FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber Avis

FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber Avis

Publié par on 2023-05-02

À propos: Fotomaç Mobil uygulaması ile son dakika spor haberlerini anında
öğrenebilir, maç özetlerine tüm ligler ile ilgili fikstür ve transfer
bilgilerine cebinizden ücretsiz ulaşabilirsiniz. Fotomaç Canlı Skor mobil
uygulamasıyla maçları canlı yayın ekranından saniye saniye
izleyebilirsiniz.


À propos FOTOMAÇ


Ayrıca süper lig dışında La liga, Premier lig, Bundesliga ve diğer liglerden gelişmeler ile, Şampiyonlar ligi, Uefa Avrupa ligi hakkında canlı skor, maç sonuçları, puan durumu, fikstür ile birlikte maç özetleri, transfer gelişmeleri, gol istatistikleri gibi bilgileri Fotomaç mobil uygulamasından takip edebilirsiniz.

* Spor Toto Süper lig, Premier lig, La liga, Bundesliga, Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa ligi ve diğer futbol ligleri ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

* Türkiye basketbol süper ligi, Euroleague ve diğer ligler ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

Fotomaç Mobil uygulaması ile son dakika spor haberlerini anında öğrenebilir, maç özetlerine tüm ligler ile ilgili fikstür ve transfer bilgilerine cebinizden ücretsiz ulaşabilirsiniz.

* Spor gündemine dair son dakika gelişmelerinin yanısıra, tüm ligler ve maçlar ile ilgili, canlı sonuçlar, gol bilgileri ve daha birçok detayda anlık bildirim alabilirsiniz.

Süper lig maçları yayınlanırken karşılaşmalar hakkında en özel son dakika haberleri Fotomaç Mobil uygulaması farkıyla takip edebilirsiniz.

* Türkiye’nin en çok izlenen spor kanalı A Spor’u 7/24 canlı olarak Fotomaç mobil uygulamasından izleyebilir, TV'de bugün ile tüm televizyon kanallarında yer alacak spor etkinliklerine rahatça erişebilirsiniz.

2000 yılında yayına giren Türkiye’nin bir numaralı spor haber sitesi fotomac.com.tr, futbol başta olmak üzere sporun tüm dallarında güncel ve tarafsız haberleri ile spor gündemine yön veriyor.

Ziraat Türkiye Kupası, Süper kupa, Dünya kupası, Avrupa kupası, Euroleague kupası gibi tüm kupa karşılaşmaları ile ilgili tüm gelişmeler anlık bildirimlerle Fotomaç’la cebinizde.

* Beşiktaş Haberleri, Galatasaray Haberleri, Fenerbahçe Haberleri, Trabzonspor Haberleri ile ilgili son dakika gelişmelerini takip edebilirsiniz.

* Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) resmi yayıncısı olan Turkuvaz Medya Grubu’nun ATV, A Spor ve A2’de yayınladığı tüm maçların özetine, gollerine ve haberlerine ZTK özel sayfasından ulaşabilirsiniz.

* Bugünkü Fotomaç sayfasıyla Türkiye’nin en çok satan spor gazetesi Fotomaç’ın içeriğini ve güçlü yazarlarını takip edebilirsiniz.

* Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve tüm diğer takımların maçlarını canlı anlatım ve canlı skor ile 90 dakika izleyebilirsiniz.

* Süper lig, TFF, A Milli Takım, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Anadolu kulüpleri hakkında anlık bilgileri Fotomaç farkıyla okuyabilirsiniz.


         


Satisfaction globale des utilisateurs



4 FOTOMAÇ Avis

4.4 out of 5

Par


İbo 46

Yalan haber cok


Par


Hâta

Güncelledikten sonra,üst tarafa dokunup takımları seçebiliyordum. Şimdi tikladığım zaman boş bir alan açılıyor. Ana sayfadan başka Bilgi alamıyorum. Gerekeni yaparsanız sevinirim


Par


Berbat !!!

Acil guncelleme gerek...Haberlerin çoğu tiklayinca açılmıyor...Yorum yazamak imkansız, baskaların yorumları gorunmuyor...Kısacası BERBAT bir versiyon olmuş...devam ederse sileceğim ve bir daha kullanmam ....ACİL GUNCELLEME !!!


Par


Berbat!

Bir numarayiz iphonde diyorlar!!
Acilmiyor bile berbat.




Est FOTOMAÇ Sûr?


Oui. FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber est très sûr à utiliser. Ceci est basé sur notre analyse NLP (Traitement du langage naturel) de plus de 426 avis d'utilisateurs provenant de l'Appstore et la note cumulative de l"Aappstore de 4.4/5 . Score de sécurité Justuseapp pour FOTOMAÇ Est 52.8/100.


Est FOTOMAÇ Légitime?


Oui. FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber est une application totalement légitime. Cette conclusion a été obtenue en passant 426 FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber avis d'utilisateurs via notre processus d'apprentissage automatique NLP pour déterminer si les utilisateurs croient que l'application est légitime ou non. Sur cette base, Justuseapp Score de légitimité pour FOTOMAÇ Est 100/100..


Est FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber ne fonctionne pas?


FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber fonctionne la plupart du temps. Si cela ne fonctionne pas pour vous, nous vous recommandons de faire preuve de patience et de réessayer plus tard ou Contacter le support.



Quelle a été votre expérience avec FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber ? Poster un avis

Laissez un commentaire:




Application Similaire