Namaz Vakti - Ezan Saati, Dua

Namaz Vakti - Ezan Saati, Dua Software


Company Name:


 
  2023-07-19

Namaz Vakti Overview


Namaz kılınışı, Adbest alınışı öğrenin veya yakın camileri bulmaya başlayın.

Tüm dünya namaz vakitlerine diyanet uyumlu olarak ulaşın.

Vakitleri uyarı ile hatırlayabilir ya da Widget olarak ekleyip takip edebilirsiniz.


Official Screenshots


         


Product Details and Description of



Tüm dünya namaz vakitlerine diyanet uyumlu olarak ulaşın. Vakitleri uyarı ile hatırlayabilir ya da Widget olarak ekleyip takip edebilirsiniz. Namaz kılınışı, Adbest alınışı öğrenin veya yakın camileri bulmaya başlayın. Uygulama içerisinde tam listesi: - Namaz vakitleri - 5 Vakit namaz kılınışı - Abdest alınışı - Allah'ın 99 ismi - 40 Hadis - Yakındaki camiler - Yasin Tebareke Amme - Kıble Bulma - Dini Bilgiler (İbadet Nedir, İmanın Şartları,İslamın Şartları,32 Farz,54 Farz,Farz Nedir,Sünnet Nedir,Vacip Nedir,Kelime-i Şehadet,Ezan) - Elif Ba - Kuran-ı Kerim - Zikirmatik - Günlük Dualar - Zekat Hesaplama - Kaza Takibi - Yazılı ve Resimli Mesajlar




Top Reviews

By Last Ottomon

Thank You

This App has helped me so much, I literally use it everyday for different reasons. Very very easy, lots of information has everything from A-Z about the Quran. May Allah bless the the people responsible for it.

By Allah,Kulu

Namaz

May Allah accept all our prayers! Amin!God Bless all! Thank You,very much!

By AlpRR80

Gayet Başarılı ancak Yurtdışı namaz saatleri kalibre edilmeli

Uygulamayi severek kullanıyorum Yurtdışı namaz saatleri camidekinden farklı 5-10 dakika oynuyor. Hesaplama yöntemini Amerika Denver Colarado için kontrol eder misiniz. Bir de duaları okuyan hocanın ismi nedir Çok güzel içten okumuş. Namazın kazası olmazken kaza hesaplama aracı olması ilginç.





Most Popular Apps in Reference