About Haber7 com


Haber7 iPhone Application is filled with national and international news in the fields of business, diplomacy, politics, culture, arts, sports, economics and other popular news categories.


         


Overall User Satisfaction Rating


Negative experience
52.2%

Positive experience
47.8%

Neutral
39.1%

~ from Justuseapp.com NLP analysis of 2 combined software reviews.

Key Benefits of Haber7 com

- Güncellemeler sitede daha hızlı oluyor.

- Genelde çökme sorunu yaşanmıyor.

- Lise öğrencileri için başarılı bir uygulama.

- Yenileme özelliği bulunuyor.




14 Haber7 com Reviews

5.0 out of 5

By


Lise öğrencisine yaptırılmış uygulama

Lise öğrencisine yaptırılmış uygulama, bu açıdan başarılı. Öğrenci arkadaşa gelişmesi için öneriler: en alttaki geri ileri tuşu büyüteçle görülebiliyor, normal gözle görülecek ve parmakla dokunulacak büyüklüğe getirebilirsin. Kapat tuşu haber sekmesini değil programı kapatıp safari tarayıcıya düşüyor. Bu fonksiyon yerine, haber penceresi için rutin sağ üstte kapatma çarpı tuşu konulabilir.
Yinele tebrikler öğrenci olarak iyi iş çıkarmışsın.


By


Ayiptir ayip

Aptal aptal reklamlar çıkıyor küt diye.Mete uğradığını şaşırıyor insan.


By


Reklam

Bazi reklamlar acildiginda kapanmiyor uygulamayi kapatmak gerek ve sayfalarin en altinda çıkan reklamlar genelde müstehcen reklamlar.


By


Acil Güncellem.

Sürekli arka planda yenilemesi yaparak iyi bir şey yaptığınızı düşünebilirsiniz ama kaldığın yerden devam edemiyorum manşetleri gezerken baştan tekrar tekrar gezmek zorunda kalıyoruz düzeltisin. Yenilemek isteyen zaten aşağı kaydırarak yeniliyor.


By


Biktik reklaminizdan

Kucucuk uygulama o kadar reklami sigdirmayi nasil beceriyorsunuz anlamiyorum. Tikliyorum reklam, asgi iniyorum reklam, yukari cikiyorum reklam... Reklamlar yuzunden haber okuyamiyoruz. Vallahi ayip billahi ayip. Biraz daha beklerim olmadi silerim yani. Mecbur muyum bu iskenceye.


By


Uygulama ağır

Uygulama aşırı ağır çalışıyor.Acil güncellemeniz iyi olucaktır


By


Reklam

Yeni reklam uygulamasının çokluğundan haberler geri olanda kalmış. Bizde reklamları seyrediyoruz.


By


Haberler açılmıyor

Son güncellemeden sonra iphone4 de habere dokununca uygulama kapanıyor. İlgililere bildirilir.
Neden halen bu sorunla ilgili güncelleme gelmez anlam veremiyorum. Yaa ben DHA'nın haberlerini okumaya neden zorunlu bırakıyorsunuz.


By


Takinti var

Bu uygulama cok kotu
Iphone u iyi desteklemiyor
Defalarca ayni sorun olusuyor
Sinir bozuyor


By


Cok donuyor haber okurken

Cok donma yapiyor haber okurken onu duzeltmeniz lazim


By


App software architecture is very bad

Resim galerisini actiginizda butun resimlerin yuklenmesi gerekiyor resimleri gormeye baslamak icin. App cok yavas. Cogu zaman hata verip ya kendiliginden kapaniyor ya da hic haber acilmiyor. Many flaws.


By


Haber 7 okumak guzel ama

Haber 7 ye hic yakismayan problemler, sahiplerinin i padi yok galiba, yani sunu bi fix edinde biraz haber okuyak, zamandan yardim alin ne bilem biseyler yapin, 0 yildiz olsa idi verirdim ama nedek.


By


Ne. Oldu

Programi yapan herhalde Haber7 sevmiyor cunku update yaptiktan sonra hersey bozuldu. calismiyor artik. Sildim Hurruyete devam. Birde, reklami nekadar cok seviyorsunuz ya. Ana sayfanizda saydim tam 13 tane reklam var. reklami okuyoruz ha bremi?


By


Orta seker

Calışması fena degil, ama yeni haber. Güncellemeleri sitede daha hızlı oluyor. Çökme felan olmuyor genelde.


By


Lumpen news

This is one of the most pro government lier news service in turkey. It’s shame that we have this kind of garbage in our country. They don’t make money as a journalist, but they are getting paid by the government to repeat their propaganda only.


By


Reklamlar ve kapanmalar

Yorum dahi yapılmıyor bu ne saçmalıktır bende kimlere güvenmişim




Is Haber7 com Safe?


Yes. Haber7.com is very safe to use. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 2 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 5.0/5 . Justuseapp Safety Score for Haber7 com Is 47.8/100.


Is Haber7 com Legit?


Yes. Haber7.com is a totally legit app. This conclusion was arrived at by running over 2 Haber7.com User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for Haber7 com Is 86.9/100..


Is Haber7.com not working?


Haber7.com works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.



How was your experience with Haber7.com? Post a Review

Leave a comment:




Alternatives