Kur'an

Kur'an Software


Company Name:

About: Market Kurly is a food delivery and logistics platform that enables users to order food via the
website.
Headquarters: Seoul, Seoul-t'ukpyolsi, South Korea.

 
  2024-02-03

Kur an Overview


Kur'an-ı Azimüşşan'ın basımı için kurulmuş matbaa tesislerinde gerekli hürmet ve ihtimamla, özel olarak yetiştirilmiş çalışanlarla neşredilen Tevafuklu Kur'an-ı Kerim, yine titiz bir çalışmanın neticesi olarak iPhone' lara yüklenmek için Apple Store'da yerini aldı.


Official Screenshots


         


Product Details and Description of



Kur'an-ı Azimüşşan'ın basımı için kurulmuş matbaa tesislerinde gerekli hürmet ve ihtimamla, özel olarak yetiştirilmiş çalışanlarla neşredilen Tevafuklu Kur'an-ı Kerim, yine titiz bir çalışmanın neticesi olarak iPhone' lara yüklenmek için Apple Store'da yerini aldı. Merhûm Ahmed Husrev Efendi’nin dünyâda ilk defa tevâfuklu olarak yazdığı orijinal nüshanın tıpkı basımı. Âyetberkenâr yazıları net ve okunuşu kolay Kur’ân-ı Kerîm. Bu Mushaf ile hem Kur’ân’ı yeni öğrenen, hem de her yaştan insanımız artık rahatlıkla Kur’ân okuya-bilmektedir. Temel Özellikler: 1- Tam sayfa Kur'an okuma hem yatay hem de dikey mod, 2- Yüksek çözünürlük, sayfalar hem yatay hem de dikey modda en guzel ve rahat orjinal yazımı bozmadan okunacak şekilde yerleştirildi, 3- Kur'an sayfalarını seçmeli olarak 6 farklı hafızın sesinden dinleyebileceksiniz. 4- Hatim takip için 5 ayrı sık kullanılanlar imgesi, 5- Ana menüden istenilen sayfa, cüz ya da sureye gitme. 6- Secde ayetleri zemin renkli ve secde ayeti uyarılı 7- Hayrat Neşriyat Meali Proğramın ipad güncellemesi yakında yayınlanacaktır. "Kur'an-ı Kerim - Ipad için" ismi ile App Store de yayınlanmaktadır. [email protected]




Top Reviews

By charyyeva

We love it

It’s very useful and easy to read. The most I like is that I can mark my last page and many other pages. Having, a translation makes it even better but I wish there was an English version too.

By AHatip

Wonderful!

I like all Hayrat foundation applications. I hope they produce all their products for mobile phones. Inshallah we want all their books in english language soon.

By erd43

Great app. May Allah blesses the developer.

I love the feature that tracks where you left. Simple but efficient.





Most Popular Apps in Book