Masalcı - Sesli masal dinle

Masalcı - Sesli masal dinle Software


Company Name:


 
  2024-05-10

Masalcı Overview


Çocuğunuzla mutlu ve huzurlu anlar için 70'ten fazla renkli, eğitici, sesli masal.

İster uygulama üzerinden kendiniz okuyabilir, isterseniz de tiyatro sanatçımızdan dinletebilirsiniz.


Official Screenshots


         


Product Details and Description of



Türkiye'nin 1 NUMARALI Masal Uygulaması Çocuğunuzla mutlu ve huzurlu anlar için 70'ten fazla renkli, eğitici, sesli masal. İster uygulama üzerinden kendiniz okuyabilir, isterseniz de tiyatro sanatçımızdan dinletebilirsiniz. **** 3 yıldan beri, Kitap Uygulamalarında İLK 10'da **** Anneysen.com: "this app’daki masallar hem okul öncesi hem de okul çağı çocukları için uygun" OnlineAnne.com: "this app'nın, Türkçe uygulamalarda pek sık karşımıza çıkmayan seslendirme ve diksiyon kalitesi oldukça iyi." AnneCocuk.co: "this app, son derece keyifli, eğitici ve muhteşem bir masal uygulaması" -------------------- TÜRKÇE ve İNGİLİZCE sesli masallar: * Pamuk prenses ve yedi cüceler * Nasreddin Hoca * Sevgi Şelalesi ve Şirin Prenses * Kül Kedisi * Fareli Köyün Kavalcısı * Kırmızı Başlıklı Kız * Yoksul ile Zengin Kardeş * Sihirli Fasulye * Deniz Kızı * Rapunzel * Bremen Mızıkacıları * Hansel ile Gretel * Mız Mız Ahtapot * Çirkin Ördek Yavrusu * Ağustos Böceği * Kurşun Asker * Asker ile Fare * Sihirbaz Dino ve Arkadaşları * Karga ile Tilki ... ----------------------------------------- Soru ve Görüşleriniz için: [email protected]




Top Reviews

By Ecchooo

Çalışmıyor

İlk yüklediğimizde çalışıyordu. Fakat masalları satın almamıza rağmen kaldırıp tekrar kurduğumuzda masalları bir türlü indirmiyor. O kadar para verdik kullanamıyoruz.

By Monadikiurs

Masallari sesli dinleyemiyoruz

Uygulamayi ilk yukledigimizde masallari sesli dinleyebiliyorduk. Nedense artik sesli dinleyemiyoruz. Ilgilenirseniz seviniriz!





Most Popular Apps in Book