Dualar Reviews

Dualar Reviews

Published by

About: Dualar uygulaması; Kuran-ı Kerim ‘deki dua ayetlerine kolayca erişebilmeniz
ve her an bu ayetleri okuyabilmeniz için geliştirilmiştir. Ayrıca Dualar
uygulamasına “Kuran-ı Kerim” (Arapça / Latin Harfli / Meal),
“Cevşen”, “Esmaü’l Hüsna”, “Namaz Tesbihatı” modülleri
eklenerek uygulama daha da işlevsel ve kapsamlı bir hale getirilmiştir.


About Dualar


Ayrıca Dualar uygulamasına “Kuran-ı Kerim” (Arapça / Latin Harfli / Meal), “Cevşen”, “Esmaü’l Hüsna”, “Namaz Tesbihatı” modülleri eklenerek uygulama daha da işlevsel ve kapsamlı bir hale getirilmiştir.

Dualar uygulaması hakkındaki görüş, öneri ve diğer geri bildirimleriniz için lütfen [email protected] adresine e-posta gönderiniz.

Dualar uygulaması; Kuran-ı Kerim ‘deki dua ayetlerine kolayca erişebilmeniz ve her an bu ayetleri okuyabilmeniz için geliştirilmiştir.

- Namaz tesbihatı bölümünde namaz vakitlerinden sonra yapılan namaz tesbihatına ulaşabilirsiniz.


         


Overall User Satisfaction Rating


Positive experience
53.1%

Negative experience
46.9%

Neutral
16.7%

~ from Justuseapp.com NLP analysis of 10 combined software reviews.

15 Dualar Reviews

4.6 out of 5

By


Perfect app

perfect app i have ever seen, thanks!


By


Cok memnun kaldik/very satisfied

Tum musluman kardeslerime bu uygulamayi indirmelerini tavsiye ederim/ I recommend this application to all muslim brothers&sisters.


By


Program super elinize saglik

Harika


By


Realy nice.

ALLAH razi olsun gercekten cok iyi bir program.


By


Muhteşem

Tek kelime ile muhteşem. Allah ebeden razi olsun.


By


Best

Great


By


Bazı düzeltmelere ihtiyaç var

Genel itibariyle çok güzel bir uygulama ancak özellikle Cevşen kısmında çok fazla yazım yanlışı var. Düzeltilirse çok daha iyi olur


By


Gelistirmek icin tavsiye

App cok guzel ve kullanisli sadece sabah ve ikindi tesbihatinda “subhaneke” dualarinda Allahin isierini ya baska renk veya daha buyuk, bold sekilde olsa. okurken zorlaniyor


By


Hara

Sureleri acipta turkceye getirince ekran donuyor.


By


Super bir uygulama

Cok guzel bir uygulama. Aradigim hersey burda. Tesekkurler


By


Tam

Turkcesi. Kurani iyi olmayanlarin bunu tavsiye!!


By


Dertli Gonle Deva

Uzerinde titizlikle calisilmis uzun bir suredir aradigim bir app Allah razi olsun Sani olan Rabbim bu yonde calisanlarin gayretlerini arttirsin.Emegi gecenlere yeniden tesekkur ediyorum


By


Guzel hizmet

Uygulama gercekten cok guzel hazirlanmis. Ozellikle dualari vakitlere gore kisisel olarak kaydetme ozelligi cok iyi. Emekleri gecenlerden Allah razi olsun. Acaba ashab-i bediri de ekleyebilirmisiniz?


By


Çok iyi

Çok güzel düşünülmüş ve ise yarışacak çok dua var Allah razı olsun. Ama organize edilmesi lazım biraz. Ondan başka hiç bir sorun yok, çok teşekkürler.


By


Cok faydali. Kuran, cevsen, tesbihler, aradiginiz herseye birkac saniyede ulasiuorsunuz.

Arayuz de cok pratik. Kesinlikle tavsiye edilir.


By


Çok iyi düşünülmüş bir uygulama

Kuran'ı Kerim'deki dua ayetlerine konularına göre ulaşmak için çok güzel bir uygulama.Bugüne kadar kullandığım programlarda genelde dualara konu sıralaması veya arama ile ulaşmak mümkün olmuyordu.Bu açıdan çok iyi düşünülmüş.Çünkü hangi konuda Kuran'ı Kerim'deki dua ayetlerine ulaşmak istiyorsanız onlara kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz.Üstelik bu duaları kendinize özel bir dua sayfasına taşıyabiliyor,ekleyip çıkartabiliyorsunuz.Teknolojinin iyi kullanımı ile dua etmek kolaylaşmış oluyor.Çok teşekkürler.Emeği geçenlerden Allah razı olsun.




Is Dualar Safe?


Yes. Dualar is very safe to use. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 10 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 4.6/5 . Justuseapp Safety Score for Dualar Is 53.1/100.


Is Dualar Legit?


Yes. Dualar is a totally legit app. This conclusion was arrived at by running over 10 Dualar User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for Dualar Is 69.8/100..


Is Dualar not working?


Dualar works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.



How was your experience with Dualar? Post a Review

Leave a comment:




Alternatives