FOX Türkiye

FOX Türkiye Logiciel


Nom de la société:

À propos: 21st Century Fox is an American mass media corporation primarily dealing in the film and television
industries.
Siège social: New York, New York, United States.

FOX Türkiye Présentation


iOS uygulamamız yenilendi! Güncellenen uygulamamızla FOXplay’de; en sevilen dizilere, filmlere, programlara, yarışmalara ve daha birçok favori içeriğe ulaşabilir, dijitale özel hazırlanan formatları tek tıkla ücretsiz veya dilerseniz abone olarak reklamsız izleyebilirsiniz.

iPhone ve iPad için hazırlanan özel tasarımla dizilerden haberlere, galerilerden videolara birçok özel içeriğe kolaylıkla ulaşabilir; fragman ve bölüm videolarını kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.


Captures d'écran officielles


         


Détails du produit et description de



FOX dünyası mobil uygulamasıyla her an sizinle! Güncellenen uygulamamızla FOX’ta; en sevilen dizilere, programlara, yarışmalara ve daha birçok favori içeriğe ulaşabilir, dijitale özel hazırlanan formatları tek tıkla izleyebilirsiniz. FOX ile FOX canlı yayınını, en sevdiğiniz dizi veya programların güncel yayınlarını ve haber bültenlerini takip edebilir; sevdiğiniz dizi, programları dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Ayrıca FOX ile haftalık yayın akışına kolayca erişebilir favori dizilerin yayın zamanlarını takip ederek beğendiğiniz videoları sevdiklerinizle anında paylaşabilirsiniz. iPhone ve iPad için hazırlanan özel tasarımla dizilerden haberlere, galerilerden videolara birçok özel içeriğe kolaylıkla ulaşabilir; fragman ve bölüm videolarını kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. FOX’un yenilenen iOS uygulamasıyla sevdiğiniz dizi, film, program ve haber bültenleri her an, her yerde sizinle... FOX mobil uygulamasını hemen şimdi indirin!




Haut Avis

Par sherk38

Apple tv 4

Yıl 2018 Fox Apple tv4'de mevcut değil??? Star, Kanal D, Show tv, ve Atv Örnek alınız

Par Lajentillefilifille

Ilk yorum

Cok cok guzel

Par Kill5919

Super !!

Coktan beri bekliyordum ve canli yayin cok net ! Tessekuler fox





Le plus populaire apps dans Entertainment