Back-Up

Back-Up Logiciel


Nom de la société:

À propos: Back-Up organizes events, decorates spaces as well as provides lettering services.
Siège social: Lisbon, Lisboa, Portugal.

 
  2016-11-11
Table des Contenu:
1. Comment ça marche?
2. Qu'est-ce que Back-Up?


Comment ça fonctionne

1. Back-Up is bedoeld als een buddy – vandaar de verwijzing van de naam – die patiënten met veel beeld- en filmmateriaal informatie op maat geeft over iedere stap in de behandeling.

2. Naast informatie voorziet Back-Up in een dagboek, een agenda en een signaleringsplan (met tips om beter om te gaan met voor de patiënt moeilijke momenten).

3. De patient krijgt antwoord op vragen zoals “hoe ziet het er uit”?, “Wat ga ik doen?”, “Wat moet ik meenemen?” en “Wie is mijn hulpverlener”.Back-Up Captures d"écran

 


Détails du produit et description de Back-Up

De app Back-Up is ontwikkeld door GGz-instellingen GGzE en Mondriaan. Back-Up is bedoeld als een buddy – vandaar de verwijzing van de naam – die patiënten met veel beeld- en filmmateriaal informatie op maat geeft over iedere stap in de behandeling.

De patient krijgt antwoord op vragen zoals “hoe ziet het er uit”?, “Wat ga ik doen?”, “Wat moet ik meenemen?” en “Wie is mijn hulpverlener”. De instellingen willen hiermee de onzekerheid en onbekendheid t.a.v. een behandeling binnen de geestelijke gezondheid te verminderen.

Naast informatie voorziet Back-Up in een dagboek, een agenda en een signaleringsplan (met tips om beter om te gaan met voor de patiënt moeilijke momenten). De behandelaar kan via Back-Up andere voor de patiënt zinvolle apps aanbevelen. De applicatie geeft de patiënt meer grip op en regie over zijn herstelproces.Le plus populaire dans Medical

PulsePoint Respond
Doctor On Demand
APPAREIL AUDITIF, HEARING TEST
Le Manuel MSD Professionnel
Stanford Health Care MyHealth
Pneumotox.
Antibioclic
Gastro Ex
PrescriptionEnligne
MedPics - Cas cliniques
Siilo - Medical Messenger
ICE Medical Standard
Sleepmaker Storms Free
JACC Journals
Cosmetic Ingredients Analyser