Për'puthen Reviews

Për'puthen Reviews

Published by on 2021-03-23

Perputhen, video ekskluzive, Intervista dhe ngjarje te patransmetuara ne
program, cdo dite perputhen ne nje aplikacion. Ajo qe nuk mund te shihni dot ne
ekran, do ta ndiqni ketu. I vetmi i llojit te tij ne Shqiperi. Po te presim!Table of Contents:
1. Reviews
2. Is it Safe?
3. Is it Legit?
4. App not working?
5. Report Issue


Për'puthen Reviews


 • By

  Zhgenjyes

  Ne pamje te pare paraqitet si nje application falas por ne te vertet ofron nje sherbim kundrejt pageses mujore. Po te ishte shpjeguar qe ne description nuk do merrja mundimin per ta shkarkuar. Deleted.

 • By

  Not engaging all in this application

  Pagesa sado simbolike qe te jete, une mendoj ne nje vend si Shqiperia me te gjitha allet qe kane, nuk eshte nje zgjidhje e duhur. P.S. ky eshte vetem mendimi im. Flm


 • By

  SCAM!!! 😡

  This app shouldn’t be on App Store!


 • By

  In-app purchases

  Pse nuk eshte deklaruar me siper qe ka in-app purchases??


 • By

  Vdekje Neuronesh

  Lexoni ndonje liber mos u merrni me keta


 • By

  Mos prishni lek kot

  Mos blini ket berllog


 • By

  Une jam homosexual

  Ky aplikacion është shumë racist, unë jam një homoseksual i zi dhe u quajt brutalisht një zezak dhe u sulmua nga nikoqiri dhe jasemina, ajo është një kurvë i thotë Arjanit që ta dëbojë atë nga shfaqja, dhe andi është i preferuari im, , në të gjithë këtë aplikacion është shumë i mirë për njerëzit që kërkojnë të humbin paratë e tyre të ndyrë, thjesht shikoni shfaqjen në vend të kësaj.A better way to Contact apps


You can now contact Për'puthen customer service directly
via Email using our new site - AppContacter.com

Contact Për'puthen directly


Is Për'puthen Safe?

Yes. Për'puthen is quiet safe to use but use with caution. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 37 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 1.1/5 . Justuseapp Safety Score for Për'puthen Is 39.2/100.


Is Për'puthen Legit?

Yes. Për'puthen is legit, but not 100% legit to us. This conclusion was arrived at by running over 37 Për'puthen User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for Për'puthen Is 39.2/100.


Is Për'puthen not working?

Për'puthen works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.
Have a Problem with Për'puthen? Report Issue

Leave a comment:Why should I report an Issue with Për'puthen?

 1. Pulling issues faced by users like you is a good way to draw attention of Për'puthen to your problem using the strength of crowds.
 2. We have developed a system that will try to get in touch with a company once an issue is reported and with lots of issues reported, companies will definitely listen.
 3. Importantly, customers can learn from other customers in case the issue is a common problem that has been solved before.
 4. If you are a Për'puthen customer and are running into a problem, Justuseapp might not be the fastest and most effective way for you to solve the problem but at least you can warn others off using Për'puthen.


Most Popular in Entertainment

TikTok - Make Your Day
TikTok - Make Your Day Reviews

Read more
Disney+
Disney+ Reviews

Read more
Netflix
Netflix Reviews

Read more
Hulu: Stream TV shows & movies
Hulu: Stream TV shows & movies Reviews

Read more
Amazon Prime Video
Amazon Prime Video Reviews

Read more
Tubi - Watch Movies & TV Shows
Tubi - Watch Movies & TV Shows Reviews

Read more
Ticketmaster-Buy, Sell Tickets
Ticketmaster-Buy, Sell Tickets Reviews

Read more
YouTube Kids
YouTube Kids Reviews

Read more
Aesthetic Wallpaper
Aesthetic Wallpaper Reviews

Read more
HOOKED
HOOKED Reviews

Read more
Dope Wallpapers HD
Dope Wallpapers HD Reviews

Read more
YouTube TV
YouTube TV Reviews

Read more