Ensonhaber

Ensonhaber Software


Firmenname:


Ensonhaber Übersicht


Haber başlıklarına yazılan yorumlar arasında en çok beğeni alan yorum üzerinde bir taç simgesi görünür ve bu simgeye sahip olduğunuzda kullanıcı adınız ‘’takdir edilen yorumcu’’ etiketiyle en tepede görünür.

Ensonhaber’i öne çıkaran nefis manşetlere ve sürekli güncellenen son dakika haberlerine mobil olarak da ulaşmanızı sağlayan uygulamada özellikle üyelik sistemi ve haber başlıklarına yorum yapabilme özelliği öne çıkıyor.

Ensonhaber’e üye olan kullanıcılar haber başlıklarına yazdıkları yorumları kendi profil sayfalarından görüntüleyebiliyor, böylece beğeni sayısı, yanıtlar, takdirler ve daha fazla etkileşim üzerinde de kontrol sahibi olabiliyor.

Doğrulanmış hesaba ait üyeler yorumlarını editör onayına takılmadan paylaşabilir ve aynı zamanda onaylı hesap olduğuna dair kullanıcı adinin yanında mavi bir simge görünür.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



diese App.com'un tüm dinamizmini Apple ürünlerinde de yaşamanız için geliştirilmiş, kullanıcı deneyimi arttırılmış zevkli bir uygulama. diese App’i öne çıkaran nefis manşetlere ve sürekli güncellenen son dakika haberlerine mobil olarak da ulaşmanızı sağlayan uygulamada özellikle üyelik sistemi ve haber başlıklarına yorum yapabilme özelliği öne çıkıyor. Yorum yazıp kendi fikirlerinizi ve görüşlerinizi paylaşabileceğiniz sistem aynı zamanda bir çok özelliği de bünyesinde barındırıyor. diese App’e üye olan kullanıcılar haber başlıklarına yazdıkları yorumları kendi profil sayfalarından görüntüleyebiliyor, böylece beğeni sayısı, yanıtlar, takdirler ve daha fazla etkileşim üzerinde de kontrol sahibi olabiliyor. Doğrulanmış hesaba ait üyeler yorumlarını editör onayına takılmadan paylaşabilir ve aynı zamanda onaylı hesap olduğuna dair kullanıcı adinin yanında mavi bir simge görünür. Haber başlıklarına yazılan yorumlar arasında en çok beğeni alan yorum üzerinde bir taç simgesi görünür ve bu simgeye sahip olduğunuzda kullanıcı adınız ‘’takdir edilen yorumcu’’ etiketiyle en tepede görünür. Video haberler ile videoları tek tıkla izleyebilir, diese App.com'un muhteşem galerilerine de ulaşabilirsiniz. FotoHaber tarzını en iyi uygulayan haber portallarının başında gelen diese App galerilerinden mobil cihazlarınız ile de istifade edebilirsiniz. diese App.com haberleri, aslında nedir sorusuna cevap veren bakış açısı ile artık cihazınızda. İndirin, kurun haberiniz olsun. Kullanım Koşulları: https://m.diese App.com/sayfalar/kullanim-kosullari Gizlilik Politikası: https://m.diese App.com/gizlilik diese App.COM




Oben Erfahrungen und Bewertung

durch pusu34

Süper

Ich kann es nur weiterempfehlen; für ein 1 Euro keine Werbung ; günstiger als Bild Zeitung,,, Weiter so ...Tskl

durch Sivas/Ahmetusagi

Süper👍

Es ist eine sehr übersichtliche Nachrichten-App.

durch Caferuzun

Finde es auf Augenhöhe mit Ntv liebt sein land und hat keine minderkeits komplexe ich liebe es

Finde es auf Augenhöhe mit Ntv liebt sein land und hat keine Minderwertigkeitskomplexe ich liebe es





Am beliebtesten apps in News