NU.nl

NU.nl Software


Company Name:

About: NU.nl is a Dutch online news platform that provides news related to economy, sports, health,
entertainment, and much more.
Headquarters: Rotterdam, Zuid-Holland, The Netherlands.

 
  2024-02-07

NU nl Overview


Via de NU.nl-app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, maar kun je ook meepraten en je mening vormen via discussieplatform NUjij.

Op dit moment volg je al het laatste corona-nieuws ook bij NU.nl. Zoals altijd is ook dit nieuws snel, betrouwbaar en up-to-date.

In ons corona-liveblog vind je altijd de laatste updates en feiten rondom COVID-19, en ook hierover kun je al je vragen aan de redactie stellen via NUjij.

Het laatste nieuws, de beste nieuwsvideo’s en de leukste podcasts over het nieuws: snel, overzichtelijk en betrouwbaar.

Op ons discussieplatform NUjij kun je meepraten over het nieuws en zo nog beter geïnformeerd zijn en je mening vormen.


Official Screenshots


         


Product Details and Description ofDownload gratis de app van NU.nl, de meest gebruikte nieuwsapp van Nederland. Het laatste nieuws, de beste nieuwsvideo’s en de leukste podcasts over het nieuws: snel, overzichtelijk en betrouwbaar. Op ons discussieplatform NUjij kun je meepraten over het nieuws en zo nog beter geïnformeerd zijn en je mening vormen. In onze app vind je het nieuws in de vertrouwde rubrieken: * Algemeen * Economie * Sport * Tech * Entertainment * Achterklap Via de NU.nl-app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, maar kun je ook meepraten en je mening vormen via discussieplatform NUjij. Op dit moment volg je al het laatste corona-nieuws ook bij NU.nl. Zoals altijd is ook dit nieuws snel, betrouwbaar en up-to-date. In ons corona-liveblog vind je altijd de laatste updates en feiten rondom COVID-19, en ook hierover kun je al je vragen aan de redactie stellen via NUjij. De beste functies in de NU.nl-app: * Het laatste nieuws en de laatste nieuwsvideo’s * Live op de hoogte met liveblogs en livestreams * Meepraten over het nieuws en je mening vormen via NUjij * Volg jouw favoriete nieuwsonderwerpen met Mijn NU door onder artikelen tags te selecteren * Gebruik het plusje bovenin de app ( + ) om jouw nieuws te delen, een tip naar de redactie te sturen of een fout te melden * Sport: sportnieuws, het laatste nieuws van NUsport, en liveblogs over alle sportevenementen * Het weer: Een handige tool om op jouw locatie het lokale weerbericht te ontvangen. Zo weet je altijd of je met een paraplu naar buiten moet! * Tv-gids: Alles wat er nu op televisie is en on-demand kijktips * Scorebord: alle tussenstanden en uitslagen van sportwedstrijden die gespeeld worden * AEX: de laatste beurskoersen en ontwikkelingen van de AEX en AMX * Verkeer: de huidige verkeersinformatie, NS-updates, en gemiddelde brandstofprijzen
Top Reviews

By RafikkiPotter

Great content

I got this to sharpen my Dutch since I'm moving to Amsterdam, yet this app has become a great news source in general! 5 stars!

By Hamy uit California

Prima

Prima app! Check het dagelijks sinds ik in de US woon. Its a nice way to know whats going on arround. Keep it up!

By girlandthebike

great FREE app

my to go to news app

Most Popular Apps in News