Dualar

Dualar Software


Company Name:


 
  2023-12-31

Dualar Overview


Ayrıca Dualar uygulamasına “Kuran-ı Kerim” (Arapça / Latin Harfli / Meal), “Cevşen”, “Esmaü’l Hüsna”, “Namaz Tesbihatı” modülleri eklenerek uygulama daha da işlevsel ve kapsamlı bir hale getirilmiştir.

Dualar uygulaması hakkındaki görüş, öneri ve diğer geri bildirimleriniz için lütfen [email protected] adresine e-posta gönderiniz.


Official Screenshots


         


Product Details and Description of



this app uygulaması; Kuran-ı Kerim ‘deki dua ayetlerine kolayca erişebilmeniz ve her an bu ayetleri okuyabilmeniz için geliştirilmiştir. Ayrıca this app uygulamasına “Kuran-ı Kerim” (Arapça / Latin Harfli / Meal), “Cevşen”, “Esmaü’l Hüsna”, “Namaz Tesbihatı” modülleri eklenerek uygulama daha da işlevsel ve kapsamlı bir hale getirilmiştir. this app uygulaması ile; - Kuran-ı Kerim ‘deki dua ayetlerine toplu halde ve konulara ayrılmış bir şekilde ulaşabilirsiniz, - En çok okuduğunuz duaları “+” butonu ile Kişisel sayfanıza ekleyebilir ve kendi dua bölümünüzü oluşturabilirsiniz, - Kuran-ı Kerim ‘i “Arapça”, “Latin Harfli”, “Meal” olarak okuyabilir ve kaldığınız yerlere ayraç koyabilirsiniz, - Cevşen bölümünde Latin harfleri ile Cevşen okuyabilirsiniz, - Esmaü’l Hüsna bölümünde Allah (c.c) ‘ın mübarek isimlerini okuyabilir, hangi niyetle kaç adet okunması gerektiğini öğrenebilirsiniz, - Namaz tesbihatı bölümünde namaz vakitlerinden sonra yapılan namaz tesbihatına ulaşabilirsiniz. this app uygulaması hakkındaki görüş, öneri ve diğer geri bildirimleriniz için lütfen [email protected] adresine e-posta gönderiniz.




Top Reviews

By Atambayev

Perfect app

perfect app i have ever seen, thanks!

By RendeciS

Cok memnun kaldik/very satisfied

Tum musluman kardeslerime bu uygulamayi indirmelerini tavsiye ederim/ I recommend this application to all muslim brothers&sisters.

By Omer faruq

Program super elinize saglik

Harika





Most Popular Apps in Reference