Türkiye basketbol süper ligi, Euroleague ve diğer ligler ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

Fotomaç Mobil uygulaması ile son dakika spor haberlerini anında öğrenebilir, maç özetlerine tüm ligler ile ilgili fikstür ve transfer bilgilerine cebinizden ücretsiz ulaşabilirsiniz.

* Spor gündemine dair son dakika gelişmelerinin yanısıra, tüm ligler ve maçlar ile ilgili, canlı sonuçlar, gol bilgileri ve daha birçok detayda anlık bildirim alabilirsiniz.

Süper lig maçları yayınlanırken karşılaşmalar hakkında en özel son dakika haberleri Fotomaç Mobil uygulaması farkıyla takip edebilirsiniz.

* Türkiye’nin en çok izlenen spor kanalı A Spor’u 7/24 canlı olarak Fotomaç mobil uygulamasından izleyebilir, TV'de bugün ile tüm televizyon kanallarında yer alacak spor etkinliklerine rahatça erişebilirsiniz.

2000 yılında yayına giren Türkiye’nin bir numaralı spor haber sitesi fotomac.com.tr, futbol başta olmak üzere sporun tüm dallarında güncel ve tarafsız haberleri ile spor gündemine yön veriyor.

Ziraat Türkiye Kupası, Süper kupa, Dünya kupası, Avrupa kupası, Euroleague kupası gibi tüm kupa karşılaşmaları ile ilgili tüm gelişmeler anlık bildirimlerle Fotomaç’la cebinizde.

* Beşiktaş Haberleri, Galatasaray Haberleri, Fenerbahçe Haberleri, Trabzonspor Haberleri ile ilgili son dakika gelişmelerini takip edebilirsiniz.

* Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) resmi yayıncısı olan Turkuvaz Medya Grubu’nun ATV, A Spor ve A2’de yayınladığı tüm maçların özetine, gollerine ve haberlerine ZTK özel sayfasından ulaşabilirsiniz.

* Bugünkü Fotomaç sayfasıyla Türkiye’nin en çok satan spor gazetesi Fotomaç’ın içeriğini ve güçlü yazarlarını takip edebilirsiniz.

* Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve tüm diğer takımların maçlarını canlı anlatım ve canlı skor ile 90 dakika izleyebilirsiniz.

* Süper lig, TFF, A Milli Takım, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Anadolu kulüpleri hakkında anlık bilgileri Fotomaç farkıyla okuyabilirsiniz.


         


Overall User Satisfaction Rating


Positive experience
52.8%

Neutral
48.4%

Negative experience
47.2%

~ from Justuseapp.com NLP analysis of 191 combined software reviews.

3 FOTOMAÇ Reviews

4.5 out of 5

By


App donuyor

Haberlere tıklayınca app donuyor. Geriye dönebiliyorum ama haberi tamamen okuyamıyorum. Iphone 8 Plus kullanmaktayım, eskiden Iphone 8de bu problem yoktu


By


App Store’un en kötüsü

Bu kadar kötü başka bir app daha olduğunu sanmıyorum. Web sitesi de aynı şekilde çok kötü. Reklamlardan haberleri görmek imkansız. Zaten çoğu yazdıkları haberde yalan.


By


Haberleri okumak marifet ister.

Haberleri okuyamıyorsunuz.
Aşağıya doğru gittikçe bir yerde takılıp kalıyor. Okuyacak olduğunuz haber burnunuzdan geliyor.
I Phone 8 kullanıyoruz. Bu işin 8 ile X ile alakalı olmaması lazım. Sizler bu hatayı nasıl farketmiyorsunuz ve düzeltmiyorsunuz.
Haberden çok fotoğraf sergiliyorsunuz. Okuyacak başka bir spor haber uygulaması mı indirelim telefonumuza.?????
Yazık çok yazık.




Is FOTOMAÇ Safe?


Yes. FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber is very safe to use. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 191 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 4.5/5 . Justuseapp Safety Score for FOTOMAÇ Is 52.8/100.


Is FOTOMAÇ Legit?


Yes. FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber is a totally legit app. This conclusion was arrived at by running over 191 FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for FOTOMAÇ Is 100/100..


Is FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber not working?


FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.



How was your experience with FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber? Post a Review

Leave a comment:




Alternatives