Skylife

Skylife Logiciel


Nom de la société:

À propos: Turkish Airlines, one of the most preferred leading European air carrier with global network
coverage.
Siège social: Istanbul, Istanbul, Turkey.




Skylife Présentation


İçerik yapısı anlamında seyahat ve kültür sanat eksenini temel alan Skylife, bunların yanı sıra teknolojiden spora, hobilerden yaşam tarzına kadar bir çok konu Skylife’ın zengin içeriğinin birer parçasıdır.

Mart 2013 itibari ile dergi içeriğine ek olarak dergide bulamayacağınız zenginleştirilmiş içeriklere ve interaktif uygulamalara; ses dosyalarndan sanat ve albümlerinin demolarına, video kliplerden resim galerine ve çeşitli animasyonlara da ulaşabilirsiniz.

Türk Hava Yolları’nın uçakiçi dergisi olan Skylife, 1983’den günümüze Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarına uçan kişilerin yolculuklarını değerli ve renkli kılıyor.


Captures d'écran officielles


 


Détails du produit et description de



Türk Hava Yolları’nın uçakiçi dergisi olan l’application, 1983’den günümüze Türkiye’nin ve dünyanın farklı noktalarına uçan kişilerin yolculuklarını değerli ve renkli kılıyor. İçerik yapısı anlamında seyahat ve kültür sanat eksenini temel alan l’application, bunların yanı sıra teknolojiden spora, hobilerden yaşam tarzına kadar bir çok konu l’application’ın zengin içeriğinin birer parçasıdır. Mart 2013 itibari ile dergi içeriğine ek olarak dergide bulamayacağınız zenginleştirilmiş içeriklere ve interaktif uygulamalara; ses dosyalarndan sanat ve albümlerinin demolarına, video kliplerden resim galerine ve çeşitli animasyonlara da ulaşabilirsiniz. l’application iPad uygulaması ile iPad'inizi hem dikey hem yatay kullanarak dergilerinizi okuyabilirsiniz. Arşivde yer alan bütün dergileri ücretsiz olarak yükleyebilir* dilediğinizi silip tekrar yükleyebilirsiniz. Derginizi okurken kaldığınız yeri ya da beğendiğiniz sayfalar favorilerinize ekleyebilir daha sonra kaldığınız yerden veya beğendiğiniz sayfalara favorilerinizden hızlıca ulaşabilirsiniz. Dergi içinde yeralan linkleri tıklayarak uygulamadan ayrılmadan internet sayfalarına da ulaşabilirsiniz.* Her bir say ortalama 150-200 MB yer kaplamaktadır. Genişletilmiş içerik ve interaktif uygulamalar dahil olmak üzere yüklemeleriniz yapabilmeniz için l’application iPad uygulamasını internet bağlantınız aktif haldeyken kullanmanız önerilir.






Le plus populaire apps dans Travel