NU.nl

NU.nl Logiciel


Nom de la société:

À propos: NU.nl is a Dutch online news platform that provides news related to economy, sports, health,
entertainment, and much more.
Siège social: Rotterdam, Zuid-Holland, The Netherlands.

NU nl Présentation


Via de NU.nl-app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, maar kun je ook meepraten en je mening vormen via discussieplatform NUjij.

Op dit moment volg je al het laatste corona-nieuws ook bij NU.nl. Zoals altijd is ook dit nieuws snel, betrouwbaar en up-to-date.

In ons corona-liveblog vind je altijd de laatste updates en feiten rondom COVID-19, en ook hierover kun je al je vragen aan de redactie stellen via NUjij.

Het laatste nieuws, de beste nieuwsvideo’s en de leukste podcasts over het nieuws: snel, overzichtelijk en betrouwbaar.

Op ons discussieplatform NUjij kun je meepraten over het nieuws en zo nog beter geïnformeerd zijn en je mening vormen.


Captures d'écran officielles


         


Détails du produit et description de



Download gratis de app van NU.nl, de meest gebruikte nieuwsapp van Nederland. Het laatste nieuws, de beste nieuwsvideo’s en de leukste podcasts over het nieuws: snel, overzichtelijk en betrouwbaar. Op ons discussieplatform NUjij kun je meepraten over het nieuws en zo nog beter geïnformeerd zijn en je mening vormen. In onze app vind je het nieuws in de vertrouwde rubrieken: * Algemeen * Economie * Sport * Tech * Entertainment * Achterklap Via de NU.nl-app ben je altijd op de hoogte van het laatste nieuws, maar kun je ook meepraten en je mening vormen via discussieplatform NUjij. Op dit moment volg je al het laatste corona-nieuws ook bij NU.nl. Zoals altijd is ook dit nieuws snel, betrouwbaar en up-to-date. In ons corona-liveblog vind je altijd de laatste updates en feiten rondom COVID-19, en ook hierover kun je al je vragen aan de redactie stellen via NUjij. De beste functies in de NU.nl-app: * Het laatste nieuws en de laatste nieuwsvideo’s * Live op de hoogte met liveblogs en livestreams * Meepraten over het nieuws en je mening vormen via NUjij * Volg jouw favoriete nieuwsonderwerpen met Mijn NU door onder artikelen tags te selecteren * Gebruik het plusje bovenin de app ( + ) om jouw nieuws te delen, een tip naar de redactie te sturen of een fout te melden * Sport: sportnieuws, het laatste nieuws van NUsport, en liveblogs over alle sportevenementen * Het weer: Een handige tool om op jouw locatie het lokale weerbericht te ontvangen. Zo weet je altijd of je met een paraplu naar buiten moet! * Tv-gids: Alles wat er nu op televisie is en on-demand kijktips * Scorebord: alle tussenstanden en uitslagen van sportwedstrijden die gespeeld worden * AEX: de laatste beurskoersen en ontwikkelingen van de AEX en AMX * Verkeer: de huidige verkeersinformatie, NS-updates, en gemiddelde brandstofprijzen




Haut Avis

Par Petersnaatje

Lay-out

Il vraag me af waarom er nu ineens een zwarte achtergrond is. Erg moeilijk, of te wel voor mij niet, te lezen. Zoals hiervoor gezegd, lelijk en onleesbaar.

Par Pimoudejans

Iphone X

Update de app AUB naar een versie die compatibel is met de iPhone X, want hij is op deze manier uitzonderlijk lelijk.

Par MarcoLammers

App crasht bij opstarten na update naar versie 4.1

App crasht bij opstarten na update naar meest recente versie (4.1) IPhone 5s, iOS 7.1.1





Le plus populaire apps dans News