Mobiett Avis

Mobiett Avis

Publié par

À propos: Genel Özellikler MobİETT akıllı durak uygulaması sade ve kullanımı kolay
yeni arayüz tasarımı ile sizlerle. İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT
İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün resmi uygulaması olan MobİETT
uygulaması ile başta İstanbul olmak üzere dünya kentlerinin toplu ulaşım
verilerine ulaşabilirsiniz.


À propos Mobiett


Bu uygulamada anlık toplu ulaşım bilgisini, otobüs konumunu, duraktan geçen hat bilgilerini, otobüsün kaç dakika sonra durağa varacağını ve toplu ulaşım araçları ile bir noktadan diğer bir noktaya nasıl gidileceğini öğrenebilirsiniz.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi İETT İşletmeleri Genel Müdürlüğü’nün resmi uygulaması olan MobİETT uygulaması ile başta İstanbul olmak üzere dünya kentlerinin toplu ulaşım verilerine ulaşabilirsiniz.

İstanbul’a ait canlı otobüs verisi sadece MobİETT ’de! Dilediğiniz an, istediğiniz durağa ait otobüs güzergâh bilgilerine, varış saatlerine anlık olarak cep telefonunuzdan hızlıca ulaşabilirsiniz.

MobİETT, konumunuz veya seçeceğiniz bir noktadan başka bir noktaya toplu ulaşım ve iTaksi ile gidebileceğiniz güzergâh alternatiflerini de sunar.

Konumunuza yakın durakların size olan uzaklığını, yönünü ve duraktan geçen hat bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

Her bir alternatif için kullanılacak bilet sayısını ve toplu ulaşım kullanarak doğaya kazandırdığınız Co2 miktarını görüntüleyebilirsiniz.

Otobüs, tramvay, metro ve metrobüs, feribot, İDO, Dentur, Turyol ulaşım araçlarıyla en hızlı ve uygun rotaları oluşturabilirsiniz.

Detaylı ve hızlı alarm özelliği ile gerçek zamanlı varış bilgileri olan yerlerde ne zaman durakta olmanız gerektiğini öğrenebilirsiniz.

Konumunuza yakın istanbulkart dolum noktalarını listeleyebilir ya da harita üzerinde görüntüleyerek yol tarifi alabilirsiniz.

Konumunuza yakın İspark noktalarını listeleyebilir ya da harita üzerinde görüntüleyerek yol tarifi alabilirsiniz.

Kamera ile konumunuza yakın durak konumlarını ve size olan uzaklıklarını görüntüleyebilirsiniz.

Bu ekran üzerinden de geçen hat bilgilerini ve durağa varış bilgilerini görüntüleyebilirsiniz.

En az süre, en az yürüme, en az aktarma ve metro tercihli olacak şekilde hızla filtreleme yaparak ulaşım alternatiflerini listeleyebilirsiniz.

Kuracağınız alarm sayesinde otobüs durağa gelmeden seçtiğiniz dakikadan önce sizi bildirim ile haberdar eder.


         


Satisfaction globale des utilisateurs



0 Mobiett Avis

5.0 out of 5

Voir 0 plus d'avis



Est Mobiett Sûr?


Oui. Mobiett est très sûr à utiliser. Ceci est basé sur notre analyse NLP (Traitement du langage naturel) de plus de 1 avis d'utilisateurs provenant de l'Appstore et la note cumulative de l"Aappstore de 5.0/5 . Score de sécurité Justuseapp pour Mobiett Est 89.5/100.


Est Mobiett Légitime?


Oui. Mobiett est une application totalement légitime. Cette conclusion a été obtenue en passant 1 Mobiett avis d'utilisateurs via notre processus d'apprentissage automatique NLP pour déterminer si les utilisateurs croient que l'application est légitime ou non. Sur cette base, Justuseapp Score de légitimité pour Mobiett Est 91.9/100..


Est Mobiett ne fonctionne pas?


Mobiett fonctionne la plupart du temps. Si cela ne fonctionne pas pour vous, nous vous recommandons de faire preuve de patience et de réessayer plus tard ou Contacter le support.



Quelle a été votre expérience avec Mobiett ? Poster un avis

Laissez un commentaire:




Application Similaire