Ziggo Sport Totaal app not working? crashes or has problems?

Ziggo Sport Totaal Status

Published by on 2023-10-18

Met de nieuwe Ziggo Sport Totaal app beleef je topsport op zijn best. Kijk
altijd en overal (binnen heel de EU) live naar alle 6 kanalen die Ziggo Sport
Totaal aanbiedt.


I have a problem with Ziggo Sport Totaal

Are you having issues? Select the issue you are having below and provide feedback to Ziggo Sport Totaal.


problems reported in the last 24 hours

24 hour clock

Most reported problems


Reported Issues: 1 Comments

By Gijs   2 years ago


Was watching a Game, Half way i got kicked out of the app and now doesnt let me load the app no more. I also cant get into the website app. It gives me the following message: Het is niet geluk om de applicatie op te starten. Probeer het later nog eens of neem contact op met de klantenservice.


Have a Problem with Ziggo Sport Totaal? Report Issue

Leave a comment:




Common Ziggo Sport Totaal Problems & Solutions. Troubleshooting Guide


   



  Contact Support

Some issues cannot be easily resolved through online tutorials or self help. So we made it easy to get in contact with the support team at Liberty Global Content Netherlands B.V., developers of Ziggo Sport Totaal.


53.85% Contact Match

Developer: Liberty Global

E-Mail: [email protected]

Website: Visit Ziggo Sport Totaal Website



About this app

Voor niet-abonnees van Ziggo Sport Totaal is het mogelijk om een losse wedstrijd aan te schaffen voor € 3,99, of gebruik te maken van een abonnement voor € 9,99 geldig voor één maand dat automatisch verlengd zal worden.  Let op: het streamen naar de Chromecast is alleen mogelijk voor Ziggo Sport Totaal TV* of Go abonnees.  Kijk altijd en overal (binnen heel de EU) live naar alle 6 kanalen die Ziggo Sport Totaal aanbiedt.  Ook het terugkijken van hele wedstrijden kan via het uitgebreide video-aanbod dat Ziggo Sport Totaal via de app beschikbaar maakt.  Met de nieuwe Ziggo Sport Totaal app beleef je topsport op zijn best.  Ziggo, KPN, Canal Digitaal, Delta, Caiway, Tele2, XS4all, Telfort, T-Mobile Thuis, Kabeltex, SKV, Solcon, Kabelnoord, SKP, Breedband Helmond, Youfone Joyne en M-visie.  Het abonnement zal 24 uur voor het aflopen van de periode automatisch worden verlengd, tenzij het automatisch verlengen is stopgezet.  Kijk onder meer live naar Formule1 races, de Premier League, de Spaanse La Liga en de UEFA Champions League.  Streamen naar de televisie is mogelijk met behulp van de Google Chromecast.  Geniet eenvoudig van samenvattingen, highlights en bekijk in één oogopslag het programma in de handige tv-gids.  Het tussentijds annuleren van een reeds betaalde periode is niet mogelijk.  Het stopzetten van een abonnement kan vanuit de Account settings op het toestel van de gebruiker.  Zet je push notificaties aan om niets te missen van de volgende wedstrijd of race.  De betaling hiervoor zal plaatsvinden via het iTunes Account na bevestiging van de aankoop.  Ook al het toptennis, golf en de mooiste documentaires zijn te zien.  Let op: door de vernieuwing van de Ziggo Sport Totaal app, zullen alle gebruikers opnieuw moeten inloggen met hun bestaande gegevens. 



Solve Problems with Similar Apps: