SME.sk app not working? crashes or has problems?

SME.sk Status

Published by on 2024-01-15

Najčítanejšie spravodajstvo na slovenskom internete v praktickej aplikácii.
SME.


I have a problem with SME.sk

Are you having issues? Select the issue you are having below and provide feedback to SME.sk.


problems reported in the last 24 hours

24 hour clock

Most reported problems


Reported Issues: 0 Comments

No reports yet! Be the first to report an issue.


Have a Problem with SME.sk? Report Issue

Leave a comment:




Common SME.sk Problems & Solutions. Troubleshooting Guide

Complete guide to troubleshoot SME.sk app on iOS and Android devices. Solve all SME.sk app problems, errors, connection issues, installation problems and crashes.


Table of Contents:

  1. SME.sk iPhone Issues and Solutions

  2. SME.sk Android App Issues and Solutions

   



  Contact Support

Some issues cannot be easily resolved through online tutorials or self help. So we made it easy to get in contact with the support team at Petit Press, a.s., developers of SME.sk.


83.33% Contact Match

Developer: Petit Press, a. s.

E-Mail: [email protected]

Website: Visit SME.sk Website



About this app

Najčítanejšie spravodajstvo na slovenskom internete v praktickej aplikácii. SME. sk pre iPhone, iPad a Apple Watch vám ponúka rýchly prehľad o tom, čo sa deje na Slovensku a vo svete.  Aplikácia obsahuje články zo sekcií: Z domova, Zo zahraničia, Komentáre, Ekonomika, Kultúra, Šport, Auto, Tech a veda, Primár, Žena, Cestovanie, SME Plus, Fičí a aj anglické správy Slovak Spectator.  Predplatné sa automaticky obnovuje, pokiaľ automatické obnovenie nevypnete minimálne 24 hodín pred koncom aktuálneho obdobia.  Najdôležitejšie a najnovšie správy zo SME. sk číta takmer dva a pol milióna ľudí na Slovensku, s aplikáciou SME. sk vám nič dôležité neunikne.  Predplatné zakúpené v aplikácii platí aj na webe a môžete ho používať (neplatí pre nezobrazovanie reklamy).  Automatické obnovenie môžete vypnúť tým, že po zakúpení prejdete do svojho nastavenia účtu iTunes.  Akákoľvek nepoužitá časť bezplatnej skúšobnej doby, ak je ponúknutá, prepadne, keď si zakúpite predplatné tohto média.  Aplikácia ponúka okrem klasických predplatných aj bezplatné skúšobné predplatné.  Platba vám bude účtovaná na váš účet iTunes pri potvrdení nákupu.  Vaše predplatné si môžete spravovať v účte iTunes.  Budete v obraze vďaka rýchlemu notifikačnému servisu a prehľadnému obsahu správ.  Je aktívne len raz, ak ste ho v minulosti aktivovali, už vám to nebude umožnené.  Všeobecné obchodné podmienky sú na adrese: app. 



Solve Problems with Similar Apps: