Çiçeksepeti - Online Alışveriş Avis

Çiçeksepeti - Online Alışveriş Avis

Publié par on 2023-12-18

À propos: Alışveriş uygulamamız Çiçeksepeti’nde milyonlarca ürün büyük
indirimlerle! Çiçeksepeti Extra ile en trend ürünlerin hepsi burada, mobil
uygulamada uygun fiyatlarla! *Milyonlarca Trend Ürün: Çiçeksepeti
EXTRA’da! Her alışveriş ihtiyacınızı karşılayabilecek, dilediğiniz
tüm ürünleri tek ekranda toplayabilecek online mağaza: Extra! Çiçeksepeti
online alışveriş kolaylığıyla, yeni trendl.


À propos Çiçeksepeti


Dilerseniz spor ürünleri arasından spor aletleri, spor giyim, kadın spor ayakkabı, sporcu sütyeni, spor tayt, terlik online sipariş verebilir, dilerseniz de abiye elbise şıklığını, yeni trend giyim ürünlerini ve daha fazlasını indirimler ile Çiçeksepeti app ile Extra’da yakalayabilirsiniz.

Türkiye’nin çiçek marketi olan Ciceksepeti.com sitemizdeki gül aranjmanlarından tasarım çiçeklere, teraryum, kaktüs, sukulent, papatya gibi canlı saksı çiçeklerinden kişiye özel butik çiçeklerden kutulu çiçeklere, bonsai, deve tabanı gibi saksı çiçeklerinden, çiçek buketlerine ve sukulent aranjmanlarına yüzlerce farklı ürünü online satın alabilirsiniz.

Kadın moda ürünleri, trend ayakkabı modelleri, iç giyim, fantezi giyim, makyaj ürünleri, kadın parfümleri, cilt bakım ürünleri, ev yaşam, ev tekstil ürünleri ve tüm kategorilerde fırsat ürünlerinin hepsi burda.

Marketplace sistemimize üye seçkin hediyelik eşya satıcıları, pazaryeri satıcıları ve butik çiçekçilerin özel tasarım ürünlerini aynı gün teslimatlı sevdiklerinize gönderebilirsiniz.

Gönderim amacına göre ve özel gün bazında kategorize edilmiş hediye önerilerinden beğendiğiniz hediyelik ürünleri sepetinize ekleyebilirsiniz.

Özel günlerde lezzetli bir atıştırmalık göndermek isterseniz Yenilebilir Çiçek (Bonnyfood) ve meyve sepeti ürünlerimizi hızlı sipariş verebilirsiniz.

Dilediğiniz zaman, dilediğiniz kadar bakiyeyi mobil uygulamamız aracılığıyla debit veya kredi kartınıza geri aktarabilirsiniz.

Cüzdan ile yaptığınız her alışveriş tutarınızın %2'si cüzdanınıza Çiçeksepeti Para olarak aktarılacaktır.

Teslim edilmesini istediğiniz zaman aralığını belirleyebilir, online siparişinizi hızlıca tamamlayabilirsiniz.

Çiçeksepeti Cüzdan'ınıza bakiye yükleyip, ödemenizi cüzdan uygulaması ile yapabilirsiniz.

Ürün iadesi yapmanız durumunda, iade tutarınız anında cüzdanınıza yüklenir.


         


Satisfaction globale des utilisateurs



9 Çiçeksepeti Avis

4.7 out of 5

Par


Berbat

0 verebilseydim kesinlikle sıfır koyardım ne ilgileniyorlar ne de umursuyorlar bir senedir hesabımda sıkıntı var hala çözmediler mailimi okumuyorlar bile alakasız cevaplar gönderiyorlar kopyala yapıştır.. uğraşmaktan bıktım kesinlikle tavsiye etmiyorum


Par


Harikasınız !!!

Fransa’da yaşıyorum ve Türkiye’de yaşayan yeğenime geçmiş olsun için çok güzel çiçek kompozisyonu ve oyuncak ayıcık sipariş ettim.
Tam saatinde ve inanılmaz muhteşem bir buket hazırlayıp yeğenime iletmişler.
Teşekkürler “cicek Sepeti” 👍👍👍


Par


Tebrikler

İşini bu kadar iyi ve çabuk yapan nadir kurumlardan birisi bana göre, ben bile şaşırdım arkadaşım bu sabah çiçeklerim geldi deyince verdiğim her kuruş helal olsun başarılarınızın devamını diliyorum 👏🏻👏🏻👏🏻


Par


Çok kötü

Hiç memnun değilim beni hayalkırıklığına uğrattınız…


Par


Güvenilir !

Teslimat saatinde yerinde ! Ödeme yöntemleri super isliyo !


Par


Lbgt

Lbgt desteğiniz sonucu birdaha sizden sipariş vermiyorum ayrıca sizden en son sipariş 3 ay önce verdiğim 2 paket makarondan birisi kayıp


Par


Fazla da hizli degilsiniz

Bir aydan fazla oldu. Siparisim hala islemde yaziyor.


Par


Eda Demir

Anneler günü hediyem hala ulaşmaması anneme kargo 0


Par


Gönderim

Yurtiçi kargo şirketi kargoları yerine ulaştırmıyor
Kişilerin kargoyu gidip bürodan almasını bekliyorlar Bağcılar/Güneşli oylama yapılsa Çalışanlarına herkes sıfır puan verir haliyle size bu notu vermek zorundayım çiçek sepeti




Est Çiçeksepeti Sûr?


Oui. Çiçeksepeti - Online Alışveriş est calme, sûr à utiliser mais à utiliser avec prudence. Ceci est basé sur notre analyse NLP (Traitement du langage naturel) de plus de 1,158 avis d'utilisateurs provenant de l'Appstore et la note cumulative de l"Aappstore de 4.7/5 . Score de sécurité Justuseapp pour Çiçeksepeti Est 22.7/100.


Est Çiçeksepeti Légitime?


Oui. Çiçeksepeti - Online Alışveriş est légitime, mais pas 100% légitime pour nous. Cette conclusion a été obtenue en passant 1,158 Çiçeksepeti - Online Alışveriş avis d'utilisateurs via notre processus d'apprentissage automatique NLP pour déterminer si les utilisateurs croient que l'application est légitime ou non. Sur cette base, Justuseapp Score de légitimité pour Çiçeksepeti Est 74.7/100..


Est Çiçeksepeti - Online Alışveriş ne fonctionne pas?


Çiçeksepeti - Online Alışveriş fonctionne la plupart du temps. Si cela ne fonctionne pas pour vous, nous vous recommandons de faire preuve de patience et de réessayer plus tard ou Contacter le support.



Quelle a été votre expérience avec Çiçeksepeti - Online Alışveriş ? Poster un avis

Laissez un commentaire:




Application Similaire