Ensonhaber Reviews

Ensonhaber Reviews

Published by on 2024-01-24

About: Ensonhaber.com'un tüm dinamizmini Apple ürünlerinde de yaşamanız için
geliştirilmiş, kullanıcı deneyimi arttırılmış zevkli bir uygulama.


About Ensonhaber


Haber başlıklarına yazılan yorumlar arasında en çok beğeni alan yorum üzerinde bir taç simgesi görünür ve bu simgeye sahip olduğunuzda kullanıcı adınız ‘’takdir edilen yorumcu’’ etiketiyle en tepede görünür.

Ensonhaber’i öne çıkaran nefis manşetlere ve sürekli güncellenen son dakika haberlerine mobil olarak da ulaşmanızı sağlayan uygulamada özellikle üyelik sistemi ve haber başlıklarına yorum yapabilme özelliği öne çıkıyor.

Ensonhaber’e üye olan kullanıcılar haber başlıklarına yazdıkları yorumları kendi profil sayfalarından görüntüleyebiliyor, böylece beğeni sayısı, yanıtlar, takdirler ve daha fazla etkileşim üzerinde de kontrol sahibi olabiliyor.

Doğrulanmış hesaba ait üyeler yorumlarını editör onayına takılmadan paylaşabilir ve aynı zamanda onaylı hesap olduğuna dair kullanıcı adinin yanında mavi bir simge görünür.

Yorum yazıp kendi fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşabileceğiniz sistem aynı zamanda bir çok özelliği de bünyesinde barındırıyor.

FotoHaber tarzını en iyi uygulayan haber portallarının başında gelen Ensonhaber galerilerinden mobil cihazlarınız ile de istifade edebilirsiniz.

Ensonhaber.com'un tüm dinamizmini Apple ürünlerinde de yaşamanız için geliştirilmiş, kullanıcı deneyimi arttırılmış zevkli bir uygulama.

Ensonhaber.com haberleri, aslında nedir sorusuna cevap veren bakış açısı ile artık cihazınızda.

Video haberler ile videoları tek tıkla izleyebilir, ensonhaber.com'un muhteşem galerilerine de ulaşabilirsiniz.

İndirin, kurun haberiniz olsun.


         


Overall User Satisfaction Rating


Positive experience
55.1%

Negative experience
44.9%

Neutral
43.7%

~ from Justuseapp.com NLP analysis of 600 combined software reviews.

Key Benefits of Ensonhaber

- Provides fast and up-to-date news

- Useful for Turkish citizens living abroad

- Easy to use interface




20 Ensonhaber Reviews

4.2 out of 5

By


Pro-government news media

This is not a news service, it’s just a propaganda of the anti-humanitarian, despot leader of turkey. This service always supports bad one in all cases. There’s no difference between this and the nazi media. They always have hate speech against some group or race. They can’t do business in western world but only can operate in 3rd world countries like turkey, Iraq, or Afghanistan. If one day turkey becomes a normal country with human rights, this will be the shameful example of a media history.


By


Berbat

Yalan haber dolu bi haber uygulamasi. Akp propagandasi haberleriyle dolu sacma bi haber sitesi.


By


Haber

Haber değil yalan kanalı... Its app of lies and racist


By


reklam

sabahtan akşama reklam.


By


Hic bir video load olmuyor.

Hic bir video load olmuyor. Please fix.


By


Gayet basarili

Awesome


By


Memnuniyet:

En son haberler aynı anda bizlere ulaşıyor. Çok memnunum.


By


Berbat!!

Kepaze bir application.


By


Berbat!!

Gercekten berbat.


By


Teşekkür

Ben Amerika’da yaşayan bir Türk vatandaşıyım, ülkemle ilgili en hızlı ve tarafsız haberlere siz this app ekininin çalışanları sayesinde ulaşmaktan büyük onur duyuyorum . İyi ki varsınız, teşekkürler this app ekibi ve yöneticileri...


By


Yanci

Haberi ozgur degil yalaka olarak veren haber sitesi


By


Cok iyisiniz

Yalan haber de, yalakalikda , yandascilikca cok iyisiniz…


By


Reklamdan başka bişey yok

En son haber hükümet yancısıdır akp erdoğan erdoğan başka hiçbişey yok işlerine gelmeyen haberi vermiyolar verse bile başlıkları itici
Ve sürekli reklam çıkıyor uygulamada iki reklamda bir haber çıkıyor gerçekten çok kullanışsız


By


Cok fazla reklam

Cok fazla reklam


By


Yandas medya!!!

Editor u sanirim hic okula falan gitmemis.
Hatta ogrenci yurtlarinda misyoner olarak yetismis. Hic bir mantigi olmayan, insanlari bolmek uzere egitim almis. Hayvan dusmani bi haber sitesi


By


AKP borazanı

Haber yapmak gibi bir gayretleri yok, varsa yoksa AKP güzellemesi. görev tanımı doğru haberi saptırarak ak koyunları gazlamak, halkın arasına nifak sokmak.


By


Tarafli

Çok tek taraflı ve yanlı bir haber appi. Hükümet tarafında yaranmak için çok komik haberler yayınlıyorlar. Gülerek takip ediyoruz arada


By


TARAF(siz) HABER YANDASH

Turkiyenin en tarafli haber yapan haber sitesi!! Basliklari yazan arkadaslarda sanirim hala ana okulunda ogrenciler!!


By


Güncel reklamları takip etmek için güzel bir uygulama

Haber mi okuyalım reklam oyunları kapatmakla mı uğraşalım. Şöyle reklamları kapatma özelliği olsa ora verip kaptacam. Safariden girince daha az reklam çıkıyor. İllallah ettim siliyorum


By


YANLI

İndirdim ve sadece 45 sn. Sonra sildim


By


TC Semih

Tarafsiz dogru haberin tek adresi


By


Dönek En Sonhaber indirmeyin , kullanmayın

Bu siteyi çok kullanıyordum ama yalan haberleri seçimlerden sonra çoğaldı ve artık siliyorum programı kimseyede tavsiye etmiyorum indirmeyin


By


Fetoşun Yayın Organı...

Haberden önce Reklamı gözümüze sokuyor adeta... İğrenç bir FETOŞ haber sitesi...Sildim telefonumdan...


By


Sesli reklamlar

Sesli reklamlari kaldirin lutfen bitirdiniz


By


Kime çalıştığı belli olmayan manipulatif haber sitesi

Toplumu dil, din, ırk, mezhep konularında tahrik edici ve bölücü haber yapan, teröristbaşı Apo nun fotolarını çarşaf çarşaf yayınlayan, Atatürk ü aşağılayan haberler yapan ve küfürlü yorumları onaylayan, trollerin yorumlarda cirit attığı, adminlerin işine gelmeyen yorumları onaylamadığı, reklam gelirleriyle ihta olmuş haber sitesi.


By


Zaman kaybi

Igrenc bir haber sitesi.


By


Berbat otesi habercilik

Bu kadar tarafli haber yayini yapan baska bir platform gormedim. Gercegi yansitmakla hic bir alakalari yok. Hic bir kesimin her yaptigi dogru ya da hic bir kesimin her yaptigi yanlis olamaz. Asikar bir sekilde cahil kesimin bilinc altina gondermeler yapiyorlar. Bu ucuz ve kalitesiz habercilikten baska bir sey degildir.


By


Ensonhaber diil

Enbokhaber




Is Ensonhaber Safe?


Yes. Ensonhaber is very safe to use. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 600 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 4.2/5 . Justuseapp Safety Score for Ensonhaber Is 55.1/100.


Is Ensonhaber Legit?


Yes. Ensonhaber is a totally legit app. This conclusion was arrived at by running over 600 Ensonhaber User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for Ensonhaber Is 98.8/100..


Is Ensonhaber not working?


Ensonhaber works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.



How was your experience with Ensonhaber? Post a Review

Leave a comment:




Alternatives