Mobiett ne fonctionne pas? problème ou bug?

Mobiett ne fonctionne plus

Publié par

Genel Özellikler MobİETT akıllı durak uygulaması sade ve kullanımı kolay
yeni arayüz tasarımı ile sizlerle. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT
İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün resmi uygulaması olan MobİETT
uygulaması ile başta İstanbul olmak üzere dünya kentlerinin toplu ulaşım
verilerine ulaşabilirsiniz.


J'ai rencontré un problème ou bug avec Mobiett

Avez-vous des problèmes aussi? Sélectionnez les erreur que vous rencontrez ci-dessous et aidez à fournir des commentaires à l'application.


Problèmes signalés au cours des dernières 24 heures

24 hour clock

Problèmes les plus signalés


Problèmes signalés: 0 Commentaires

No reports yet! Be the first to report an issue.


Vous avez un problème avec Mobiett? Signaler un problème

Laissez un commentaire:




Problèmes courants de l'application Mobiett et comment les résoudre. Guide de dépannage

Guide complet pour dépanner l'application Mobiett sur les appareils iOS et Android. Résolvez tous les problèmes, erreurs, problèmes de connexion, problèmes d'installation et plantages de l'application Mobiett.


Table des Contenu:

  1. Problèmes et solutions Mobiett iPhone

  2. Problèmes et solutions de l'application Mobiett Android

   



  Contacter directement pour l'assistance

Nous comprenons que certains problèmes sont tout simplement trop difficiles à résoudre grâce à des didacticiels en ligne et à l'auto-assistance. C'est pourquoi nous avons facilité la prise de contact avec l'équipe d'assistance de İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü, les développeurs de Mobiett.


E-mail vérifié  

Courriel de contact: [email protected]


100% Correspondance des contacts

Developer: İETT Genel Müdürlüğü

Courriel: [email protected]

WebSite: Visiter le site Web de Mobiett

61.54% Correspondance des contacts

Developer: Moovit

Courriel: [email protected]

WebSite: Visiter le site Web de Moovit



About this app

Bu uygulamada anlık toplu ulaşım bilgisini, otobüs konumunu, duraktan geçen hat bilgilerini, otobüsün kaç dakika sonra durağa varacağını ve toplu ulaşım araçları ile bir noktadan diğer bir noktaya nasıl gidileceğini öğrenebilirsiniz. İstanbul’a ait canlı otobüs verisi sadece MobİETT ’de!  MobİETT akıllı durak uygulaması sade ve kullanımı kolay yeni arayüz tasarımı ile sizlerle. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün resmi uygulaması olan MobİETT uygulaması ile başta İstanbul olmak üzere dünya kentlerinin toplu ulaşım verilerine ulaşabilirsiniz.  Konumunuza yakın İspark noktalarını listeleyebilir ya da harita üzerinde görüntüleyerek yol tarifi alabilirsiniz. İspark noktalarına ait açık-kapalı otopark, kapasite ve çalışma saatleri bilgilerini öğrenebilirsiniz.  Dilediğiniz an, istediğiniz durağa ait otobüs güzergâh bilgilerine, varış saatlerine anlık olarak cep telefonunuzdan hızlıca ulaşabilirsiniz. *Alarm ile otobüs durağa gelmeden haberdar olun!  MobİETT, konumunuz veya seçeceğiniz bir noktadan başka bir noktaya toplu ulaşım ve iTaksi ile gidebileceğiniz güzergâh alternatiflerini de sunar.  Konumunuza yakın durakların size olan uzaklığını, yönünü ve duraktan geçen hat bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.  Her bir alternatif için kullanılacak bilet sayısını ve toplu ulaşım kullanarak doğaya kazandırdığınız Co2 miktarını görüntüleyebilirsiniz.  Otobüs, tramvay, metro ve metrobüs, feribot, İDO, Dentur, Turyol ulaşım araçlarıyla en hızlı ve uygun rotaları oluşturabilirsiniz.  Kuracağınız alarm sayesinde otobüs durağa gelmeden seçtiğiniz dakikadan önce sizi bildirim ile haberdar eder.  Detaylı ve hızlı alarm özelliği ile gerçek zamanlı varış bilgileri olan yerlerde ne zaman durakta olmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.  Konumunuza yakın istanbulkart dolum noktalarını listeleyebilir ya da harita üzerinde görüntüleyerek yol tarifi alabilirsiniz.  Kamera ile konumunuza yakın durak konumlarını ve size olan uzaklıklarını görüntüleyebilirsiniz.  Bu ekran üzerinden de geçen hat bilgilerini ve durağa varış bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.  En az süre, en az yürüme, en az aktarma ve metro tercihli olacak şekilde hızla filtreleme yaparak ulaşım alternatiflerini listeleyebilirsiniz.  Gideceğiniz rotada dilerseniz iTaksi ve İBB Yol Gösteren seçeneklerinden faydalanabilmeniz için Nasıl Giderim ekranında bu seçenekler de listelenmektedir.  Uygulama Türkçe, İngilizce, Arapça, İspanyolca, Fransızca, Almanca, İtalyanca, Japonca, Portekizce, Rusça, Yunanca, Çince dillerini desteklemektedir. 



Résoudre les problèmes avec des applications similaires: