Dualar

Dualar Software


Firmenname:


Dualar Übersicht


Ayrıca Dualar uygulamasına “Kuran-ı Kerim” (Arapça / Latin Harfli / Meal), “Cevşen”, “Esmaü’l Hüsna”, “Namaz Tesbihatı” modülleri eklenerek uygulama daha da işlevsel ve kapsamlı bir hale getirilmiştir.

Dualar uygulaması hakkındaki görüş, öneri ve diğer geri bildirimleriniz için lütfen [email protected] adresine e-posta gönderiniz.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



diese App uygulaması; Kuran-ı Kerim ‘deki dua ayetlerine kolayca erişebilmeniz ve her an bu ayetleri okuyabilmeniz için geliştirilmiştir. Ayrıca diese App uygulamasına “Kuran-ı Kerim” (Arapça / Latin Harfli / Meal), “Cevşen”, “Esmaü’l Hüsna”, “Namaz Tesbihatı” modülleri eklenerek uygulama daha da işlevsel ve kapsamlı bir hale getirilmiştir. diese App uygulaması ile; - Kuran-ı Kerim ‘deki dua ayetlerine toplu halde ve konulara ayrılmış bir şekilde ulaşabilirsiniz, - En çok okuduğunuz duaları “+” butonu ile Kişisel sayfanıza ekleyebilir ve kendi dua bölümünüzü oluşturabilirsiniz, - Kuran-ı Kerim ‘i “Arapça”, “Latin Harfli”, “Meal” olarak okuyabilir ve kaldığınız yerlere ayraç koyabilirsiniz, - Cevşen bölümünde Latin harfleri ile Cevşen okuyabilirsiniz, - Esmaü’l Hüsna bölümünde Allah (c.c) ‘ın mübarek isimlerini okuyabilir, hangi niyetle kaç adet okunması gerektiğini öğrenebilirsiniz, - Namaz tesbihatı bölümünde namaz vakitlerinden sonra yapılan namaz tesbihatına ulaşabilirsiniz. diese App uygulaması hakkındaki görüş, öneri ve diğer geri bildirimleriniz için lütfen [email protected] adresine e-posta gönderiniz.




Oben Erfahrungen und Bewertung

durch Royal Engin

Emegine saglik hocam

ALLAH razi olsun senden. Sayende dua okumayi ögrenicem ins. Sagol

durch Metin ks

Vhnn

Cok guzel tskler

durch ttbgm

Esma husna küçüldü yazılar

App çok güzel senelerdir kullanıyorum lakin yeni güncelleme oldu ondan sonra Esma husna maalesef görünüm küçüldü diese App hepsi büyük olabiliyor sadece Esma husna çok kötü oldu minik yazılar bu sorunu kaldırın app güzel tşkler





Am beliebtesten apps in Reference