Fanatik: Breaking Sport News Reviews

Fanatik: Breaking Sport News Reviews

Published by on 2023-12-12

About: A brand new experience awaits you with the renewed Fanatik application. - You
can easily access the Fanatik Homepage from the news area and news about all
teams and sports.


About Fanatik


With Fanatik Premium, you can access the recommended betting odds for the upcoming matches by considering the statistics and analysis of the teams' past matches.

In the Analysis and Predictions area, you can view the betting suggestions for the featured matches of the week selected by our betting experts.

- As a Fanatik member, you can personalize your application experience and select the teams, leagues, or sports you want to follow.

- From the Matches area, you can follow the current scores of the live, past, and future matches of all leagues and teams on a single screen.

- You can easily access the Fanatik Homepage from the news area and news about all teams and sports.

With match simulation; You can reach predictions and suggestions such as first-half result, match result, card information, goal prediction, and view the odds of these suggestions.

You can easily access and follow the betting odds of these predictions with predictions and analyzes that indicate.

- You can access the news about the league you have chosen, as well as the standings, fixtures, and statistics on the League and Team pages.

A brand new experience awaits you with the renewed Fanatik application.

The newest feature you can find in the new Fanatik application is Fanatik Premium.

You can follow the contents you have added to your favorites from the MY PAGE area.

You can add content and matches to your favorites.

You can read the latest comments of the authors for free.


         


Overall User Satisfaction Rating


Positive experience
64.7%

Negative experience
35.3%

Neutral
15.7%

~ from Justuseapp.com NLP analysis of 66 combined software reviews.

Key Benefits of Fanatik

- Provides up-to-date information on league standings and scores

- Has team notification feature

- Content is good




20 Fanatik Reviews

4.5 out of 5

By


Great

Bu sene moruz Fener'e koruz..


By


Güzel bir app

Herşeyiyle süper bir app, benim en önem verdigim puan durumları ve ligler. Siteye girmektense böyle bakmak daha kolay.
Takımının notifasyonlarının olması da güzel.


By


Degistirin

Cooooook yavas ve igrenc. Eski Hali cok daha iyiydi


By


Reklam

Anasinin ...... s.ktimin uygulamasi onune reklam cikariyo tam kapat tusuna basican kapat tusu yer degistiriyo pat reklama bi tikliyosun ard arda 3 tane pencere aciliyo.... boyle bi ya..klik olamaz tam o.c lari ebelerini s.k im onlarin a..ina koduklarim


By


Hareketli anasayfa sinir bozucu

Onceki hali daha iyiydi haberleri okumadan kendi hareket etmesi inanilmaz derecede sinir bozucu


By


Daha kotusu olamaz derken ...

Turkiyenin en cok okunan spor platformundan birisiniz , eski surum zaten kotuydu , daha beteri olamaz heralde derken bu cikti simdi. La hic mi butceniz yok ? Adam gibi bisey yapsaniza . Onceden mac sonuclarini gorebiliyoduk simdi extradan app yuklememizi istiyolar , vay arkadas ne diim !


By


Bildirim hatasi

Yeni versiyondaki bildirim hatasi app’ten soguttu. Uygulamaya bildirim gelince uygulama icerisinde bu bildirimleri okumak yada silmek imkansiz cunku oyle bir menu yok.


By


Rezalet Ötesi

Keşke 0 yıldız seçeneği de olsaydı 1 yıldız verdiğim için çok üzgünüm. Reklamlardan hiç bir haber okunamıyor doğru düzgün. Her sayfa değiştirmede ki tam ekran reklamın ekranı kaplaması bir yana, çoğu zaman aynı sayfada tam ekran reklamla 2 kez karşılaşıyorsunuz. Hayatımda ilk defa bir uygulamaya yorum yazıyorum kendimi mecbur hissettim çünkü bu uygulama tam bir fiyasko. Arkadaşlar lütfen uygulamayı kullanmayın prim vermeyin. Umurlarında değil çünkü kullanıcı şikayetleri. Diğer spor haber uygulamalarını indirin ve kullanın. Bu rezalet uygulamada haber okumaktan çok karşınıza sürekli çıkan tam ekran reklamları kapatmaya uğraşmakla vakit harcıyorsunuz!! Ve son olarak yorumları sürekleri resetliyorlar bütün kullanıcılar olumsuz yorum bıraktığı için.


By


Cok reklam var

Sayfada her tikladigin haber icin hemen reklam aciliyorrr birde tikladigin haberi acmiyor baskasini aciyor tam sacmalamis yani bu sayfanin duzenleyicisi kimse hemen olaya el koymasi lazim boyle bir habercilik olmazz bildigin yerlerde sayfa


By


Relamlardan dolayi siliyorum..

Her dk Bir reklam cikiyor..


By


Lanet olasi reklamlar

Yani reklam almayin para kazanmayin demiyoruz Ana b...kunu da cikartmayin lutfen. Son bir kac aya kadar okey di ama artik reklamlar haberdeki yazilarin direct uzerinde cikmaya basladi ve kapatma tusuda yok.


By


Rezalet

Asli astari olmayan haberler yapip, o haberleride reklamlar yuzunden okutmayan,cok gerekli olmayan spor haber appi.bence indirip sinirlerinizi bozmaya degmez.


By


Reklamlar Bezdirdi

Her sayfa açilisinda reklam.
Uygulamanizi siliyorum.


By


Sinir bozucu

En cok kullandigim app'ler arasindayken silmeye karar verdim sebebi de reklamdan bir sey okuyamaz oldum. Baska gazete benzeri app'lerim de var ama hic biri her dokunusta veya 10 saniyede bir reklam acmiyor. Rezalet tek kelimeyle..


By


Reklam!!!

Reklamdan başka birşey yok. Her haberi açışımda karşıma 30 sn. reklam çıkıyor. Üzgünüm ama siliyorum.


By


Sadece reklam

Her sayfada reklam çıkıyor. Kapatmak icin bile bekliyorsunuz. Çoğu Zaman tıklayıp uygulamadan ayrılıp reklamın sayfasında buluyorsunuz kendinizi.


By


Reklam sayfalari itici

Uygulamanin icerigi guzel. Cok nadir sorun cikariyor ama her tikta yeni bir reklam sayfasinin acilmasi beni bu app ten soguttu.


By


Siliyorum

Her sayfa değiştiğinde tam sayfa reklam çıkartırsanız ve kapatma düğmesini de en yukarıda sola koyarsanız, bende simgenize uzun basar sol üsttekine tıklarım. Hali hazırda yeterince para kazanan this app gazetesinin mobil uygulamasından bir kaç kuruş kazanacağız diye müşteri memnuniyetini arkada bırakması beni sinirlendirdi. Düzelmeniz dileğiyle.


By


Takiliyor

Haberi okuduktan sonra Geri oku surekli takiliyor


By


Super

Helal olmsun super app. Tek eksik yani yorum yapilmiyor app uzerinden. Oda duzeltilirse 10 numara


By


Mor

Siz her sene boyle mor kalin cicim:))




Is Fanatik Safe?


Yes. Fanatik: Breaking Sport News is very safe to use. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 66 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 4.5/5 . Justuseapp Safety Score for Fanatik Is 64.7/100.


Is Fanatik Legit?


Yes. Fanatik: Breaking Sport News is a totally legit app. This conclusion was arrived at by running over 66 Fanatik: Breaking Sport News User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for Fanatik Is 80.4/100..


Is Fanatik: Breaking Sport News not working?


Fanatik: Breaking Sport News works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.



How was your experience with Fanatik: Breaking Sport News? Post a Review

Leave a comment:




Alternatives