FOX Türkiye

FOX Türkiye Software


Firmenname:

Über: 21st Century Fox is an American mass media corporation primarily dealing in the film and television
industries.
Hauptsitz: New York, New York, United States.

FOX Türkiye Übersicht


iOS uygulamamız yenilendi! Güncellenen uygulamamızla FOXplay’de; en sevilen dizilere, filmlere, programlara, yarışmalara ve daha birçok favori içeriğe ulaşabilir, dijitale özel hazırlanan formatları tek tıkla ücretsiz veya dilerseniz abone olarak reklamsız izleyebilirsiniz.

iPhone ve iPad için hazırlanan özel tasarımla dizilerden haberlere, galerilerden videolara birçok özel içeriğe kolaylıkla ulaşabilir; fragman ve bölüm videolarını kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



FOX dünyası mobil uygulamasıyla her an sizinle! Güncellenen uygulamamızla FOX’ta; en sevilen dizilere, programlara, yarışmalara ve daha birçok favori içeriğe ulaşabilir, dijitale özel hazırlanan formatları tek tıkla izleyebilirsiniz. FOX ile FOX canlı yayınını, en sevdiğiniz dizi veya programların güncel yayınlarını ve haber bültenlerini takip edebilir; sevdiğiniz dizi, programları dilediğiniz zaman izleyebilirsiniz. Ayrıca FOX ile haftalık yayın akışına kolayca erişebilir favori dizilerin yayın zamanlarını takip ederek beğendiğiniz videoları sevdiklerinizle anında paylaşabilirsiniz. iPhone ve iPad için hazırlanan özel tasarımla dizilerden haberlere, galerilerden videolara birçok özel içeriğe kolaylıkla ulaşabilir; fragman ve bölüm videolarını kesintisiz bir şekilde izleyebilirsiniz. FOX’un yenilenen iOS uygulamasıyla sevdiğiniz dizi, film, program ve haber bültenleri her an, her yerde sizinle... FOX mobil uygulamasını hemen şimdi indirin!




Oben Erfahrungen und Bewertung

durch Diätgequälte

Gute App

Denkt daran eure Smartphones auf „laut“ zu stellen. Im lautlosen Modus hört ihr natürlich nichts. Dumm, dass man nicht selbst auf sowas kommt 🤦🏼‍♀️

durch Antepli26

Apple TV

Uygulama Cok güzel. Bide Apple TV icin destek olsa cok hos olacak.

durch xJuks_07

Sprache ändern

Bei mir ist alles auf türkisch ich weiss nicht wie ich es umstellen kann auch deutsch?





Am beliebtesten apps in Entertainment