Sporx - Spor Haber, Canlı Skor Reviews

Sporx - Spor Haber, Canlı Skor Reviews

Published by on 2024-01-12

About: Türkiye'nin en çok ziyaret edilen spor sitesi Sporx'in iOS uygulaması baştan
aşağı yenilendi. Uygulamanız artık çok daha hızlı ve canlı maç
skorları ve canlı maç sonuçları çok daha hızlı ve ücretsiz.


About Sporx


Uygulama sol menüsünden ulaşabileceğiniz kategoriler; Takımım, Son haberler, Quiz, Canlı Skor, Canlı Maç Odası, iddaa, Sporx TV, TV'de bugün, Futbol, Basketbol, Diğer sporlara ait en geniş içerikler şeklindedir.

Dört büyükler olarak adlandırılan Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor ve diğer tüm Süper Lig ekiplerine dair haberleri tuttuğunuz takımı seçerek, takımım sayfasından hızlı bir şekilde takip edebilirsiniz.

Uygulama ana sayfasında yer alan üst menülerle Süper Lig fikstür, Süper Lig puan durumu, canlı skor, TV'de bugün ve çok daha fazlasına saliseler içinde ulaşabilirsiniz.

Sadece Süper Lig haberleri veya Süper Lig maç sonuçları değil, uygulama menüsünde basketbol ve diğer sekmeleri altından basketbol maç sonuçlarına, basketbol haberlerine, NBA haberleri ve NBA fikstürünü görebilirsiniz.

Maçlar oynanırken, Canlı Maç Odası'nda maçları canlı takip edebilir, gol olduğu an telefonunuza bildirim olarak alabiliriniz.

Uygulama sol menüsünden ulaşabileceğiniz bölümle o güne ait tüm spor programlarının saatlerini takip edebilir, kendinize hatırlatıcı olarak bildirim al seçeneğini ekleyebilirsiniz.

iddaa bölümünde, bültene dair en geniş içerikler, iddaa tahminleri, iddaa kuponları ve uzmanlardan kazandıran tüyolara ulaşabilirken, at yarışı tahminleri bölümünde her güne ait bankoları takip ederek kazancınıza kazanç katabilirsiniz.

Uygulamanız artık çok daha hızlı ve canlı maç skorları ve canlı maç sonuçları çok daha hızlı ve ücretsiz.

Son dakika spor haberlerini takip ederken, haber içinde sağ ve sola doğru ekranınızı kaydırarak gündemle ilgili gelişmeleri kısa süre içinde öğrenebilirsiniz.

Türkiye'de sporun her dalına ait son dakika haberlerini ve en ilgi çekici içerikleri Sporx uygulamasının ana sayfasından ulaşabilirsiniz.

Türkiye'nin en çok ziyaret edilen spor sitesi Sporx'in iOS uygulaması baştan aşağı yenilendi.

Öte yandan maç içindeki gelişmelere, karşılaşma istatistiklerine buradan göz atabilirsiniz.

Sporx uygulamasını kullanan kullanıcıların vazgeçemediği bölümlerden biri de TV'de bugün bölümü.

Bize yazmaktan çekinmeyin! Haftanın 7 günü 24 saati bize [email protected] adresinden ulaşabilirsiniz.


         


Overall User Satisfaction Rating


Neutral
69.2%

Negative experience
52.3%

Positive experience
47.7%

~ from Justuseapp.com NLP analysis of 0 combined software reviews.

Key Benefits of Sporx

- Fast and reliable app

- Provides comprehensive sports news and information

- Easy to use interface

- Contains a wealth of information about sports




17 Sporx Reviews

By


Tebrikler

Hızlı güvenilir sorunsuz


By


Reklam

Reklamlar guzel icerigi mahvediyor. Asiri reklam var. parali ve reklamsiz bir versiyon vok guzel olur.


By


👎🏽👎🏽

Görsellerde iphone X uyumluluğu var ama yükleyince alakası yok. Israrla mail atmama rağmen yapmadılar. Demek ki görselde olsun gerçekte olmasın demişler


By


Reklamlar yavaslatmakla kalmayip donduruyor...

Reklam olacak elbette. Ama o kadar ozensizce yazilmis ki kod, reklami yuklerken uygulama sadece yavaslamiyor, TAMAMEN donuyor. Inanilmaz derecede profesyonellikten uzak bir zihniyetin urunu... Bence kesinlikle baska bir yazilim insani / firmasiyla anlasin...


By


Reklamlar, Reklamlar ve Reklamlar

Reklam sebebiyle kullanılmaz durumda. Her sayfada yeni bir reklam haberi kaplıyor, uygulamanın çökmesine sebep veriyor. Haberleri okumaya çalışırken sinirlenip kapatıyorum. Birkaç ay önce rakip bir uygulamaya geçtim ve çok memnunum. Umarım tercih ettiğim this app bu uygulama işinin ciddiyetini anlar. Paralı çıkacaksa paralı bir uygulama çıksın ama reklamsız olsun. Ayrıca uygulama iPhone X ile hala uyumlu değil. Tüm ekranı kaplamıyor ve yavaş. Son olarak uygulamada ne zaman yorum yazmaya çalışsam hata veriyor. Basit sorunlar hepsi, ama gösterilen özensizliği gözler önüne seriyor...


By


Yeni uygulama

Yeni uygulama hem yavaş hem de telefonu ısıtıyor. Donuyor ve takılıyor. Eskisi çok daha düzgün çalışıyordu.


By


App surekli kapaniyor

Haber için kullandığım çok güzel bir rahip ancak yeni uygulama sürekli kapanıyor ve hiçbir şekilde okunmuyor başarılı bir şekilde reklam var


By


Bence güzel

Spor haberlerine bakmak için güzel bir uygulama.


By


Reklamlar

Reklamlar rezil. 5 sn reklam giriyor bir habere bakarken. Bu kadar rezil reklamlari olan app bir Lig Tv bir de this app gordum. ikisinden de artik illalah ettim. Web browser'dan girip bakiyorum haberlere. Zaten haber kalitesi yerlerde uzun zamandir. Bulvar gazeteciliginden oteye gecemiyorlar. Uzak durun.


By


Güzel

Güzel bir uygulama spor Hakkı'nda her bilgi var.


By


Daha ne olsun?

Spor'un ansiklopedisi yazılmış, her bilgi parmağınızın ucunda.


By


Süper

Güzel bir uygulama spor haberlerinin hepsine buradan bakıyorum muhteşem


By


güzel gerekli bir uygulama

Spor hakkında herşey var ve anında ulaşıyor çok gğzel olmuş.


By


Sidney'e

Reklamlar uygulamayı cok kullanışsız hale getiriyor.


By


Tirt Oldu bu application

Bu nasil reklam vermektir. Insan koseye bi tane sikistirir. Butun ekran kaplaniyor, kiyamet koparcasina gurultulu. Application'i silmenin zamani gelmis anlasilan


By


Cok reklam, ekrani kapliyor

Asırı reklam var ve zorunlu butun ekranı kapıyor.


By


Iphone6 da calismiyor

Update edin su app i artik. Iphone6 ile kullanilmiyor. ANA OKULU YAPIYORUZ die bi reklam cikiyor, baska da bisi yok.. Hergun mutlaka kullandigim haberlere baktigim bi app ti, ancak artik acilmiyor. Acilen update bekliorum.




Is Sporx Safe?


Yes. Sporx - Spor Haber, Canlı Skor is very safe to use. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 0 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 0/5 . Justuseapp Safety Score for Sporx Is 47.7/100.


Is Sporx Legit?


Yes. Sporx - Spor Haber, Canlı Skor is a totally legit app. This conclusion was arrived at by running over 0 Sporx - Spor Haber, Canlı Skor User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for Sporx Is 100/100..


Is Sporx - Spor Haber, Canlı Skor not working?


Sporx - Spor Haber, Canlı Skor works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.



How was your experience with Sporx - Spor Haber, Canlı Skor? Post a Review

Leave a comment:




Alternatives