Haber7 com Übersicht


Haber7 iPhone Application is filled with national and international news in the fields of business, diplomacy, politics, culture, arts, sports, economics and other popular news categories.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



Haber 7 iPhone uygulaması ile Türkiye gündemini yakından takip edip, her an sıcak haberlere ulaşabilirsiniz! Gündem, Ekonomi, Siyaset, Spor gibi 10'dan fazla kategoride en son haberler her an ulaşılabilir konumda! Türkiye'nin nabzını Haber7 ile takip edin! Haber7 iPhone Application is filled with national and international news in the fields of business, diplomacy, politics, culture, arts, sports, economics and other popular news categories. You can follow the latest news via your iPhone with an open-minded and visionary perspective of Haber7!




Oben Erfahrungen und Bewertung

durch Eser Atakan

PKK idam

Milletin hükümetin başarılarını çekemeyen negatif not veriyor, halbuki sadece Türkiye’de değil uluslararası mukayesede bile haber 7 App’i gerçekten çok iyi.

durch Ibrahim Tanir

Hatalı program!

Kulanımda hata var kapanıyor sürekli ,haber okuyamıyorsun lütfen buna bir çare düşünün onun dışında güzel bir uygulama!

durch 44Aslan44

Reklam❗️ve Çöküyor ❗️

Haber7 haber uygulamaları arasında en fazla kullandığım. (Bu yüzden 2 yıldız) Ama bu son zamanda reklamları çok abarttınız. 20sn reklam mı olur? Diğer sıkıntı: Reklam kapandıktan sonra uygulama çöküyor. Yeniden açıyorum, yine reklam çıkıyor, yine çöküyor. Gelde haberleri sinirlenmeden oku 😄 (İphone 5 - iOS 10.3.3) Bu hataları ve gereksiz şeyleri ortadan kaldırana kadar başka uygulama kullanacağım. Umarım görmemezlikten gelmessiniz. Saygılar.





Am beliebtesten apps in News