NTV Hava

NTV Hava Software


Company Name:


 
  2024-01-10

NTV Hava Overview


- Seçtiğin hava durumunu NTV Hava+ içinde işaretlemekle kalmayıp Facebook, Twitter ve Instagram’da paylaşabileceksiniz.

- Kendi bölgenizdeki yerel hava durumunu arzu ederseniz fotoğraflı olarak paylaşabileceksiniz.

Bulunduğun yeri işaretleyerek oradaki hava durumunu diğer kullanıcılarla paylaşabilir, fotoğrafla da bu durumu destekleyebilirsin.

NTV Hava+ uygulamasında klasik hava uygulamalarında verilen bilgilerin dışında önemli bir yenilik var.

NTV Hava+ böylece haritada gideceğin yerde insanların bıraktıkları notları görüp sürpriz yaşama ihtimalini de azaltıyor.

Ayrıca NTV Hava+ uygulamasıyla merkez şehirlerle ilgili yaşam bilgilerine ulaşarak, gününüzü havaya göre planlayabilirsiniz.

- Bölgenizdeki insanların paylaşımlarını ve gideceğiniz yerdeki kullanıcıların bıraktığı durum bildirilerini ‘harita’dan görebileceksiniz.


Official Screenshots


         


Product Details and Description of



Türkiye’nin öncü markası NTV’nin gözde uygulaması NTV Hava yeni arayüzüyle güncellendi.




Top Reviews

By Murat46135

NTV uygulama yapımıda beceriksiz...

ntvmsnbc uygulamasında olduğu gibi NTV HAVA uygulamasıda hayalkırıklığı yarattı.reklam programın önünde ve rahatsız edici.reklamlı program kurmadığım için zaten baştan kaybetti.uydudan anlık bulut hareketleri beklentim vardı.yapsa yapsa Türkiye'de NTV yapardı diye düşündüm.yok malesef.gereksiz deniz suyu sıcaklıkları,risk haritası,15 günlük hava gibi şeylerle dolu.program geliştiricilerinin appstordaki WEATHERPRO uygulamasının,başta ANLIK UYDU BULUT GÖRÜNTÜLERİ olmak üzere tüm programa bakıp NTV HAVA yı bu yönde geliştirmelerini diliyorum...

By Aytuns

Olmamiss!

Ntv her zamanki gibi grafik acisindan iyi ancak islev acisindan sifir bi uygulama yapmis olmamis ntv olmamis! Mesela mersin bilgileri yok adana yok saka giibi!

By Karapuma

Program çalışmıyor

Versiyonum 4.1 programı indiriyorum fakat açılmıyor ilgilenirseniz sevirim..





Most Popular Apps in Weather