Ziraat Mobil Avis

Ziraat Mobil Avis

Publié par on 2024-02-22

À propos: Bankacılık işlemlerine rahat ve pratik bir şekilde erişim imkanı sunan
Ziraat Mobil uygulamamız kolay, anlaşılır ve kullanıcı dostu arayüzleri
ile Bireysel, Kurumsal ve Kurumsal izleme müşterilerimize birçok yenilik
sunmaktadır. • 15-18 yaş aralığındaki genç müşterilerimiz için
oluşturulan izleme altyapısı ile Ziraat Mobil’i izleme yetkisi ile
kullanabilirler.


À propos Ziraat Mobil


Bankacılık işlemlerine rahat ve pratik bir şekilde erişim imkanı sunan Ziraat Mobil uygulamamız kolay, anlaşılır ve kullanıcı dostu arayüzleri ile Bireysel, Kurumsal ve Kurumsal izleme müşterilerimize birçok yenilik sunmaktadır.

• Ana sayfada yer alan bilgi panelleri aracılığı ile; Varlıklarım/Borçlarım, Hesaplar, Kartlar, Yaklaşan Talimatlar, Son İşlemlerim gibi bir çok bilgiye/temel ürünlere/işlemlere kolayca erişim sağlayabilir, bu bilgi panellerini Profil ve Ayarlar menüsündeki Ana Sayfa Düzenleme fonksiyonu ile kendi ihtiyaç ve kullanım sıklığınıza göre kişiselleştirilebilirsiniz.

• Güvenlik tercihi Ziraat Onay olan müşterilerimiz Parmak izi ya da Yüz Tanıma ile Ziraat mobil uygulamasına daha güvenli giriş yapabilirler.

• Kurumsal müşterilerimiz yetkileri dahilinde Ziraat Mobil uygulamasındaki Onay Yönetimi bilgi panelinden onay bekleyen işlemlerini görüntüleyebilir ve onay verebilirler.

• Kolay vergi ödeme menüsü sayesinde birden çok seçenek ile sorgulama yaparak ya da Barkod tarama özelliği sayesinde telefonunuzun kamerası ile barkodu okutarak vergi borcunuzu kolayca ödeyebilirsiniz.

• 15-18 yaş aralığındaki genç müşterilerimiz için oluşturulan izleme altyapısı ile Ziraat Mobil’i izleme yetkisi ile kullanabilirler.

• Başka hesaba havale / EFT işlemlerinizi kameranız ile IBAN okutarak ya da galerinizden IBAN içeren fotoğrafı seçerek hızlı ve kolay bir şekilde yapabilirsiniz.

• Hızlı İşlem özelliği ile sıkça yaptığınız Havale/EFT işlemlerinizi kaydedebilir, sonrasında kaydedilen işlemin tek adımda tamamlanmasını sağlayabilirsiniz.

Kurumsal izleme müşterilerimiz izleme yetkisi ile Ziraat Mobil’i kullanabilirler.

• İşlem eklarında en sık kullanılan hesap, alıcı ve en sık/en son gönderilen tutar gibi müşterilerimize özel analitiklerle işlemlerinizi daha hızlı tamamlayabilirsiniz.

• Başka bankaya para transferi yaparken IBAN sahibine ait ad soyad bilgisini ipucu olarak görebilir, doğruluğunu kontrol ederek işleminize devam edebilirsiniz.

• En Yakın Ziraat uygulaması sayesinde tüm şube ve ATM’lerimizin lokasyonlarına kolaylıkla ulaşabilir, ihtiyaç halinde yol tarifi alabilirsiniz.

• Sigorta, Emeklilik, fatura ve kurum ödemelerinizi Ziraat Mobil’den yapabilir, konutunuzu deprem riskine karşı korumak için DASK yaptırabilirsiniz.

• Western Union para transferi işlemlerinizi kolayca gerçekleştirebilir ve takip edebilirsiniz.


         


Satisfaction globale des utilisateurs



16 Ziraat Mobil Avis

4.8 out of 5

Par


Teşekkürler

Kullanması çok rahat bir uygulama


Par


Hesap

Yurtdışında yaşıyorum ziraat banka hesabı açabilir miyim ?


Par


Çok iyi ziraat bankası

Yeni özellikler ekleyin ülkeler numarasında koyun Yurtdışıda geldinizde Türkiye de hesap açımızda tek Türkiye telefon numarası olmasın ülke numarasıda koyun Fransa Almanya İspanya İtalya ABD ve diğer ülkeler numarasın ekleyin başka ülkede para havalesi yapdımızda bildirim mesaj gelsin diğer ülkeler cep telefonu numarası ekleyin teşekkür ederim


Par


Uygulama çok kullanışlı👍

Yeniliklere her zaman açık
Tüm işlerimi yeterince halledebiliyorum
Teşekkür ederim


Par


Kolay ve Alici

Kullanimi kolay ve akici


Par


Süper

Oldukça başarılı


Par


Teşekkürler

Beş yıldız değil 100 yıldız olması gerekiyor


Par


Müşteri hizmetleri

Muhteşemsiniz sağ olun


Par


Super uygulama

Cok memnun kaldim


Par


Erisim

Yüz tarama onaylama bekliyoruz merci.


Par


Mükemmel

Mükemmel bir hizmet anlayışı teşekkür ediyorum


Par


Ziraat bankasınasaygılarımla

Yurtdışında yaşayan Gurbetçilerimize süper bir kolaylık ve internet bankacılık hizmeti verdiğiniz için ziraat bankasına çok teşekkür ederim Bir de yurtdışında yaşayan Gurbetçilerimize kredi vermekte kolaylıklar sağlasanız inanıyorum ki ülkemize büyük yatırımlar yaparız inancındayım ziraat bankası ile büyük bir aileyiz Yeni yılınızı kutlar nice yıllara hep beraber dilerim


Par


Benim kanaatım

Ziraat bankası örnek alınacak banka Avrupa ya sesleniyorum


Par


Takdir

Süper bir yazılım çok hoş başarılar dilerim


Par


Gülağaç

Harika


Par


GUZEL UYGULAMA

Resimdeki hesapta adamin 2.5milyon tl si var😱🤗




Est Ziraat Mobil Sûr?


Oui. Ziraat Mobil est calme, sûr à utiliser mais à utiliser avec prudence. Ceci est basé sur notre analyse NLP (Traitement du langage naturel) de plus de 4,370 avis d'utilisateurs provenant de l'Appstore et la note cumulative de l"Aappstore de 4.8/5 . Score de sécurité Justuseapp pour Ziraat Mobil Est 22.7/100.


Est Ziraat Mobil Légitime?


Oui. Ziraat Mobil est légitime, mais pas 100% légitime pour nous. Cette conclusion a été obtenue en passant 4,370 Ziraat Mobil avis d'utilisateurs via notre processus d'apprentissage automatique NLP pour déterminer si les utilisateurs croient que l'application est légitime ou non. Sur cette base, Justuseapp Score de légitimité pour Ziraat Mobil Est 42.7/100..


Est Ziraat Mobil ne fonctionne pas?


Ziraat Mobil fonctionne la plupart du temps. Si cela ne fonctionne pas pour vous, nous vous recommandons de faire preuve de patience et de réessayer plus tard ou Contacter le support.



Quelle a été votre expérience avec Ziraat Mobil ? Poster un avis

Laissez un commentaire:




Application Similaire