Sporx app not working? crashes or has problems?

Sporx Status

Published by on 2024-01-12

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen spor sitesi Sporx'in iOS uygulaması baştan
aşağı yenilendi. Uygulamanız artık çok daha hızlı ve canlı maç
skorları ve canlı maç sonuçları çok daha hızlı ve ücretsiz.


I have a problem with Sporx

Are you having issues? Select the issue you are having below and provide feedback to Sporx.


problems reported in the last 24 hours

24 hour clock

Most reported problems


Reported Issues: 0 Comments

No reports yet! Be the first to report an issue.


Common dislikes about Sporx app

- Excessive and intrusive advertisements

- Advertisements detract from the overall user experience

- No option for a paid, ad-free version

- Inaccurate representation of iPhone X compatibility in visuals



Have a Problem with Sporx - Spor Haber, Canlı Skor? Report Issue

Leave a comment:




Common Sporx Problems & Solutions. Troubleshooting Guide

Complete guide to troubleshoot Sporx app on iOS and Android devices. Solve all Sporx app problems, errors, connection issues, installation problems and crashes.


Table of Contents:

  1. Sporx iPhone Issues and Solutions

  2. Sporx Android App Issues and Solutions

   



  Contact Support

Some issues cannot be easily resolved through online tutorials or self help. So we made it easy to get in contact with the support team at Sporx Development Team, developers of Sporx.


Verified email  

Contact e-Mail: [email protected]


30.3% Contact Match

Developer: Maksimum İletişim Hizmetleri A.Ş.

E-Mail: [email protected]

Website: Visit Sporx Website



About this app

Maç sonuçlarını takip etmek hiç bu kadar kolay olmamıştı diyeceksiniz! iddaa bölümünde, bültene dair en geniş içerikler, iddaa tahminleri, iddaa kuponları ve uzmanlardan kazandıran tüyolara ulaşabilirken, at yarışı tahminleri bölümünde her güne ait bankoları takip ederek kazancınıza kazanç katabilirsiniz. this app uygulamasını kullanan kullanıcıların vazgeçemediği bölümlerden biri de TV'de bugün bölümü.  Uygulama sol menüsünden ulaşabileceğiniz kategoriler; Takımım, Son haberler, Quiz, Canlı Skor, Canlı Maç Odası, iddaa, this app TV, TV'de bugün, Futbol, Basketbol, Diğer sporlara ait en geniş içerikler şeklindedir.  Maçlar oynanırken, Canlı Maç Odası'nda maçları canlı takip edebilir, gol olduğu an telefonunuza bildirim olarak alabiliriniz. Öte yandan maç içindeki gelişmelere, karşılaşma istatistiklerine buradan göz atabilirsiniz.  Dört büyükler olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ve diğer tüm Süper Lig ekiplerine dair haberleri tuttuğunuz takımı seçerek, takımım sayfasından hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz.  Uygulama ana sayfasında yer alan üst menülerle Süper Lig fikstür, Süper Lig puan durumu, canlı skor, TV'de bugün ve çok daha fazlasına saliseler içinde ulaşabilirsiniz.  Sadece Süper Lig haberleri veya Süper Lig maç sonuçları değil, uygulama menüsünde basketbol ve diğer sekmeleri altından basketbol maç sonuçlarına, basketbol haberlerine, NBA haberleri ve NBA fikstürünü görebilirsiniz.  Uygulama sol menüsünden ulaşabileceğiniz bölümle o güne ait tüm spor programlarının saatlerini takip edebilir, kendinize hatırlatıcı olarak bildirim al seçeneğini ekleyebilirsiniz.  Uygulamanız artık çok daha hızlı ve canlı maç skorları ve canlı maç sonuçları çok daha hızlı ve ücretsiz.  Son dakika spor haberlerini takip ederken, haber içinde sağ ve sola doğru ekranınızı kaydırarak gündemle ilgili gelişmeleri kısa süre içinde öğrenebilirsiniz.  Türkiye'de sporun her dalına ait son dakika haberlerini ve en ilgi çekici içerikleri this app uygulamasının ana sayfasından ulaşabilirsiniz.  Türkiye'nin en çok ziyaret edilen spor sitesi this app'in iOS uygulaması baştan aşağı yenilendi.  Sizler için uygulamamızı sizlerden gelen geri bildirimlerle geliştirmeye devam ediyoruz.  Bize yazmaktan çekinmeyin!  Haftanın 7 günü 24 saati bize destek@this app. com adresinden ulaşabilirsiniz. 



Solve Problems with Similar Apps: