Haberler.com

Haberler.com Software


Firmenname:

Über: Insurance Portfolio Manager with a chatboot that allows you to understand all your policies.
Hauptsitz: Barcelona, Catalonia, Spain.

Haberler com Übersicht


Haberler uygulaması, güncel, ekonomi, spor, magazin kategorilerinde Türkiye ve Dünya’da meydana gelen son dakika haber ve gelişmelerini takip etmenizi sağlayan bir haber uygulamasıdır.

Haberler uygulaması rakip haber uygulamaları ile kıyaslandığında; haberleri tarafsız, yorumsuz ve hızlı bir şekilde vermesi; ayrıca temiz ve kullanışlı tasarımı ile ön plana çıkar.


Offizielle Bildschirmfotos


         


Produkt einzelheiten und Beschreibung von



%100 Yorumsuz, %100 Tarafsız Habercilik Haberler uygulaması, güncel, ekonomi, spor, magazin kategorilerinde Türkiye ve Dünya’da meydana gelen son dakika haber ve gelişmelerini takip etmenizi sağlayan bir haber uygulamasıdır. Bu uygulamayla: - Manşet haberlerini okuyabilirsiniz. - Güncel, son dakika, spor, ekonomi, dünya, magazin ve teknoloji kategorilerindeki en yeni haberleri okuyabilirsiniz. - Anlık bildirimlerle en son gelişmelerden anında haberdar olabilirsiniz. Üstelik ayarlar ekranında tercih yaparak, sadece istediğiniz konularda fakat daha detaylı bildirimler alabilirsiniz. - Yerel haberde rakipsiz Haberler.com’un size sunduğu 81 ilden haberleri görebilirsiniz. - Takip ettiğiniz bir konu ya da kişi ile ilgili son haberlere, arama kutusu yardımıyla erişebilirsiniz. - İlginizi çeken haberleri facebook, twitter veya whatsapp ile hızlıca paylaşabilirsiniz. Haberler uygulaması rakip haber uygulamaları ile kıyaslandığında; haberleri tarafsız, yorumsuz ve hızlı bir şekilde vermesi; ayrıca temiz ve kullanışlı tasarımı ile ön plana çıkar.




Oben Erfahrungen und Bewertung

durch Balcilar

Übersichtlich gut

Gute App mit sehr übersichtlicher Darstellung aller Themen. Die Rubrik lokale Nachrichten sticht besonders hervor! Klasse!

durch Skorpionjäger

Süperrrrrrrr.......App

Bin sehr begeistert. Alles ist vollkommen gelungen. Daumen hoch👍🏼

durch Selim1966

Enttäuschend,

Keine neutrale Berichterstattung bei Sportnachrichten... Deswegen lösche ich wieder





Am beliebtesten apps in News