Facilit Helpdesk FDVU

Facilit Helpdesk FDVU Logiciel


Nom de la société:

À propos: Envoy focuses on details, crafts beautiful and modern software that elevates the workplace
experience.
Siège social: San Francisco, California, United States.




Facilit Helpdesk FDVU Présentation


- Inne på saken er det en meldingsfunksjon for enkel kommunikasjon med sentral driftsenhet som benytter Facilit FDVU eller utførende driftspersonell som benytter Facilit FDVU på mobil.

Facilit FDVU Helpdesk gir brukere mulighet til å enkelt melde inn behov og avvik direkte mot aktuelle bygg.

Så lenge applikasjonen har internettforbindelse lagres alle operasjoner på serveren og blir umiddelbart synlig for andre brukere.


Captures d'écran officielles


         


Détails du produit et description de



Facilit FDVU Helpdesk gir brukere mulighet til å enkelt melde inn behov og avvik direkte mot aktuelle bygg. Følgende funksjoner støttes i den mobile versjonen av løsningen: - Velg fasilitet med tekstsøk - Vis saker på fasilitet med fargeindikator for status og skill enkelt mellom åpne og lukkede saker, opprett nye saker enten hurtig uten bilde eller gjennom å ta bilde og velg sak for mer informasjon, samt redigering av tittel og beskrivelse - Inne på saken er det en meldingsfunksjon for enkel kommunikasjon med sentral driftsenhet som benytter Facilit FDVU eller utførende driftspersonell som benytter Facilit FDVU på mobil. - Opplasting av foto på nye og eksisterende saker - Er brukeren tildelt oppgaver vil det være mulig å se oppgaver på valgt fasilitet, velge oppgave for mer informasjon og markere oppgaver som utført Så lenge applikasjonen har internettforbindelse lagres alle operasjoner på serveren og blir umiddelbart synlig for andre brukere. Velg fasilitet du ønsker å arbeide med mens du har internettforbindelse.






Le plus populaire apps dans Productivity