Ekonom

Ekonom Software


Company Name:


 
  2024-01-17



Ekonom Overview


Rubrika Investice poskytuje ty nejdůležitější informace z kapitálových trhů, texty z oblasti technologií představují aktuality ze světa vědy a techniky a rubrika Lifestyle je zaměřena na sebevzdělávání a seberozvoj.

Články jsou v aplikaci dostupné předplatitelům týdeníku Ekonom a čtenářům s předplatným zakoupeným přímo přes mobilní aplikaci.

V případě problémů s předplatným nebo s aplikací či v případě dotazů ohledně nich nás neváhejte kontaktovat e-mailem na [email protected] nebo telefonicky na 217 777 888.

Více informací o předplatném Hospodářských novin, které lze objednat přímo u nás, najdete na webu mediálního domu Economia.

V případě předplatného zakoupeného prostřednictvím mobilní aplikace dochází k automatické obnově předplatného na další období.


Official Screenshots


         


Product Details and Description of



Mobilní aplikace týdeníku this app this app je nejčtenější ekonomický týdeník na českém trhu. Přináší ty nejpodstatnější informace, které pomáhají orientovat se v dnešním složitém světě. Od října 2020 vychází v nové podobě s atraktivnější titulní stranou a obsahovými novinkami. Rubrika Investice poskytuje ty nejdůležitější informace z kapitálových trhů, texty z oblasti technologií představují aktuality ze světa vědy a techniky a rubrika Lifestyle je zaměřena na sebevzdělávání a seberozvoj. Byznysový kalendář nabízí přehled toho nejdůležitějšího, co se následující týden bude dít v ekonomice a světě byznysu. Co všechno aplikace nabízí? - Rychlou, snadnou a uživatelsky příjemnou cestu k aktuálnímu obsahu týdeníku this app - Přístup do archivu this app. - Podcasty přímo v aplikaci. - Off-line režim pro čtení bez připojení k internetu. - Noční režim pro pohodlné čtení po setmění. - Možnost upozorňování na zásadní zprávy (Breaking News). Podmínky používání aplikace a podmínky nakládání s Vašimi osobními údaji jsou dostupné na: https://predplatne.ihned.cz/info/vop-2018-2021, resp. https://www.economia.cz/ochrana-osobnich-udaju Aplikace je ke stažení zdarma, ale její obsah je placený. Články jsou v aplikaci dostupné předplatitelům týdeníku this app a čtenářům s předplatným zakoupeným přímo přes mobilní aplikaci. Více informací o předplatném Hospodářských novin, které lze objednat přímo u nás, najdete na webu mediálního domu Economia. V případě předplatného zakoupeného prostřednictvím mobilní aplikace dochází k automatické obnově předplatného na další období. Automatickou obnovu lze kdykoliv zrušit v nastavení předplatných v Apple ID účtu, přes který předplatné máte. V případě problémů s předplatným nebo s aplikací či v případě dotazů ohledně nich nás neváhejte kontaktovat e-mailem na [email protected] nebo telefonicky na 217 777 888. Rádi vám pomůžeme.






Most Popular Apps in News