FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber Erfahrungen und Bewertung

FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber Erfahrungen und Bewertung

Veröffentlicht von on 2024-01-17

Über: Fotomaç Mobil uygulaması ile son dakika spor haberlerini anında
öğrenebilir, maç özetlerine tüm ligler ile ilgili fikstür ve transfer
bilgilerine cebinizden ücretsiz ulaşabilirsiniz. Fotomaç Canlı Skor mobil
uygulamasıyla maçları canlı yayın ekranından saniye saniye
izleyebilirsiniz.


Über FOTOMAÇ


Ayrıca süper lig dışında La liga, Premier lig, Bundesliga ve diğer liglerden gelişmeler ile, Şampiyonlar ligi, Uefa Avrupa ligi hakkında canlı skor, maç sonuçları, puan durumu, fikstür ile birlikte maç özetleri, transfer gelişmeleri, gol istatistikleri gibi bilgileri Fotomaç mobil uygulamasından takip edebilirsiniz.

* Spor Toto Süper lig, Premier lig, La liga, Bundesliga, Şampiyonlar ligi, UEFA Avrupa ligi ve diğer futbol ligleri ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

* Türkiye basketbol süper ligi, Euroleague ve diğer ligler ile ilgili haberleri, güncel gelişmeleri, maç istatistiklerini, takımlardan transfer gelişmelerini takip edebilirsiniz.

Fotomaç Mobil uygulaması ile son dakika spor haberlerini anında öğrenebilir, maç özetlerine tüm ligler ile ilgili fikstür ve transfer bilgilerine cebinizden ücretsiz ulaşabilirsiniz.

* Spor gündemine dair son dakika gelişmelerinin yanısıra, tüm ligler ve maçlar ile ilgili, canlı sonuçlar, gol bilgileri ve daha birçok detayda anlık bildirim alabilirsiniz.

Süper lig maçları yayınlanırken karşılaşmalar hakkında en özel son dakika haberleri Fotomaç Mobil uygulaması farkıyla takip edebilirsiniz.

* Türkiye’nin en çok izlenen spor kanalı A Spor’u 7/24 canlı olarak Fotomaç mobil uygulamasından izleyebilir, TV'de bugün ile tüm televizyon kanallarında yer alacak spor etkinliklerine rahatça erişebilirsiniz.

2000 yılında yayına giren Türkiye’nin bir numaralı spor haber sitesi fotomac.com.tr, futbol başta olmak üzere sporun tüm dallarında güncel ve tarafsız haberleri ile spor gündemine yön veriyor.

Ziraat Türkiye Kupası, Süper kupa, Dünya kupası, Avrupa kupası, Euroleague kupası gibi tüm kupa karşılaşmaları ile ilgili tüm gelişmeler anlık bildirimlerle Fotomaç’la cebinizde.

* Beşiktaş Haberleri, Galatasaray Haberleri, Fenerbahçe Haberleri, Trabzonspor Haberleri ile ilgili son dakika gelişmelerini takip edebilirsiniz.

* Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) resmi yayıncısı olan Turkuvaz Medya Grubu’nun ATV, A Spor ve A2’de yayınladığı tüm maçların özetine, gollerine ve haberlerine ZTK özel sayfasından ulaşabilirsiniz.

* Bugünkü Fotomaç sayfasıyla Türkiye’nin en çok satan spor gazetesi Fotomaç’ın içeriğini ve güçlü yazarlarını takip edebilirsiniz.

* Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve tüm diğer takımların maçlarını canlı anlatım ve canlı skor ile 90 dakika izleyebilirsiniz.

* Süper lig, TFF, A Milli Takım, Beşiktaş, Fenerbahçe, Galatasaray, Trabzonspor ve Anadolu kulüpleri hakkında anlık bilgileri Fotomaç farkıyla okuyabilirsiniz.


         


Gesamtbewertung der Benutzerzufriedenheit



20 FOTOMAÇ Erfahrungen und Bewertung

4.4 out of 5

durch


Iphone X

Sehr stabil sehr flüssig. Wurde für das Iphone X angepasst kann also meinem Vorredner nicht zustimmen.


durch


Normalde süper

Yukarı aşağı kaydırırken, donma yapıyor.
Kullanması zevk vermemeye başladı. Maalesef


durch


Schlecht

Seit der letzten Update funktioniert FOTOMAÇ garnicht mehr richtig man kann die Nachrichten nicht mehr hoch ziehen also man kann den Bericht nicht mehr lesen daher sogar null Sterne 👎🏽


durch


Hängt sich auf, kann keine Nachrichten sauber lesen

Cöp


durch


Neues Update

FOTOMAÇ Funktioniert nicht mehr so das man Artikel nicht lesen kann


durch


Diese fussballseite ist der größte dreck!!

Seit Jahren beobachtete ich, dass diese Webseite nicht neutral berichtet sondern im Gunsten von einigen Vereinen!! Daher mein. Tipp, löschen und schlecht bewerten!!! So etwas darf man nicht unterstützen!!


durch


iPhone X

Wann wird FOTOMAÇ für das iPhone X angepasst...???


durch


fotoMac

Fenerbahce düsmani siniz


durch


👍

Kann ich nur empfehlen


durch


4 büyüklerin şakşakcısı

Gazetenin ve sitenin takip edilmesi için, 3 İstanbul takımı ve Trabzon’un kayrılması gerektiği balonu söndü. Bunu ısrarla savunan diese App, bir de abartılı reklam anlayışı ile bitmeye mahkumdur


durch


Yorum

Çok reklam görüyorum


durch


Haberden çok reklam rezalet bir uygulama

Hiç beğenmiyorum her haberde reklam yapılmaz!sırf siz reklam yapıyorsunuz diye alacaksamda almayacam reklam yaptığınız ürünü ve uygulamayıda siliyorum şimdi kimseyede bu uygulamayı tavsiye etmiyorum bukadar reklam etik değil


durch


Böyle haber mi olur

Bu kadar kötü mü yapılır bi app haber tıklıyorsun aspora geçiyor sonra galerı üzeri haber okumak zorunda kalıyorsun. Daha basıt yapılabilir, bu kadar iyi değerlendirme nasıl almış doğrusu şaşırdım.


durch


Güzel

Günçel haber almak için iyi ama çok reklam var


durch


Yorum

Yalan dolan başka bir şey yok berbat bir spor gazetesi


durch


Reklam

Cok fazlasiyla Reklam var


durch


Çok iyi olmuş

👍🏼👍🏼👍🏼


durch


Fenerbahce

#SevgiLimitTanımaz BIZ FENERBAHÇEYIZ!


durch


Acayip coook takiliyor

Coook takiliyor bütün haberi okuyamiyoruz asaga cekmek isteyince sayfa takiliyor programi kapatmam gerekiyor düzeltin artik yahu


durch


Boktan

Sizin yapacaginiz uygulamanin ta a.... k.... abire takiliyo!


durch


Hoch wischen funktioniert nicht!!!!

Ein Bericht mit mehreren Fotos funktioniert ab der 5. Foto nicht mehr!!!

Bazi Sayfada 5. Resimden itibaren sayfa donuyor ve bir daha düzelmiyor!!!! Bune sacmaliktir yaaaa


durch


Acayip coook takiliyor

Coook takiliyor bütün haberi okuyamiyoruz asaga cekmek isteyince sayfa takiliyor programi kapatmam gerekiyor düzeltin artik yahu


durch


Vallahi çöp

Hiç bir haberi okunmuyor hep donuyor bir yıldız bile çok mecburen veriyoruz yazıklar olsun yapanlara siktirşn gidin dalgamı geçiyorsunuz insanlar ile


durch


Bozuk

Arkadaslar haber yayinliyorsunuz, yarisini bile okuyamiyoruz! Ortada takilib kaliyor! App yapmasini bile beceremiyorsunuz! Kac aydan beri millet buraya yaziyor hatayi! Düzeltme yok malesef


durch


App calismiyor

Fotomac herhalde kendi uygulamanizi kullanmiyorsunuz. App iki aydir calismiyor, asaya kaydirinca donuyor


durch


Haber takiliyor

Haber nerdeyse okulanamiyor takiliyor, aylardir ayni cözün bu durumu


durch


Problem

Apps güzel ama haber tıklanıp
detaya girip aşağıdan yukarıya
Doğru kaydırılınca donma oluyor.


durch


Resim Donuyor 3-5 sayfa arasi

Resim ( Haberde Donma var )
Giderilmesi sart yoksa baska sayfaya yönlenincegiz artik




Ist FOTOMAÇ sicher?


Ja. FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber ist sehr sicher zu bedienen. Dies basiert auf unserer NLP-Analyse (Verarbeitung natürlicher Sprache) von über 2,126 Benutzerbewertungen aus dem Appstore und der kumulativen Bewertung des Appstores von 4.4/5 . Justuseapp Sicherheit sergebnis für FOTOMAÇ Ist 52.8/100.


Ist FOTOMAÇ Legitime?


Ja. FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber ist eine absolut legitime App. Zu dieser Schlussfolgerung wurde gelangt, indem 2,126 FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber Benutzerbewertungen durch unseren maschinellen NLP-Lernprozess geleitet wurden, um festzustellen, ob Benutzer glauben, dass die App legitim ist oder nicht. Basierend darauf beträgt, Justuseapp Legitimitäts Wertung für FOTOMAÇ Ist 100/100..


Ist FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber funktioniert nicht?


FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber funktioniert die meiste Zeit. Wenn es bei Ihnen nicht funktioniert, empfehlen wir Ihnen, etwas Geduld zu üben und es später erneut zu versuchen. Kontakt Kundenservice.



Wie war Ihre Erfahrung mit FOTOMAÇ–Son dakika spor, haber? Schreiben Sie eine Rezension

Einen Kommentar hinterlassen:




Alternative