Trendyol - Online Alışveriş Avis

Trendyol - Online Alışveriş Avis

Publié par on 2024-01-18

À propos: Her İhtiyacın için Tek İhtiyacın Trendyol Uygulaması! Evden
alışverişin kolay yolu! Trendyol uygulaması ile alışveriş keyfini katla.
Trendyol uygulamasını indirerek, tüm ihtiyaçlarının cevabını bir
uygulamada bulabilirsin! Markaların yeni sezon ürünleri, her güne özel
kampanyalar ve başka hiçbir yerde bulamayacağın indirimler Trendyol mobil
uygulaması ile gittiğin her yerde, istediğin her saat.


À propos Trendyol


Trendyol uygulamasını indirerek, tüm ihtiyaçlarının cevabını bir uygulamada bulabilirsin! Markaların yeni sezon ürünleri, her güne özel kampanyalar ve başka hiçbir yerde bulamayacağın indirimler Trendyol mobil uygulaması ile gittiğin her yerde, istediğin her saatte seninle! Hijyen ürünlerinden bilgisayarlara, Petshop ürünlerinden kıyafetlere, mobilyadan spor malzemelerine tüm ihtiyaçlarını oturduğun yerden tamamla.

Trendyol ana sayfadan Hızlı Market ikonuna tıkla ve adresini seç market fiyatına ve ücretsiz teslimat ile siparişini yarım saatte kapına getirelim.

Teslimat adresini seç, yakınındaki marketlerden dilediğin market ürünlerinin fiyatlarını görerek sepete ekle, sipariş ver, kapına getirelim.

Ayrıca Trendyol Cüzdan ile market ve yemek siparişlerini de rahatlıkla öde.

Hızlı market ile online market alışverişlerini rahatlıkla yapabilir, dilediğin market ürününü kapına kadar getirebilirsin.

LC Waikiki, Koton, Mango, Nike, Puma, Hotiç, Derimod, Skechers, Lacoste, Twist, Yargıcı, Vakko, Nine West, Mothercare, GAP, Divarese, Levi’s, Burberry, Louis Vuitton, Columbia, Soobe, Carter’s, Pierre Cardin, U.S. Polo Assn.

Trendyol Yemek ile en sevdiğin restoranlardan yemek siparişlerin 30 dakikada kapında.

Trendyol Cüzdan uygulaması ile hesabına bakiye yükle, anında Trendyol Cüzdan ile öde.

Trendyol mobil uygulamasında kampanyalı ürün etiketini ara ve gerçek indirimlerin tadını çıkar.

Hızlı Market ile market alışverişlerin, market fiyatına 30 dakikada kapında.

Evden alışverişin kolay yolu! Trendyol uygulaması ile alışveriş keyfini katla.

Trendyol Uygulamasında sana özel kuponların keyfini çıkar.

Üstelik her siparişinde %1 Trendyol para kazan, bakiyeni Trendyol’da dilediğin gibi harca.

Elbise, ayakkabı, aksesuar, çanta, güneş gözlüğü, saat, abiye elbise, spor ayakkabı ve onlarca kategoriden binlerce ürünün hepsi burada.


         


Satisfaction globale des utilisateurs



21 Trendyol Avis

4.7 out of 5

Par


Soru sorma kistli

Soru kriterlinz cok kisitli maalesef begnemedim


Par


Süper

En sevdigim alisveris sitesi


Par


Mukemmel

Mukemmel uygulama !!!!!!


Par


Super

Super


Par


YURT DISINADA KARGO ISTIYORUZ

Yurt disinda oturanlarin almak istedigi cok cok sey var ben dahil yurt disinada kargonuz olsa keske turkiyeden cok buralara satis yaparsiniz.


Par


Love

I’m in love with appli🥰


Par


Trendyol🤩

Ürün çeşitliliği ve kalitesi, indirim fırsatları, hediye kupon uygulamaları, ürünlerin kısa zamanda gelmesi ve güzel paketlenmesi, iade hakları, iade paraların kısa sürede hesaba yatırılması gibi daha pek çok özellikten dolayı cette application uygulamasını kullanıyor ve herkese de tavsiye ediyorum🥳


Par


uygulama harika

pratik ve hızlı alışveriş istediğimiz ürünlere kolayca ulaşabiliyoruz


Par


Uygulama sorunu

Merhabalar,

Ben uzun zamandır müşterinizim, Fransa’da yaşıyorum ve her zaman sıkıntısız uygulamanızdan alış veriş yapabiliyordum. Fakat son güncellemeden beri uygulamaya girdiğim vakit ülke seçmemi istiyorlar ama Türkiye hiç bir şekilde yok, sadece Avrupa ülkeleri mevcut. Fransa seçiyorum ama normal tr cette application uygulaması gibi olmuyor hiç seçenek yok ve bütün favorilerim gitti. İnsatagramda link verildiğinde tıkladığımda aynı şey oluyor hiç bir şey yapamıyorum Çok üzücü bir durum. Eskiden Fransa’da olduğuma rağmen sorunsuz giriyordum ama artık böyle değil ! Acaba eski uygulamaya dönebilmem için bir tavsiyeniz var mı ? Uygulamayı bir kaç defa sildim tekrar indirdim ama gene olmuyor.

Saygılarımla,


Par


Guzel

Ürün cesitliligi güzel fakat cogu üründe detayli bilgilendirme yok..
Simdi lik siparislerimi bekliyorum 39 urunden 3 urun ulasti elime kargo hizliydi umarim hepsi sorunsuz gelir.


Par


Yurt dişi

Kesinikle yurt dışına yapmalısınız kazanç daha yüksek olur + biz ve yakınlarımız çok daha memnun kalırız


Par


Harika

Alışveriş'i sevdiren bir uygulama.


Par


Baazen çabuk baazen yavaş kargo

Yurtdışına gelse süper olur


Par


A

Kapıda ödemesi olsun artık


Par


Kalite ucuza burda

Begenmedigim urunleri aninda iade ediyorum iade surecinde sikinti olmuyor , Marka ne ise o iciniz rahat bir sekilde alis veris yapilabilir.


Par


Harika

Telefon uygulamasıyla kullanımı son derece rahat,eksiksiz.Ayrıca güvenli.Yorumlar sayesinde yanılmadan alışveriş yapılabiliyor.Evinizden çıkmadan güvenli alışverişin adresi..👏🏻


Par


Süper

Teslimat hızlı


Par


Yurt dişi sorunu yoksa süper bir site

cette application harika bir site, fiyatlar çok iyi, teslimat süreleri ve teslimat takibi harika mesaj ve email geliyor sürekli, kullanımı çok kolay
Ama iki tane negatifliği var :
1- Yurt dişi yaşıyorsanız yabancı kart kabul etmiyor ve Türkiye dışında teslimat yok ! O yüzden ben başkasına para gönderip onun kartı ile sipariş veriyorum ve onun evine teslimatlar ulaşıyor. Türkiye’ye gittiğimde ancak ala bilirim ürünlerimi. 2 - Bide öğrendim ki geri iade etmek için zorluklu günlük kotaları mi ne var ve sabah 10dan 12e kadar ancak teslimat süresi ben şahsen Fransa’da yaşıyorum ve bizde öyle bişey yok kotaydı yok 10ile 12ile arasında iadeleri kabul ediyoruz falan yok yani çok saçma bişey.. Hafta içinde iade edeceğimiz yer saat 8den 19 veya 20e kadar açıksa bu saatler içinde gidip iade ediyoruz sorun olmadan hatta bazı yerler hafta sonu açık oluyor ve hafta sonu bile geri iade edebiliyoruz


Par


Bilgiler

Bilgilerim gitti 1 saat tekrar uğraştım maalesef yinede sizi çok seviyorum 😍


Par


Yazik

600% buyumeye ragmen calisanlariniza 11% zammi prostesto ediyorum


Par


Ödeme seçenekleri

Uygulama güzel, fakat ben yurt dışında oturuyorum ve İstanbul da olan aileme hediye amaçlı bişeyler sipariş vermek istedim maalesef kredi kartım yabancı kart olduğu için kabul edilmedi. Bunu çözerlerse güzel olur. Yurt dışında oturup Türkiyede ki ailesini sevindirmek isteyenlere veya bir ihtiyaç sahibine bağış amaçlı bişeyler yollamak isteyenlere muhteşem olur.


Par


Harika

Cok basarilinbir alisveris sitesi her butceye uygun fiyatlar


Par


Iyi ki varsiniz

Super


Par


Süper 👍🏻

Süüüüperrr


Par


Sepet

Ayrı butiklerden sepete ürün konulmaması hariç, herşey süper.


Cadet Macking   il y a 2 ans


Dün sabah internetten 839tl'ye bir çift ayakkabı aldım. Bankam işlemimi onayladı ve sizinle konuşana kadar Trendyol'dan herhangi bir fatura almadım.4 Ağustos Çarşamba gününe kadar bekleyeceğim, eğer teslim almazsam bir avukata danışacağım. Çünkü neden teslim tarihi olan bir fatura bulamıyorum anlamıyorum.



Est Trendyol Sûr?


Oui. Trendyol - Online Alışveriş est très sûr à utiliser. Ceci est basé sur notre analyse NLP (Traitement du langage naturel) de plus de 5,826 avis d'utilisateurs provenant de l'Appstore et la note cumulative de l"Aappstore de 4.7/5 . Score de sécurité Justuseapp pour Trendyol Est 51.7/100.


Est Trendyol Légitime?


Oui. Trendyol - Online Alışveriş est une application totalement légitime. Cette conclusion a été obtenue en passant 5,826 Trendyol - Online Alışveriş avis d'utilisateurs via notre processus d'apprentissage automatique NLP pour déterminer si les utilisateurs croient que l'application est légitime ou non. Sur cette base, Justuseapp Score de légitimité pour Trendyol Est 100/100..


Est Trendyol - Online Alışveriş ne fonctionne pas?


Trendyol - Online Alışveriş fonctionne la plupart du temps. Si cela ne fonctionne pas pour vous, nous vous recommandons de faire preuve de patience et de réessayer plus tard ou Contacter le support.



Forfaits tarifaires

**Les données de tarification sont basées sur les prix d'abonnement moyens indiqués par les utilisateurs de Justuseapp.com..

Durée Montant (USD)
Facturé une fois $16.00


Quelle a été votre expérience avec Trendyol - Online Alışveriş ? Poster un avis

Laissez un commentaire:




Application Similaire