DOT Billetter ne fonctionne pas? problème ou bug?

DOT Billetter ne fonctionne plus

Publié par on 2023-12-18

- Med DOT Billetter app kan du nemt købe pendlerkort og billetter til rejser
med bus, tog og metro på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. 
 - Med et
pendlerkort kan du rejse ubegrænset hele døgnet i alle busser (inkl.


J'ai rencontré un problème ou bug avec DOT Billetter

Avez-vous des problèmes aussi? Sélectionnez les erreur que vous rencontrez ci-dessous et aidez à fournir des commentaires à l'application.


Problèmes signalés au cours des dernières 24 heures

24 hour clock

Problèmes les plus signalés

Connexion
50.0%

Ne fonctionne pas
50.0%


Problèmes signalés: 0 Commentaires

No reports yet! Be the first to report an issue.


Vous avez un problème avec DOT Billetter? Signaler un problème

Laissez un commentaire:




Problèmes courants de l'application DOT Billetter et comment les résoudre. Guide de dépannage


   



  Contacter directement pour l'assistance

Nous comprenons que certains problèmes sont tout simplement trop difficiles à résoudre grâce à des didacticiels en ligne et à l'auto-assistance. C'est pourquoi nous avons facilité la prise de contact avec l'équipe d'assistance de Dot - Din offentlige Transport IS, les développeurs de DOT Billetter.


58.33% Correspondance des contacts

Developer: Din Offentlige Transport - DOT

Courriel: [email protected]

WebSite: Visiter le site Web de DOT Billetter



About this app

Du kan gemme dine betalingskortoplysninger og tilgå dem via en selvvalgt kode, Touch ID eller Face ID, så du slipper for at indtaste alle kortoplysninger, hver gang du køber en billet eller fornyer dit pendlerkort. • Tilkøbsbillet til pendlerkort er kun gyldigt sammen med et gyldigt pendlerkort. • Zonen på din Tilkøbsbillet til pendlerkort vælges på det geografiske kort.  Hvis du vil købe et pendlerkort på mellem 2 og 8 sammenhændende zoner, kan du selv sammensætte dine gyldighedszoner ved at klikke på det geografiske kort. - DOT Billetter app er udviklet af Din Offentlige Transport (DOT) og ejes af DOT.  - Med DOT Billetter app kan du nemt købe pendlerkort og billetter til rejser med bus, tog og metro på Sjælland, Lolland, Falster og Møn. - Med et pendlerkort kan du rejse ubegrænset hele døgnet i alle busser (inkl. havnebusser) og tog i kortets gyldighedszoner.  Zonen skal støde op til gyldighedsområdet på dit pendlerkort. • Hvis du har brug for flere zoner end 1, skal du købe en almindelig billet til det antal zoner og det gyldighedsområde, du skal bruge.  Hvis dit pendlerkort er gyldigt i en eller flere zoner i Storkøbenhavn, vil du automatisk få tilbudt et Metro tillæg, som også giver adgang til metro.  Hvis du fravælger tillægget og får brug for at rejse med metro, kan du købe en Tilkøbsbillet til pendlerkort på dagsbasis.  Hvis du har fravalgt Metrotillæg på dit pendlerkort, skal du købe en Tilkøbsbillet til pendlerkort for at få adgang til metro.  Pendlerkortet er personligt og er kun gyldigt for den person, hvis navn står på kortet. - Du vælger rejse ved at indtaste dit afrejse- og ankomststed, enten i form af en holdeplads, adresse eller stednavn.  Lokalisering (GPS) er frivilligt, men det kan hjælpe dig til hurtigt at købe en billet eller finde din position i forhold til din billets gyldighedsområde på kortet.  Et pendlerkort er gyldigt i en periode på mindst 30 dage og højst 60 dage.  DOT sikrer i samarbejde med DSB, Movia og Metroselskabet, at der skabes en bedre og mere sammenhængende offentlig transport på Sjælland, Lolland, Falster og Møn.  Husk at købe din billet inden du begynder din rejse.  Du kan også vælge fra- og tilsøgning ved at trykke på det geografiske kort.  Betaling sker med MobilePay eller dit betalingskort. 



Résoudre les problèmes avec des applications similaires: