Vodafone Yanımda app not working? crashes or has problems?

Vodafone Yanımda Status

Published by on 2024-01-31

Siz yeter ki isteyin. Vodafone Yanımda’yı şimdi indirin; zamandan kazanın,
işlerinizi neredeyseniz orada kolayca halledin.


I have a problem with Vodafone Yanımda

Are you having issues? Select the issue you are having below and provide feedback to Vodafone Yanımda.


problems reported in the last 24 hours

24 hour clock

Most reported problems


Reported Issues: 1 Comments

By Alisha cain   8 months ago


Not allowing me to add a payment card to pay. Says the CVC is incorrect when it is being entered correctly. Have tried 3 different payment cards and still saying incorrect for all when they are correct. So cannot top up my phone


Have a Problem with Vodafone Yanımda? Report Issue

Leave a comment:




Common Vodafone Yanımda Problems & Solutions. Troubleshooting Guide


   



  Contact Support

Some issues cannot be easily resolved through online tutorials or self help. So we made it easy to get in contact with the support team at Vodafone Telekomünikasyon A.Ş., developers of Vodafone Yanımda.


100% Contact Match

Developer: Vodafone Holding

E-Mail: [email protected]

Website: Visit Vodafone Yanımda Website

52.38% Contact Match

Developer: Vodafone Magyarország Zrt.

E-Mail: [email protected]

Website: Visit Vodafone Magyarország Zrt. Website



About this app

Tarife değişikliği yapabiliyor, ek paket satın alabiliyorsunuz. 4. 5G’nizi açmaktan tutun da, hattınızı yurtdışı kullanımına açıp kapatmaya kadar daha birçok işlemi kolayca halledebiliyorsunuz. 81 ilde ücretsiz teslimat ve İstanbul’a özel belirli ilçelerde 3 saatte ücretsiz hızlı teslimat seçeneği ile Online Mağaza menüsünden telefon alabiliyorsunuz.  Vodafone Yanımda uygulamasını uygulama marketinden indirmek için kullanacağınız internet bağlantısı mevcut data tarifeniz üzerinden ücretlendirilir.  Vodafone Yanımda uygulamasını telefonunuza indirip, hattınızla ilgili bir sürü işlemi hiçbir ücret ödemeden* yapabiliyor ve size ozel fırsatları takip edebiliyorsunuz.  Vodafone Cep Merkezi arama modülünde kullanılan 3. parti uygulamasından gelen haritanın kullanacağı internet bağlantısı için mevcut data tarifenizden ücretlendirilirsiniz.  Uygulamaya tanımlamış olduğunuz farklı GSM numarası ile giriş yapabilirsiniz. * Vodafone Yanımda ücretsiz bir uygulamadır.  S yazıp 7000’e ücretsiz SMS göndererek Vodafone Yanımda şifrenizi alabilirsiniz.  Bunlar için Vodafone Müşteri Hizmet’lerini aramanıza ya da Vodafone Cep Merkezleri’ne gitmenize hiç gerek kalmıyor.  Vodafone Yanımda’yı şimdi indirin; zamandan kazanın, işlerinizi neredeyseniz orada kolayca halledin.  Online Mağaza menüsü içinde tercihlerinize en uygun telefonu filtreleyip, tarifenize ek ödeme ile alabiliyorsunuz.  Tarifenizdeki ve paketlerinizdeki kalan kullanımları, güncel faturanıza dair detayları öğrenebiliyorsunuz.  Faturanızı ödeyebiliyor, Kolay Paket satın alabiliyor ve TL yükleyebiliyorsunuz.  Uygulamanın içerisindeki ‘Ayarlarım - Hesabım’ menüsüne yeni numara ekleyip çıkarabilirsiniz.  Not: GPS özelliğinin arkaplanda devamlı çalışması pil ömrünü önemli ölçüde azaltabilir.  Siz yeter ki isteyin. 



Solve Problems with Similar Apps: