Hava Durumu Meteoroloji Reviews

Hava Durumu Meteoroloji Reviews

Published by on 2023-08-19

About: v4.1.


About Hava Durumu Meteoroloji


v4. 1. 5 METEOROLOJİ GENEL MÜDÜRLÜĞÜ TARAFINDAN GELİŞTİRİLEN HAVA DURUMU UYGULAMASI : İllerimiz ve belirli ilçelerimiz için, Anlık - Hava Durumu - Sıcaklık - Hissedilen Sıcaklık - Basınç - Rüzgar - Nem - Yağış Miktarı - Kar Yüksekliği - Dinamik görüntüler - Güneşin doğuş ve batış saatleri ile anlık konumu Tahmin - Gün içinde tahmin edilen saatlik hava durumu - Saatlik tahmin grafiği - Gelecek 5 güne ait tahmin edilen hava durumu, en yüksek ve en düşük sıcaklıklar - Üzerine basıldığında açılan saatlik ve günlük tahmin detayları Harita Görünümleri - Uydu - Radar - Deniz Suyu Sıcaklıkları - Kar Kalınlıkları - MeteoUyarılar Kayıtlı Merkezler - İl ve ilçe arama ve kaydetme - Kayıtlı merkezlerin düzenlenmesi - GPS üzerinden hesaplanan en yakın merkezin hava durumu ve tahmin bilgileri - Kayıtlı merkezlere ait uyarıları alabilme Son Gözlemler - Tüm il ve ilçelerdeki istasyonların son durum verileri Tarımsal Hava Durumu - Tarımsal tahminler ve zirai uygulamalar Yıldırım Takibi - Son bir saat içinde gerçekleşen yıldırım ve şimşek olayları Zirai Don - 5 günlük zirai don uyarıları Deniz Tahmin Raporları - Denizlerimizdeki 24 saatlik tahmin raporları Uyarılar - Konum tabanlı uyarı sistemi ile favori merkezlerdeki uyarı bildirimlerini alabilme - Harita üzerinde il ve ilçe bazında meteorolojik uyarıların şiddetine göre renklendirilerek görüntülenmesi - Yapılan son meteorolojik uyarı, değerlendirmeler ve uyarı bildirimleri - Meteorolojik uyarıların sosyal medyada paylaşılması Paylaşım - Son durum ve tahmin verilerinin sosyal medyada paylaşımı - Kamera görüntülerinin son durum verileriyle beraber sosyal medyada paylaşımı TV - Uygulama içinden "Meteoroloji Web TV"yi izleyebilme Radyo - Uygulama içinden "Meteorolojinin Sesi Radyosu"nu dinleyebilme Widget - Bildirim merkezinde yer alan widget ile uygulamayı açmadan bulunulan konumdaki ya da "Ayarlar" menüsünden seçilen merkezin hava durumu ve tahmin bilgisini görüntüleme 3D Touch - 3D Touch özelliği ile hızlı başlangıç MGM 2021.


         


Overall User Satisfaction Rating


Neutral
61.3%

Positive experience
56.2%

Negative experience
43.8%

~ from Justuseapp.com NLP analysis of 155 combined software reviews.

Key Benefits of Hava Durumu Meteoroloji

- Provides accurate weather information for Turkey, Georgia, and Iran

- Includes visual cues for weather prediction even with blocked radar

- Version 3 has a great design and font

- Provides access to Wrf meteogram and Wrf model maps




14 Hava Durumu Meteoroloji Reviews

4.6 out of 5

By


Great App

I’m living in Armenia as an American, and Armenia has only Soviet era MRL-5 radars without software conversion to make them useful for weather online. Turkey beats even the US when it comes to government provided weather service, and although the radar gets blocked by the mountains, it is enough to make a good guess with visual cues.

The only thing HavaDurumuMeteoroloji is missing is the lightning data. This works extremely well even into Georgia and Iran. I save a bookmark to the desktop site for this, but the lightning data fills in the doppler holes well with storms.

It would be nice if someday the border were open and Armenia could add its radars to the Turkish network so everyone in the region could benefit.


By


Wrf meteogram

Wrf meteogram ve wrf model haritalar bilgilerine de uygulama üzerinden erişebilmek gerekiyor.


By


Çok eksiği var

Uygulama Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilmiş olması sebebiyle çok önemli ancak uzun süredir hiç geliştirilmiyor. Çok fazla hata var. Şu anda tüm günler Çarşamba yazıyor.
Ayrıca bir kez eklenen şehir bir daha silinemiyor. Uygulamanın içine de bir feedback bölümü yapılmalı.
Çok kullanılan bir uygulama ama ilgilenilmemesi çok yazık.


By


calismiyor

uygulama calismiyor istanbulu sehir olarak bile bulmuyor!


By


Uygulama simgesi değişmeli

Versiyon 3 resmen efsane olmuş. Tasarımı, hatta yazı fontu bile harika. Ancak uygulama simgesinin değişmesi, daha sade ve modern olması lazım. Bir diğer öneri, en azından mevcut gün için saatlik hava durumu tahmini eklenmesi.


By


Dil secimi

Uygulama ingilizce olarak inmis, turkce ye cevirme secenegini bulamiyorum.. ayrica koordinatim da kucukcekmecede olmasina rahmen bakirkoy algiliyor.


By


Ufak bir problem

Gps kordinatlarina gore lokasyon tahminini dogru yapmiyor kocaelinde derince de bulunmama ragmen golcuk un anlik hava durumunu gosteriyor.


By


Nihayet

Çok geç kalınmış bir güncelleme ama mükemmel olmuş. Emeği geçenlerin ellerine sağlık.


By


uydudaki bulut hareketleri berbat..

çok basit hazırlanmış...programı özellikle uydu haritasındaki bulut hareketlerini izlemek için kurdum.bulgaristandan batıdaki bulutlar yok.harita kullanışsız.bulut hareketleni 1.5 saat öncesine kadar gösteriyor.en azından yarım saat gecikmeli verilebilir.yetkililerin appstorda bulunan Weatherpro programındaki uydu bulut görüntülerine bakıp programı geliştirmelerini diliyorum...


By


Helal olsun!!!

Harika bir uygulama. Turklerin elinden boyle islerin cikmasi, ayri bir gurur verici.


By


Harika bir uygulama!

Gercekten uzun zamandir bekledigim bir uygulamaydi..ilceleri eklersek harika olacak ve de saat saat tahminleri..radar goruntuleride eklenebilir..yani mobil websitesindeki bölümleri programda gormemiz harika olurdu..tesekkurler..


By


Sorunlu acmıyooo

Arkadaslar bu program yeni surumuyle acmıyooo eski surumu aciyodu fakat simdi yeni surumunu yukledim acmiyoo...:(((


By


Sade basit hızlı

Uzun zamandır bekliyordum. Tebrikler. Saat saat durum ve yağış ihtimalleri de olursa super olur.


By


Super

Cok guzel olmus, uzun zamandir bekliyordum. Accuweather uygulamasi gibi radar ve saatlik tahmin de eklenirse cok daha guzel olur. Bir de en yuksek sicakligi gosteren renk cok parlak, okunmasi cok guc. Elinize saglik...


By


Harita?

Kullandığınız haritada Kıbrıs yazıyor,ve rumca... KKTC yazan bir harita kullanmanız uygun olurdu




Is Hava Durumu Meteoroloji Safe?


Yes. Hava Durumu Meteoroloji is very safe to use. This is based on our NLP (Natural language processing) analysis of over 155 User Reviews sourced from the Appstore and the appstore cumulative rating of 4.6/5 . Justuseapp Safety Score for Hava Durumu Meteoroloji Is 56.2/100.


Is Hava Durumu Meteoroloji Legit?


Yes. Hava Durumu Meteoroloji is a totally legit app. This conclusion was arrived at by running over 155 Hava Durumu Meteoroloji User Reviews through our NLP machine learning process to determine if users believe the app is legitimate or not. Based on this, Justuseapp Legitimacy Score for Hava Durumu Meteoroloji Is 100/100..


Is Hava Durumu Meteoroloji not working?


Hava Durumu Meteoroloji works most of the time. If it is not working for you, we recommend you excersise some patience and retry later or Contact Support.



How was your experience with Hava Durumu Meteoroloji? Post a Review

Leave a comment:




Alternatives