CNN Türk for iPhone Reviews

CNN Türk for iPhone Reviews

Published by on 2023-12-06

About: CNN Türk iPhone uygulaması, CNN Türk izleyicilerine tam teşekküllü bir
haber portalını yanlarında taşıma imkanı sağlamaktadır. iOS 15
işletim sistemi göz önüne alınarak yeniden tasarlanan CNN Türk iPhone
uygulaması kullanışlı ara yüzüyle hızlı ve günceldir.


About CNN Türk


Bunun yanı sıra CNN Türk iPhone uygulaması, Türkiye’nin en çok tercih edilen ve güvenilen haber televizyonu CNN Türk’ün canlı yayınına her yerden ulaşım imkanı sağlamaktadır.

CNN Türk iPhone uygulaması, CNN Türk izleyicilerine tam teşekküllü bir haber portalını yanlarında taşıma imkanı sağlamaktadır.

iOS 15 işletim sistemi göz önüne alınarak yeniden tasarlanan CNN Türk iPhone uygulaması kullanışlı ara yüzüyle hızlı ve günceldir.

Günün en önemli haberlerini takip etmekle kalmayacak, CNN Türk canlı yayınına dilediğiniz an her yerden bağlanabileceksiniz.

En son haberler, finansal göstergeler, hava durumu, sosyal medya entegrasyonları uygulama içerisinde yer almaktadır.

Flaş haberlerin ve gündem yaratan tartışmaların video ve fotoğrafları her an elinizin altında olacak.


         


Overall User Satisfaction Rating


Negative experience
65.2%

Positive experience
34.8%

Neutral
12.3%

~ from Justuseapp.com NLP analysis of 182 combined software reviews.

Key Benefits of CNN Türk

- Provides access to news and current events in Turkey

- Easy to use interface

- Large font size for easy reading




20 CNN Türk Reviews

4.0 out of 5

By


A

There is too many adds. Also videos freez a lot..


By


Şimdi oldu

Artık zevkle kullanabileceğimiz bir app. oldu...


By


Eh işte..

It's a good app for people from turkey to get into and watch the news and everything that's going on back home. But CNNTürk keeps freezing up, shuts down and sometimes doesn't play the videos.


By


New Update will not download!

Please fix the latest update to this great App! It will start to download and then halfway through it will stop with a pop up that says it cannot download at this time. Please fix it asap!


By


Cannot update to the last version

Download finishes, but cannot install. Please fix this problem


By


CNN International should be ashamed of this

Imagine a news channel that only shows what the government wants!


By


Must be improved

Graphic is very bad
CNNTürk isn't retina
Resolution is not for iphone6 or 6s,
Reklamar kafa yorucu!!


By


3 yildiz hakettin

Haber paragrafini 2 kez okutan kaybeder.ayni haber yazisini üst pragrafta ve bir alt pragrafta neden veriyosunuz.okuyucu kerizmi


By


çok kötü

hiç beğenmedim, her habere tıklandığında reklam çıkıyor, üstelik kapat tuşu önce sol gösterip sağda çıkıyor :-)) rezalet !
ayrıca haberlerde video kıtlığı var 😀


By


CNN’e yakışmayan bir uygulama

Takılan reklamlardan, donan ekranlardan dolayı gercekten yorucu.. Kapatıp açarak haber okumaya çalışıyoruz..


By


Yazı Boyutu

En küçük yazı fontunun bile 20m öteden okunabilmesinin sebebi nedir? Aynı şekilde, her haberin telefon ekranının yarısını kaplayan fayans gibi dizili olması navigasyonu zorlaştırıyor. Bunlar dışında uygulama güzel.


By


Saçma ve gereksiz

Bı kadar sık ve saçma reklam çıkarsa bu uygulamayı kimse kullanmaz. Bu yüzden kaldırdım.


By


Basarsiz app

Reklamdan baska bir bilgiye ulasilmiyor bu application da


By


Mecbur Sildim

Her habere reklam koymuslar. Ilk defa bir uygulamaya yorum yazdirdilar. Haber okumak mumkun degil


By


Boş.

Yer tutmasına gerek yok.


By


Rezalet!

Bir haber bile okuyamıyorum. Zırt pırt reklam çıkıyor. Reklamı geçtik mini oyunlar çıkıyor oynamamız için. Oyun oynamak istesem CNN Türk'te ne işim olur açar xbox oynarım.


By


Her ekrana bir reklam!

Her ekrana bir reklam koymak programı kullanılamaz kilmis. Herhalde dünyanın en kotu kullanilabilirligine sahip haber uygulamasi..


By


Reklam ve müstehcen haberler

Sevmedim


By


GÜNCELLEMELERE KİM KARAR VERİYOR

this app ün internet sayfasında ve uygulamalarında zaman zaman da olsa yıllardır problem olur. (İnternet sayfasındaki radyo linkinin haftalarca çalışmaması, alınan reklamlardan dolayı uygulamanın donması vb) Şirket bünyesindeki internet teknik servisine de bunlar gibi bir çok konuyu bu güne kadar arayıp bildirdim. Hiç bir zaman cevap yazma tenezzülünde bulunmamalarına rağmen internet sitesinden de kontağa geçtim. Türkiye'de ve Dünya'da bir çok güzel örnek varken this app teknolojiyi her zaman geriden takip eden yayın kuruluşlarından bir tanesidir. Programlarına ve içeriklerine özel sayfa yapmaz, podcast yapmaz, programlarını soundcloud a atmaz vs. vs. Başka bir özelliğide uygulamalarını hiç bir zaman tam olarak test etmez. Mesela IOS uygulamasında geçenlerde yaptığı güncelleme... Yıllar sonra koydukları radyo olarak dinleyebilme özelliği artık background da çalışmıyor. Yani radyo dinlerken uygulamanın başka sayfalarına bakamıyor ve/veya uygulamadan çıkamıyorsunuz. Diyelim ki radyoyu açtınız ve dinliyorsunuz, üstüne de telefonda başka hiç bir şey yapmıyorsunuz. Dert yine bitmiyor. Her telefonda olan Auto Lock opsiyonu sayesinde önceden ayarlamış olduğunuz süre içerisinde ekran kilitleniyor ve o anda radyo yayını yine duruyor... Radyo dinlemek için Auto Lock seçeneğini kapatmak zorunda kalıyorsunuz... Bu sadece Radyo seçeneğinin eksikleri. Diğerlerini yazmaya bile gerek görmüyorum çünkü kimsenin umurunda değil...


By


Bbb

Fena degil


By


Pixelleri sayılıyor :)

iOS 7 uyumlu yapıyorsunuz ama retina ekran uyumlu değil bu nasıl iş, herşey pixel pixel




Is CNN Türk Safe?


Yes. CNN Türk for iPhone is quiet safe to use but use with caution. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 182 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 4.0/5 . Justuseapp Safety Score for CNN Türk Is 34.8/100.


Is CNN Türk Legit?


Yes. CNN Türk for iPhone is legit, but not 100% legit to us. This conclusion was arrived at by running over 182 CNN Türk for iPhone User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for CNN Türk Is 47.1/100..


Is CNN Türk for iPhone not working?


CNN Türk for iPhone works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.



How was your experience with CNN Türk for iPhone? Post a Review

Leave a comment:




Alternatives