NetPincér ételrendelés Reviews

NetPincér ételrendelés Reviews

Published by on 2021-01-21

With the updated NetPincer mobile app you can discover many restaurants and
order breakfast, lunch, dinner or just a coffee, but don’t forget we might
also help you out with your daily grocery needs. Your delivery is only a few
clicks away. The availability of the delivery service varies...Table of Contents:
1. Reviews
2. Is it Safe?
3. Is it Legit?
4. App not working?
5. Report Issue


NetPincér ételrendelés Reviews


 • By

  Slow delivery service

  Took approximately 1hr and 45 minutes to deliver a pizza. The restaurant was less than 2 miles away.. By the time it arrived it was cold and we had gone to bed thinking it would never arrive. We tried the app once more thinking it must have been a one time thing, but turns out average delivery time was 1 hr and 45 minutes for any food from any restaurant. Can’t imagine why anyone would put up with this.

 • By

  Great app

  New version is better than the last. Very helpful app!


 • By

  Please make it work with apple pay

  Payment is complicated going through simple app. I’d like to just use apple pay and be done with it.


 • By

  Debit cards deleted

  All of my debit cards are deleted since the latest update, now I have to add them manually every time I pay. Great way to ruin a perfect app


 • By

  Van hova fejlodni

  Az app legutobbi frissitese utan nem tudtunk rendelni, mert a telefonszam megerosites oldalon nem engedett tovabb... anelkul pedig nem engedte a rendelest, bar el volt mar mentve a szamom korabban. Mult heten pedig nem jott meg az idore rendelt etel, mert a futar nem nezte, hogy mikorra kell hozni, elobb jott, amikor nem tudtuk atvenni, majd azt mondta, hogy mar nem tud visszafordulni. Ez egy elore fizetett rendeles volt, aminek az arat azota sem kaptam vissza.


 • By

  Minden frissítés után újra kell beírni adatokat !!!!

  Meg lehetne oldani, hogy frissítés után ne kelljen újra meg újra beírni adatokat ????


 • By

  Great app

  Unfortunately most menus are not in English but that's to be expected

 • By

  Best app in hungary

  Great app , works all the time


 • By

  Review

  Best app to use for food in budapest


 • By

  Great app

  Food order Budapest


 • By

  Budapest

  Nagyon király! :)


 • By

  Great

  But we need English version please


 • By

  nyitas elotti ettermek

  Jo app, csak a nyitas elotti allapotban levo ettermek menujet nem lattom es nem lehet toluk rendelni. Weboldalon ez a funkcio megy.


 • By

  Hasznalhatatlan

  Amiota kiadtak az alkalmazasukat, azota hasznalhatatlan. Egy olyan hibat nem tudnak befoltozni, ami miatt, se rendelni, se semmit nem lehet csinalni. Kivalasztod a Locationt, minden be van irva, kivalasztva > show restaurant klikk > majd jon a hibauzenet, hogy "a helyszin megadasa kotelezo"


 • By

  Szuper

  Csak ajanlani tudom mindenkinek :)A better way to Contact apps


You can now contact NetPincér ételrendelés customer service directly
via Email using our new site - AppContacter.com

Contact NetPincér ételrendelés directly


Is NetPincér ételrendelés Safe?

Yes. NetPincér ételrendelés is quiet safe to use but use with caution. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 719 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 4.6/5 . Justuseapp Safety Score for NetPincér ételrendelés Is 20.8/100.


Is NetPincér ételrendelés Legit?

Yes. NetPincér ételrendelés is legit, but not 100% legit to us. This conclusion was arrived at by running over 719 NetPincér ételrendelés User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for NetPincér ételrendelés Is 20.8/100.


Is NetPincér ételrendelés not working?

NetPincér ételrendelés works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.
Reported Issues: 1 Comments

By Andras
Mar 27 2021

1. Hogy 2021-ben egy cég ennyire alacsony színvonal szolgáltatást adjon, az is csak Magyarországon elképzelhető. Régen még fel lehetett hívni az ügyfélszolgálatot, ma már nem. Amikor a rendelésed a megadott kb 40 perces határidőhöz képest 1:50-nél jár, a chates kolléga teljesen inkompetens, mert nem tudja elérni a bezárt üzletet. Ez persze érthető, ha nem veszik fel neki sem a telefont, na de könyörgöm, én a NETPINCÉREN keresztül adtam fel a rendelést, ők is anyagi hasznot húznak a rendelésemből, így valamilyen szinten felelősséggel tartoznak érte. Az röhej, hogy a közvetítő széttárja a kezét, te meg dögölj éhen. Természetesen pár percenként szétfagy a chat, és a következő operátornak már a kezdheted az elejétől mesélni a panaszodat, amit ugyanazzal a semmitmondó válasszal kezel: megpróbál utánanézni. A chat utána szétkapcsol, és a kör kezdődik elölről. A rendelés persze sehol. (Plot Twist: végül megjött, majdnem 2 órás várakozás után, full hidegen)

2. Ezek 10 évvel le vannak maradva. Regisztrációnál add meg a telefonszámod. Beírom, közli a rendszer, hogy ez már használatban van. Öööö, oké. Hátha másik email címemmel regisztráltam (pedig nem). Megpróbálom azt is. Nem megy. HArmadik email cím. Nem megy. Érdekes, mert a futárok fel tudtak hívni. Akkor hogy lehet, hogy a rendszerk szerint nincs megadva telefonszámom, be sem tudom írni a profilomon, de a futár mégis fel tudott hívni korábban? Hogy ez miért baj? Mert a telefonos applikációs regisztációnál, amit ki szerettem volna próbálni egy ingyens mekis rendelés miatt, a saját email címemmel bejelentkezni enged ugyan, de a rendelést már nem tudom leadni, mert kiírja, hogy használatban van a telefnszámom. Most halál komolyan, képzeld el ezt bármilyen normális honlapnál 2021-ben. :D

3.) Bejelentkezel. Rákeresel az étteremre. Ha lehetne print screennt feltenni, feltölteném szívesen. Oda van írva: rendelési idő 25 perc. Oké. Válogatunk gyorsan, éhesek vagyunk, sietünk. (Persze a 2. pont ilyenkor történik, de mindegy) Végül párom regisztrál, neki sikerül. Leadjuk a rendelést. Akkor közli csak a rendszer(!!!!!), hogy az étterem zárva. :DDD Te, ezek normálisak? Miért nem jelenik meg az étteremnél (Meki), ha rákeresünk, hogy ZÁRVA, hülyegyerek, nem tudsz rendelni. Mert abból, hogy "Rendelési idő 25 perc", nem az következik, hogy zárva lenne. A logikai érzék az applikáció készítőjének nem hiszem, hogy erőssége volt, hiába informatikus. :)

ÉRTÉKELÉS 3/10 (ezeken kívl nem volt gond, pedig hosszú évek óta rendelek. De ez az ügyfélszolgálatos megoldás egyszerűen undorítóÖ

Have a Problem with NetPincér ételrendelés? Report Issue

Leave a comment:Why should I report an Issue with NetPincér ételrendelés?

 1. Pulling issues faced by users like you is a good way to draw attention of NetPincér ételrendelés to your problem using the strength of crowds.
 2. We have developed a system that will try to get in touch with a company once an issue is reported and with lots of issues reported, companies will definitely listen.
 3. Importantly, customers can learn from other customers in case the issue is a common problem that has been solved before.
 4. If you are a NetPincér ételrendelés customer and are running into a problem, Justuseapp might not be the fastest and most effective way for you to solve the problem but at least you can warn others off using NetPincér ételrendelés.


Most Popular in Food & Drink

DoorDash - Food Delivery
DoorDash - Food Delivery Reviews

Read more
Starbucks
Starbucks Reviews

Read more
Uber Eats: Food Delivery
Uber Eats: Food Delivery Reviews

Read more
McDonald's
McDonald's Reviews

Read more
Grabbd- Social Foodie & Travel
Grabbd- Social Foodie & Travel Reviews

Read more
Grubhub: Local Food Delivery
Grubhub: Local Food Delivery Reviews

Read more
Chick-fil-A
Chick-fil-A Reviews

Read more
Postmates - Food Delivery
Postmates - Food Delivery Reviews

Read more
BURGER KING® App
BURGER KING® App Reviews

Read more
Domino's Pizza USA
Domino's Pizza USA Reviews

Read more
Casey's
Casey's Reviews

Read more
Dunkin'
Dunkin' Reviews

Read more
SUBWAY®
SUBWAY® Reviews

Read more
Chipotle
Chipotle Reviews

Read more
Instacart
Instacart Reviews

Read more